Semnificația florilor din buchetul de mireasă

Iubești florile dar nu ești sigură ce să incluzi buchetul tău de mireasă? Este ideal să le alegi pe cele care se armonizează cu personalitatea și inima ta. Descoperă semnificația florilor din buchetul de mireasă și completează cea mai frumoasă zi din viața ta cu un buchet parfumat, care reflectă culorile poveștii tale de dragoste.

14 activități de cuplu care vă ajută să depășiți monotonia

Programul încărcat de la serviciu sau responsabilitățile familiale te-au făcut să te distanțezi de partenerul de viață? Încercați noi activități de cuplu care vă vor apropia mai mult și vor elimina stresul și sursele de conflict.

Superstiții legate de nuntă din jurul lumii

Fiecare nuntă este un eveniment important, plin de romantism, cu o atmosferă creată de obiceiuri și superstiții. Foarte multe tradiții sunt urmate din reflex sau pentru a avea amintiri minunate din acea zi. Descoperă cel mai des întâlnite superstiții legate de nuntă și alege-ți pe care le vei respecta.

Nunțile perfecte există doar în filme! 20 de imagini care te vor face să râzi în hohote

Ziua nunții este specială pentru fiecare persoană, cu atât mai mult pentru miresele care visează la acest moment încă din copilărie. Uneori această zi devine specială tocmai pentru că sunt atât de multe lucruri care pot merge prost.

Povestea omului care a rămas să vorbească singur..

Am cunoscut la un moment dat un cuplu care m-a impresionat. Erau rude ai prietenei ai prietenilor și tot așa, destul de îndepărtați de mine, nu aș putea să vă spun exact. I-am cunoscut la o nuntă și m-au impresionat. Aveau ceva special. Poate pentru că una dintre prietenele mele îmi povestise în mai multe cuvinte despre ei.

Nunțile nu trebuie să fie perfecte. 20 de imagini amuzante care o demonstrează

Fotografiile de nuntă sunt de cele mai multe ori complet regizate astfel încât să se obțină imagini perfecte, dar din care lipsește de obicei emoția și naturalețea.

Idei de cadouri pentru barbati: 4 cadouri pentru iubita ta!

Oferă-i iubitei tale un cadou de neuitat la început de primăvară. Fă-o să se simtă ca o adevărată prințesă și răsfaț-o cu cele mai neașteptate cadouri. O zi la palat  Orice femeie a visat cel puțin o dată în viață să fie prințesă. Împlinește-i iubitei tale acest vis pentru o zi! Transformă o zi din viața voastră într-una de basm și fă-o să se simtă prințesă. Oferă-i o ședință foto în cadrul sublim al unui palat și amintirea acestei experiente îi va readuce zâmbetul pe buze de fiecare dată! Vizita la palat va fi completată de o ședință foto cu un fotograf profesionist, care să vă aducă aminte întotdeauna de experiența unică trăită la palat. Dacă nu știi cum să obții un astfel de cadou, nu-ți face griji. Apelează la complicii potriviți. Astfel, de exemplu, consultanții Complice.ro au pus la cale un pachet care cuprinde toate surprizele de mai sus. O ținută specială pentru amândoiFă-o să se simtă iubită și apreciată cu un cadou incitant. Oferă-i în dar un desuu din satin care să-i pună silueta în evidență. Găsești o mulțime de modele delicate, cu dantelă, dar și accesorii precum halat, mască pentru somn sau alten variante de piese de lenjerie de lux pe SevenSins.ro.Un buchet de flori care să-i transmită ce simțiOrice femeie adoră florile. Dăruiește-i un buchet de flori roșii care să-i transmită ceea ce simți pentru ea. Specialiștii florali de la Floria.ro îți recomandă buchetul “Bucuria Iubirii” realizat din flori roșii precum trandafiri, hipericum, orhidee și lisiantus, care simbolizează cele mai adânci și împlinite sentimente de dragoste și respect, dorință și vitalitate.Un curs de dans în doiDansul a reprezentat încă din cele mai vechi timpuri o modalitate de exprimare a gândurilor, a emoțiilor, a trăirilor, dar și o modalitate de distracție și eliberare a psihicului. Dacă femeia pe care o iubești este pasionată de dans oferă-i în dar lecții la o școala de dans de renume, cum este Arthur Murray. Astfel, prin dans veți învăța amândoi cum să vă exprimați, dar și cum să comunicați fără cuvinte, acestea fiind doar două dintre beneficiile unor cursuri de dans altfel, așa cum sunt cele ale faimoasei școli americane.

Cele mai interesante torturi de nuntă. Sunt spectaculoase!

Nunțile moderne au evoluat foarte mult față de cele din trecut, când tradițiile erau respectate cu sfințenie.

Ai putea avea probleme de fertilitate?

Majoritatea persoanelor nu află că au probleme de fertilitate decât atunci când vor să aibă un copil. Acest lucru se întâmplă pentru că nu există simptome specifice.

30 de aranjamente florale spectaculoase pentru nuntă. Par desprinse din povești!

Florile sunt de nelipsit de la orice nuntă, iar designerii se străduiesc de fiecare dată să creeze noi moduri interesante de a decora folosind florile.

12 trucuri pentru ziua nunții pe care orice mireasă ar trebui să le știe

Vrei ca ziua nunții să fie perfectă și este normal ca orice mireasă să simtă această presiune de a avea nunta de vis. Dar nu înseamnă neapărat că trebuie să te stresezi foarte mult.

Cele mai trăsnite trenduri apărute la nunți în întreaga lume

Ți se pare că toate nunțile sunt la fel? Toată lumea respectă aceleași ritualuri, fie că sunt cele tradiționale sau moderne, astfel că nunțile devin evenimente ce par copiate la indigo.

Patru ingrediente pentru relații neplictisitoare

Începutul unei relații este oricum, numai plictisitor nu. Totul e nou, totul e fascinant. Ai 1000 de întrebări care te țin trează noaptea: Oare mă place cu adevărat? Oare crede că sunt frumoasă? Deșteaptă? Oare o să mă sune mâine? Oare ce o să facem data viitoare când ne vedem? O fi el “alesul”? Etc etc etc.

Şi bărbaţii au suflet. O iubire care s-a îmbogăţit cu o mare singurătate

Vom trece ca o şoaptă prin această lume, nu ne va auzi nimeni, iar dragostea noastră nu va reprezenta nimic

30 cele mai frumoase fotografii de nuntă din 2017. Sunt impresionante!

În fiecare an, fotografii din întreaga lume se înscriu în competiția organizată de compania Junebug Weddings, în cadrul căreia sunt desemnate cele mai reușite fotografii de nuntă.

Un exemplu de urmat! Povestea emoționantă a unui părinte divorțat

Citește o poveste emoționantă despre cum ar trebui să se comporte cuplurile după un divorț, în special atunci când sunt implicați și copiii!

Adio reguli și tradiții! 40 cele mai amuzante fotografii de nuntă

Ședințele foto din ziua nunții sunt luate foarte în serios de majoritatea mirilor. Peisajele sunt alese cu mare atenție, ținutele sunt impecabile, iar fotograful are grijă ca mirii și invitații să adopte poziții perfecte pentru poze.

Cele mai penibile nunți. 30 de fotografii de tot râsul

Ziua nunții este una specială pentru cele mai multe cupluri care au decis să facă pasul cel mare. De aceea mirii se străduiesc să organizeze perfect acest eveniment major din viața lor.

Lupta pentru buchetul de mireasă. 20 cele mai amuzante imagini

Aruncarea buchetului de mireasă la finalul nunții este un obicei prezent în cele mai multe țări occidentale.

Studiu: Bărbaţii care se însoară cu femei inteligente trăiesc mai mult

Bărbaţii care se căsătoresc cu femei inteligente au numai de câştigat. Un studiu recent arată că ei trăiesc mai mult.