Bărbații sunt înnebuniți după aceste 8 lucruri la o femeie

Dacă faci aceste lucruri, cu siguranță nu îți va putea rezista!

Nu există nimic mai atrăgător decât o femeie încrezătoare, așa că trebuie să începi să te simți grozav cu tine însăți.

Multe femei fac greșeala de a crede că, pentru a cuceri un bărbat, trebuie să se prefacă a fi altcineva. Adevărul este că fiecare persoană este unică și aduce ceva special cu felul ei de a fi.

Când știi să-ți evidențiezi și să-ți arăți cele mai bune calități, vei începe să te simți mult mai încrezătoare, ceea ce, la rândul său, te va face să începi să te simți mai atractivă.

Poți fi frumoasă pur și simplu fiind tu. Nu trebuie să fii altcineva pentru a atrage atenția unei persoane sau pentru a cuceri bărbații.​

Iată 8 lucruri pe care o femeie trebuie să le facă și care atrag instantaneu bărbații:

 

 

Acceptă-ți defectele


Acesta este unul dintre cele mai importante lucruri de făcut.

Trebuie să înveți să te iubești și să fii aliatul tău atunci când încerci să fii mai atrăgătoare.

Concentrează-te pe tine însăți


Unul dintre cele mai rele lucruri pe care oamenii le fac atunci când vor să fie mai atrăgători este să se compare cu ceilalți.

Concentrează-te pe cine ești și ce aduci la masă. Concentrează-te pe tine.

Ia decizii conștiente orientate spre obiectivele tale


Trebuie să știi ce îți dorești și să te asiguri că alegerile tale te apropie de obiectivele tale.

În loc să încerci totul și orice, asigură-te că ești concentrată și că te gândești exact la ce vrei.

Menține o stare de spirit pozitivă


Depune eforturi pentru a elimina orice gânduri negative și pentru a dezvolta un sentiment pozitiv de sine.

Înlocuiește orice negativitate cu creativitate, relaxare și încredere.

Ia măsuri


Aruncă o privire prin dulapul tău și scapă de toate hainele în care nu te simți bine. Consultă blogurile de stil sau mergi la cumpărături cu prietenele.

În acest fel, te vei simți încrezătoare în ceea ce privește achizițiile tale dacă nu ești sigură de ele.

Unul dintre cele mai bune moduri de a te simți drăguță este să te simți bine cu privire la modul în care te prezinți.

Iubește-te pe tine însăți


Dacă vrei să fii atractivă, trebuie să te iubești pe tine însăți. Multor oameni le este greu să se vadă într-o lumină pozitivă. Se fixează pe lucruri care nu le plac la ei înșiși, fie că sunt atribute fizice sau caracteristici precum timiditatea sau stângăcia.

Trebuie să schimbi modul în care îți privești "defectele".

De exemplu, unii oameni ar putea spune lucruri precum: "Cum ar putea cineva să creadă că sunt sexy cu acest nas?", "Sunt urâtă și nimeni nu mă observă."

Dacă gândești așa, lucrează la încrederea în tine, recondiționând felul în care vorbești despre tine și te gândești la tine.

De exemplu, "Există cineva care mă va iubi așa cum îl iubesc eu, iar asta nu are nimic de-a face cu felul în care arată sau nu nasul meu" sau "Sunt genială și nu o să-mi fie frică să arăt această calitate atunci când întâlnesc oameni".

A fi atractivă înseamnă să iubești și să accepți totul la tine și să fii mândră de cine ești.

Nu te compara cu alți oameni. Dacă toată lumea ar fi la fel, lucrurile ar fi destul de plictisitoare.

Trebuie să te cunoști și să știi să evidențiezi lucrurile pe care le placi la tine.

Ai grijă de fizicul tău


Când vine vorba de a arăta și de a te simți atractivă, sportul este unul dintre cele mai bune instrumente, și asta nu doar pentru că îți îmbunătățește fizic corpul. De asemenea, îți îmbunătățește starea de spirit și nivelul de energie, ceea ce este extrem de atractiv.



Dacă nu ai făcut-o încă, începe să mergi la sală sau să încerci activități noi, cum ar fi yoga sau boxul. Schimbările fizice vor veni rapid, dar la fel vor veni și cele mentale. Dacă ești sârguincioasă în acest sens, vei descoperi că vei începe să te simți mai bine în cel mai scurt timp.

Cum te simți în interior este ceea ce va face cea mai mare diferență. Dacă nu te simți bine cu tine însăți, este mai probabil să atragi relații superficiale.

A fi sănătos din punct de vedere fizic este, de asemenea, atractiv pentru că reflectă faptul că ai grijă de tine și că te iubești. Oamenii sunt atrași de ceea ce își doresc să fie, așa că asigură-te întotdeauna că lucrezi pentru a fi cea mai bună versiune a ta.

Evită ceea ce te face să te simți inconfortabil


Cel mai important lucru pe care trebuie să-l eviți atunci când îți spui "Vreau să fiu atrăgătoare" este să faci orice te face să te simți inconfortabil.

Da, este bine să ieși din zona ta de confort și să încerci lucruri noi, dar dacă te trezești că faci lucruri care nu te fac să te simți bine doar de dragul de a face pe cineva să creadă că ești drăguță, nu ești pe calea cea dreaptă.

Dacă auzi că bărbații cred că tocurile sunt sexy și nu-ți place cum te simți pentru ele, atunci nu trebuie să le porți! Încearcă diferite stiluri, ținând cont de faptul că ar trebui să te concentrezi pe ceea ce arată cel mai bine pe corpul tău. Nu ezita să le ceri prietenelor părerea.

Nu te preface că ești cineva care nu ești doar pentru a face un bărbat să te găsească atrăgătoare.

Chiar trebuie să fii tu însăți dacă vrei să fii cu adevărat atractivă!

Asigură-te că acorzi atenție și limbajului corpului. Stai dreaptă și privește oamenii direct în ochi.

Gândește-te bine: chiar dacă porți cea mai tare ținută pe care el a văzut-o vreodată și totuși stai cu umerii cocoșați, rozi paiul din băutură, privești nervoasă la podea cu brațele încrucișate, nu îți creezi cea mai bună imagine!

Pentru cel mai bun rezultat, trebuie să ai o atitudine bună și să o împerechezi cu o imagine despre tine care să te facă să te simți cel mai bun sine.

 

Sursă: yourtango
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod