Colecția Victoria's Secret pentru Valentine's Day – Dragoste și Dantelă

În fiecare an, Valentine's Day reprezintă momentul ideal pentru lansarea unei colecții Victoria's Secret plină de sugestii ideale pentru o seară romantică sau plină de pasiune. De la lenjerie sexy la parfumuri irezistibile, Victoria's Secret deține arsenalul seducției pentru V Day.
Colecția propusă în acest an stă sub semnul diversității, atât ca ofertă de articole, cât și ca tipologii de modele ale campaniei. 

O pletora de nuanțe romantice de roșu și roz simbolizează iubirea și pasiunea. Colecția cuprinde de la sutiene din dantelă delicată la corsete decorate cu trandafiri cu un aer vintage grațios. Își fac apariția și furouri în nuanțe pastelate. Piese cu imprimeu de cireșe adaugă o dimensiune jucăușă colecției.
 
 

Versatilitatea colecției este menită să celebreze fațete diferite ale iubirii, de la blând și senzual la îndrăzneț și celebratoriu.

Campania celebrează dragostea de toate felurile cu imagini surprinse de celebra Zoey Grossman și reprezintă un omagiu pentru moda progresistă cu o distribuție spectaculoasă: Devyn Garcia, Mayowa Nicholas, Adut Akech, Jill Kortleve, Grace Elizabeth, Paloma Elsesser, Elisabetta Dessy și Mariacarla Boscono. 

Fiecare model își exprimă personalitatea proprie în lenjeria colecției, alcătuind un mozaic al diversității și incluziunii.

Oricine își poate regăsi ceva pe gustul său în varietatea de articole propuse de Victoria's Secret pentru Valentine's Day:

o Lenjerie delicată și romatică roz diafan, de la body-uri și corsete din dantelă și țesătură transparentă, la broderie și inserții strălucitoare.
o Desuuri sexy și provocatoare - culorile predominante sunt roșu și negru, seturi de lenjerie și jartieră cu cireșe roșu strălucitor, set de lenjerie și jartieră negre, transparente, cu broderie aplicată. 
o Pijamale satinate lungi, scurte, uni sau cu imprimeu jucăuș, predominant cu inimioare.
o Selecția se poate completa și cu accesorii nostime, ideale pentru atmosfera de Valentine's Day, de la port card și brelocuri, până la portfarduri la fel de jucăușe, parte din linia ”fun&flirty”. 

Alege și tu iubirea în ce formă ți se potrivește cu propunerile versatile Victoria's Secret pentru Valentine's Day disponibile în magazine și pe victoriassecret.ro. 


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod