Horoscop: Cum vă feriţi de despărţire

În funcţie de data aniversării voastre, poţi afla care este semnul zodiacal care vă guvernează relaţia. Zodia în care s-a născut relaţia ta cu iubitul îşi lasă amprenta asupra voastră ca şi cuplu, aşa că e important să ştii care sunt influenţele ei negative, în primul rând.

Horoscop: Cine conduce în relaţia ta, în funcţie de zodie

Fiecare om iubeşte în modul său unic. Poate că tocmai de aceea ni se pare, uneori, că unul dintre parteneri iubeşte mai mult, iar celălalt mai puţin. Aceste diferenţe între cum iubim nasc raporturi de putere în relaţie.

Horoscop: Cum să-l răsfeţi în funcţie de zodia lui

Vrei să afli care este calea către inima iubitului tău, cum îi poţi intra în graţii după ce v-aţi certat sau cum îl poţi face, pur şi simplu, foarte fericit? Fiecare bărbat are pasiunile sale mistuitoare, iar în funcţie de zodia lui, poţi afla ce fel de răsfăţ îl duce în culmea extazului.

Sex antiînşelat: 8 trucuri ca să nu plece la alta

"Iartă-mă, draga mea! A fost un moment de slăbiciune. Sex şi nimic mai mult!" Aşa se scuză bărbaţii când sunt prinşi pe picior greşit. Ei încearcă să transforme aventura într-un accident nefericit, dar realitatea e alta. "Niciun bărbat nu înşală accidental", spune Greg Behrendt.

Horoscop: La ce vârstă vrea să se însoare

Te va cere sau nu de soţie? Caracteristicile zodiei îţi dezvăluie multe despre seriozitatea cu care tratează o relaţie. Află dacă se grăbeşte la însurătoare sau poţi să aştepţi mult şi bine până se decide să te ceară de soţie.

"Nu reuşesc să am o relaţie mai lungă cu un bărbat!"

Tata ne-a părăsit când aveam 4-5 ani. A plecat într-o zi şi dus a fost. Când am mai crescut mi-a povestit mama că s-a dus la altă femeie. Eram adolescentă atunci şi am înţeles pentru prima dată că poţi oricând să pierzi pe cineva drag, dacă nu eşti atentă. Când am crescut am rămas cu această teamă şi m-am agăţat ca disperata de toţi bărbaţii din viaţa mea.

Paranormal: "Blestemată să-l văd frumos, deşi arată ca un monstru!"

Sunt măritată de doi ani şi tocmai am aflat că am fost sub influenţa unei vrăji. M-am măritat cu un bărbat pe care-l vedeam cu totul altfel, datorită unor farmece pe care mi le făcuse mama lui.

Noul Cod Civil: ce presupune logodna?

Odată cu intrarea în vigoare a Noului Cod Civil de la data de 1 octombrie 2011, logodna a primit o însemnătate legală prin reglementarea sa în cadrul unor dispoziţii speciale. Logodna este reglementată în Noul Cod Civil la articolele 266-270.

Horoscop: Ce intenţii are cu tine în funcţie de zodia ta

Eşti genul de femeie cu care bărbaţii şi-ar dori o aventură de-o noapte sau o relaţie serioasă? Răspunsul depinde, în mare parte, de zodia ta, care influenţează felul în care te percep bărbaţii din jurul tău. Află ce vor ei de la tine: iubire sau sex!

7 semne că eşti plictisitoare în pat

Fără să îţi dai seama, ai putea să-ţi plictiseşti de moarte iubitul sau soţul în pat. Câteva semne îţi arată dacă eşti aproape de o viaţă sexuală dezastruoasă. Ca să nu ajungi într-o astfel de situaţie, învaţă să descifrezi semnele şi să schimbi ceva, înainte de a fi prea târziu.

Horoscop: Cum să începi o relaţie serioasă, în funcţie de zodia lui

Multe relaţii se sfârşesc din simplul motiv că nu au avut un început fericit. Dacă ai ieşit la câteva întâlniri cu un bărbat şi simţi că te-ai îndrăgostit de el, poate chiar îţi imaginezi un viitor cu acesta, ar fi bine să ştii ce să faci şi ce nu la începutul unei relaţii cu el.

Horoscop: Cum să-l joci pe degete în funcţie de zodia lui

Reprezentanţii sexului opus susţin sus şi tare că femeile n-au cum să-i schimbe pe bărbaţi. Ce nu ştiu ei este că femeile deţin arme secrete prin care pot face un bărbat să creadă că este independent, când este, de fapt, sub papucul partenerei de cuplu.

Poveste adevărată: "Iubitul meu nu mai e atras de mine!"

Simt că relaţia noastră s-a răcit, că nu mai există atracţia de la început şi câteodată am senzaţia chiar că el se gândeşte la altcineva când e cu mine. Nu am siguranţa că mă înşeală, cinstit nici n-aş vrea să ştiu, dar am certitudinea că lucrurile între noi nu mai sunt cum erau acum trei ani când ne-am cuplat, şi aş vrea să le repar, dar nu ştiu cum.

5 lucruri vitale pe care nu le ştii despre bărbaţi

Crezi că inima unui bărbat nu bate mai tare la sfârşitul unui film de dragoste sau că lumea lui nu se prăbuşeşte atunci când îi propui să luaţi o pauză? Află de la experţi despre cum iubesc bărbaţii şi, mai important, despre cum îşi manifestă aceştia emoţiile.

Horoscop: Fericirea căsniciei tale, în funcţie de zodia lui

Secretul unei căsnicii fericite constă în potrivirea dintre parteneri. Compatibilitatea astrologică are şi ea un cuvânt de spus în căsnicia ta. Află dacă vă este sau nu scris în stele să trăiţi fericiţi până la adânci bătrâneţi! În continuare vei descoperi trei zodii cu care te potriveşti şi alte trei de care rişti să divorţezi.

Horoscop: Semne că s-a plictisit de tine

Unele relaţii îşi găsesc sfârşitul după ani şi ani de convieţuire în rutină. Multor bărbaţi le lipseşte curajul să recunoască întâi faţă de sine şi, mai apoi, faţă de parteneră că îşi doresc altceva sau, mai precis, pe altcineva. Obişnuinţa este mai "rea" decât iubirea.

Horoscop: câtă putere de sacrificiu are în funcţie de zodia lui

Unii bărbaţi ar sări şi prin foc pentru a ajunge la femeia iubită. Alţii ar sări peste un asemenea sacrificiu şi ar căuta o variantă mai simplă şi confortabilă, cum ar fi... o altă femeie. Din ce categorie face parte iubitul tău?

Secrete Feng Shui: 10 elemente care îţi aduc noroc în dragoste

Nu stai tocmai pe roze la capitolul dragoste? Cere ajutorul practicii orientale Feng Shui, care îţi va permite să elimini energiile negative şi să atragi energia pozitivă, numită Chi. Iată ce poţi face pentru a avea o viaţă amoroasă împlinită:

Horoscop: Cât de macho e în funcţie de zodie

Unii bărbaţi se bat cu pumnu-n piept, iar alţii întorc şi celălalt obraz. Îţi propun să-ţi descoperi iubitul în toată bărbăţia lui... E important să ştii ce-l face să se simtă bărbat în relaţia lui cu tine: când îţi oferă o floare sau când îţi repară duşul?

12 motive pentru care iubitul tău te urâţeşte

Poate că te face fericită, dar află că iubitul tău nu te face şi mai frumoasă. De fapt, el dăunează grav frumuseţii tale. Probabil, ai remarcat şi tu cum, la începutul relaţiei, te simţeai superb în pielea ta şi ştiai că el a picat pradă farmecelor tale.