"Se schimonoseşte noaptea şi se transformă într-o vampă"

Am auzit de somnambuli şi de oameni care trec, în somn, în alte dimensiuni, dar de oameni care să-şi transforme sexul în timpul somnului nu am mai auzit, până când nu a păţit aşa ceva soţul meu.
Iulian e un om normal. Suntem împreună de cinci ani şi nu am avut niciodată motive să mă îndoiesc de sexualitatea lui. Este un om muncitor, iar în intimitate este, era... chiar foarte pasional. Aveam o viaţă sexuală împlinită, iar căsnicia ne-a fost binecuvântată de doi ani şi cu o fetiţă.
Problemele au început să apară cam de la naşterea fiicei noastre, când Iulian aproape că a devenit alt om, de bucurie. Era tot timpul preocupat de ce trebuie să-mi procure - ştiţi cum decurge o naştere în maternităţile româneşti – de ce trebuie cumpărat pentru copil. Şi-a dorit mereu o fetiţă şi când a ţinut-o prima dată în braţe a fost în al nouălea cer.

După ce am ieşit din spital am dormit o vreme în camere separate, tocmai pentru ca eu să fiu mai aproape de copil şi să nu-l deranjez pe el, care trebuia să mai şi muncească. Ne-am regăsit în acelaşi pat abia după câteva luni, când am început să capăt încredere în faptul că fetiţa poate dormi singură în camera ei.

Atunci a fost prima noapte ciudată din viaţa mea. M-am trezit în miez de noapte buimacă, în mijlocul unor gemete ascuţite de femeie în călduri. Prima dată am crezut că e vorba de copil, dar când m-am dezmeticit era soţul meu, alături, care se mângâia singur şi scotea sunete erotice... de femeie. Apoi a început să vorbească ca o femeie, cu o voce subţire şi pretindea că este o anume Iuli, care făcea sex cu cineva.

Prima dată am crezut că face mişto de mine, că are chef de joacă, viaţa noastră sexuală nu prea existase în ultima jumătate de an. Apoi gluma nu mi s-a mai părut amuzantă, aşa că l-am zgâlţâit să se trezească. Când mi-a spus că nu-şi aminteşte nimic am zis iar că mă păcăleşte, dar eram prea obosită ca să continui o discuţie aiurea. Aşa că am uitat totul ca şi când ar fi fost un vis urât.

Numai că acel vis este acum viaţa noastră. El se repetă la câteva nopţi, şi îl face pe Iulian al meu să fie ceva respingător. Se schimonoseşte noaptea şi se transformă într-o vampă, efectiv, care simulează acte sexuale şi vorbeşte porcos.
E ca şi când aş trăi şi dormi în acelaşi pat cu o prostituată, şi aş fi martoră la activitatea ei nocturnă. Doar că nu îl văd şi pe partenerul ei. Câteodată mi se întoarce stomacul pe dos când văd ce face, şi mi-a distrus complet libidoul din cauza acestui comportament. Cum să mai faci dragoste cu un bărbat pe care-l vezi transformându-se în femeie când ţi-e lumea mai dragă?


Problema venea şi din faptul că Iulian nu înţelegea deloc ce se întâmplă. De fiecare dată când îl trezeam sau îi povesteam ce a făcut spunea că nu-şi aminteşte şi că inventez, că nu poate fi aşa de ciudat. Prin urmare într-o noapte l-am înregistrat cu telefonul.
Când s-a ascultat a rămas oarecum în cumpănă, dar cu asta n-am reuşit decât să-l sperii şi pe el. Acum doarme cu grijă, iepureşte, şi mă întreabă în fiecare dimineaţă dacă s-a mai întâmplat.

Practic această "altă orientare" a lui nocturnă ne-a distrus viaţa. Nu mai suntem noi, el nu mai e Iulian al meu, şi nu ştim  care e ieşirea din acest impas. Eu am propus să mergem la un psiholog, dar lui îi e ruşine să se expună astfel în faţa unui străin. Suntem chiar într-o situaţie disperată, pentru că mi-e teamă ca nu cumva acest straniu comportament nocturn să ne distrugă căsnicia.

Nota redacţiei.
Această poveste este adevărată. Subiectele sunt alese în urma mesajelor trimise la redacţie sau a problemelor ridicate de cititoarele eva.ro pe forumul site-ului. Numele personajelor au fost schimbate din motive ce ţin de protejarea intimităţii celor implicaţi.
Vă rugăm, dacă aţi trecut printr-o experienţă de viaţă puternică şi exemplară şi credeţi că merită să o împărtăşiţi cu cititoarele noastre, scrieţi-ne pe adresa redactie@eva.ro.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Eva pe 21 Feb 2012, 18:01
    tulburari de presonalitate

    cred ca aceasta problema este serioasa si ar trebui consultat un psiholog pentru un diagnostic, elementul declansator pare a fi nasterea fetitei, ca preotul poate ajuta in anumite situatii este adevarat, dar cred ca demonii au alte lucruri mai importante de facut decat posedarea unui om oarecare

    3
    0

  • florin calota pe 16 Feb 2012, 06:04
    buna

    lasati psihologul ca nu rezolva cu nimic mai rau afecteaza mai de graba sa va duceti la un preot se poate sa fiie posedat de un demon cv de genu mise intampla si mie p.s

    3
    1

  • serena pe 27 Ian 2012, 18:12
    buna

    Sunt de aceeasi parere cu elena,am vazut si eu acel program pe discovery...ceva mai interesant nu puteati sa va inventati???

    1
    2

  • elena pe 15 Ian 2012, 10:12
    afectiuni nocturne

    a fost ceva pe discovery despre cei ce fac sex noaptea-mergand pana la viol???si nu isi mai amintesc dimineata.fara gluma.nu-mi amintesc cum se numeau ei sau afectiunea...sexsomnia parca.era o afectiune asemanatoare somnambulismului.cauatati pe net si succes.

    7
    0

  • dde pe 15 Ian 2012, 00:29
    ...

    este de-a dreptul aiurea sigur are nevoie de psiholog, l-ar ajuta cu siguranta, cred ca ar treui sa dea la oparte rusinea ca oricum discutiile cu un psiholog sunt confidentiale

    13
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod