Cum să îl surprinzi de Ziua Îndrăgostiților: 10 gesturi mici cu care îl poți da pe spate

Ziua Îndrăgostiților este o zi importantă. Oamenii fac cereri în căsătorie, se logodesc, își exprimă dragostea și dăruiesc milioane de trandafiri!

Adevărul este că Ziua Îndrăgostiților este una romantică și intimă pentru mulți, chiar dacă există și o categorie de oameni contra.

Este ziua supremă a iubirii, dar, în cele din urmă, dragostea ar trebui celebrată în fiecare zi, prin expresii de dragoste, simple acte de bunătate și grijă, respectul pe care îl arăți persoanei iubite și acțiunile tale față de aceasta.

Importanța cadourilor materiale a devenit una mult prea mare în ultima vreme, deși, cel mai prețios cadou de Valentine's Day pentru persoana iubită este timpul tău.

Iată 10 gesturi mici cu care îți poți surprinde partenerul de Ziua Îndrăgostiților:

 

 

Scrie-i o scrisoare de dragoste, fă-i un desen drăguț sau folosește computerul pentru a crea o felicitare


Indiferent ce va ieși, faptul că te-ai gândit și ai investit timp în asta vor fi prețuite de persoana iubită. Poți face acest lucru de Ziua Îndrăgostiților sau, mai important, poți face acest lucru în orice zi a anului!

Începeți ziua făcând duș împreună


Bucurați-vă de apa caldă și relaxați-vă împreună. Este un start bun de zi! Ce se întâmplă după aceea depinde doar de tine.


Dă-i peste cap aștepările: fă ceva surprinzător, distractiv, diferit, ceva la care nu se așteaptă


Sugestie: nu putem să nu ne gândim la femeia căsătorită de multă vreme care și-a întâmpinat soțul la ușă după muncă, fără prea multe haine pe ea! Surprize, surprize!

Pune muzică romantică și mergeți să dansați în bucătărie


Nu este nimic mai plăcut decât un dans romantic în care să vă țineți în brațe și să vă simțiți mai conectați decât oricând.

Scrie-i pe un post-it calitatea pe care o admiri cel mai mult la el


Începe Ziua Îndrăgostiților punând bilețelul pe oglinda din baie, pe portofelul lui sau pe geamul mașinii, unde poate fi văzut din prima. Începând orice zi a anului, dar mai ales Ziua Îndrăgostiților, cu acest răsfăț îl va binedispune.

Petrece o oră de Ziua Îndrăgostiților, ascultând cu atenție tot ce vrea iubitul tău să vorbească


Fă-ți un obicei din a-ți asculta cu atenție iubitul în fiecare zi a anului. Dacă nu e posibil chiar în fiecare zi, cât mai des și neapărat de Ziua Îndrăgostiților.

Pregătiți împreună cina romantică de Valentine's Day


Planifică ceva extraordinar și fă din acesta o seară cu totul specială. Să pregătiți împreună cina poate fi începutul unei aventuri pasionale.


Dacă ai copii, lasă-i cu o babysitter de ocazie


O seară specială petrecută singuri în doi poate face ca grijile vieții să dispară pentru o vreme.

Opriți-vă telefoanele mobile


Să vă deconectați amândoi de la orice sursă de distragere vă va ajuta să vă reconectați unul cu celălalt și să vă acordați reciproc atenție absolută. Stinge-ți întâi tu telefonul, apoi roagă-ți partenerul să îți urmeze exemplul. Petreceți seara împreună fără întreruperi.

Scrie câteva mesaje excitante care ar putea duce la o seară minunată de Valentine's Day


Dacă îi trimiți un astfel de mesaj când este la muncă, cu siguranță abia va aștepta să ajungă acasă. Pune-i imaginația pe jar!

 

Sursă: yourtango
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod