Dă glas inimii tale, arătându-le celor dragi cât de mult înseamnă pentru tine

În anotimpul gândurilor bune, Raffaello te îndeamnă să dai glas inimii tale, arătându-le celor dragi cât de mult înseamnă pentru tine.
Afecțiunea se măsoară în momente neașteptate, în clipele petrecute lângă cineva drag, în fiecare ocazie în care îi spui cât de mult înseamnă pentru tine.
 
Când arăți ce simți, emoțiile sunt mai presus de cuvinte, dar sunt răsplătite cu zâmbetul sincer al celei mai bune prietene, cu iubirea pe care o citești în ochii partenerului sau cu îmbrățișarea caldă pe care o primești de la mama.

Pentru a sărbători oamenii speciali din viețile fiecăruia, mult îndrăgitele specialități Raffaello vin în ambalaje noi, în ediție limitată, cu ilustrații care transmit, mai presus de cuvinte, dragostea pentru cel iubit, prietenia sinceră, afecțiunea pentru mamă, aprecierea pentru un mentor sau recunoștința pentru vecina care are grijă de motan când tu nu ești acasă. 

Fiecare Raffaello spune o poveste, exprimând ceea ce simte cel care îl dăruiește și oferind celui ce-l primește o încântare a simțurilor, într-o inimă de migdală învelită în cremă fină, cu fulgi ușori de cocos. 

În spatele brandului Raffaello se regăsește expertiza Ferrero în crearea de capodopere ale gustului și grija noastră pentru calitate și ingrediente.
Creațiile Raffaello sunt experiențe unice care combină o structură multi-texturată inimitabilă cu ingrediente-semnătură: fulgi de cocos aromați și migdale crocante.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod