România. 6 destinaţii romantice de Sfântul Valentin

Sfântul Valentin este ocazia perfectă pentru o escapadă romantică la început de an, iar dacă nu ţi-ai făcut planuri pentru Ziua Îndrăgostiţilor, aruncă un ochi peste lista noastră de destinaţii româneşti numai bune pentru a celebra iubirea. Spre marele noroc al amorezilor, anul acesta Valentine's Day pică într-o zi de vineri, ceea ce înseamnă că puteţi avea o minivacanţă romantică de cel puţin două zile.

1. Mamaia

Iarna, Mamaia capătă un look cu totul diferit şi poate fi o destinaţie numai bună pentru petrecerea unui weekend romantic, cu ocazia Sfântului Valentin. O plimbare pe faleză, o cină la un restaurant cochet şi două nopţi de amor la hotel sunt ingredientele esenţiale pentru o escapadă romantică reuşită. Cazarea la un hotel în Mamaia costă în jur de 400 de lei de persoană.

2. Poiana Braşov

Dacă nu eşti genul de persoană căreia să-i placă marea în timpul iernii, poţi alege ca destinaţie de Sfântul Valentin Poiana Braşov. Un pachet turistic de Valentine's Day, la un hotel de 4 stele, costă în jur de 300 de lei de persoană, însă în preţ este inclusă şi o cină romantică.

Sigur că din ofertele hotelierilor de Ziua Îndrăgostiţilor nu lipsesc şi alte servicii romantice, cum ar fi room service-ul, o şampanie gratuită, şedinţe de masaj şi acces la spa, piscină sau jacuzzi.

3.
Bran


Anul acesta, îţi poţi invita partenerul la o vacanţă romantică în zona Bran. Aici puteţi găsi o mulţime de oferte avantajoase din partea hotelierilor şi proprietarilor de pensiuni, iar dacă sunteţi mai boemi, puteţi opta pentru un pachet turistic care include o cină romantică, muzică live şi un foc de tabără.

4. Vatra Dornei

An de an, Sfântul Valentin coincide cu Serbările Zăpezii de la Vatra Dornei, aşa că dacă vrei un weekend în care să îmbini cum nu se poate mai bine romantismul şi distracţia pe pârtie, aici trebuie să vii cu partenerul tău.

De altfel, luna februarie este un moment numai bun pentru o minivacanţă în ţinuturile Bucovinei.
În toate staţiunile hotelierii scad preţurile şi îşi întâmpină musafirii cu mult drag şi bucate tradiţionale.

5. Sinaia

Situată la poalele Munţilor Bucegi, Sinaia este una dintre cele mai frumoase destinaţii pentru tinerii îndrăgostiţi care îşi doresc să petreacă Sfântul Valentin departe de zarva marilor oraşe.

Cu 400-500 de lei de persoană, puteţi închiria o cameră la un hotel de 4 stele şi puteţi profita de multitudinea de servicii puse la dispoziţie pentru voi, de la cine romantice, până la sesiuni de spa în doi. Nu uita că aveţi la dispoziţie şi o mulţime de activităţi outdoor, cum ar fi vizitarea Castelului Peleş sau a Castelului Pelişor.

6.
Sighişoara


Aerul medieval pe care încă îl păstrează străzile cetăţii pot transforma Sfântul Valentin într-o zi cu totul şi cu totul specială pentru voi. Rezervaţi-vă o cameră la hotel şi luaţi la pas străduţele înguste, apoi alegeţi un restaurant care vă oferă o cină la lumina lumânării şi bucuraţi-vă de fiecare moment în care sunteţi împreună.

Sunt şi alte destinaţii romantice de Sfântul Valentin care merită luate în calcul. Este vorba, printre altele, despre Braşov, Sibiu, Cluj şi Timişoara.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Iulia pe 8 Feb 2014, 14:23
    In ziua de azi

    Sunt preferate destinatiile in afara tarii, mai ales de cei care vor sa si ascunda relatia ;)

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod