Horoscop: Cum îţi distrugi viaţa de cuplu în funcţie de zodia ta

Semnul zodiacal în care te-ai născut îţi influenţează modul în care te porţi cu iubitul tău. Astrele te-au înzestrat cu unele defecte care îţi pot afecta serios viaţa de cuplu. Încearcă să înţelegi cum te influenţează zodia ta într-o relaţie şi ce greşeli tinzi să faci atunci când iubeşti.

Poveste adevărată: "Sunt geloasă pe relaţia fiicei mele cu tatăl ei"

Sunt geloasă. Nu mi-am dat seama că e o boală până când nu am ajuns să simt asta faţă de propriul copil. Câtă vreme am fost geloasă doar pe diverse femei din viaţa soţului meu mi s-a părut în regulă. Doar se ştie că gelozia vine din dragoste. Cine nu iubeşte, nu gelozeşte, nu?

Poveste adevărată: "După ce ne-am căsătorit ne-am dat seama că nu ne mai iubim"

Sunt de zece ani cu Victor şi deşi relaţia noastră nu a strălucit niciodată sub niciun aspect, faptul că amândoi avem o vârstă (36 eu şi 40 el) precum şi dorinţa de stabilitate ne-a făcut să oficializăm legătura noastră.

"Se schimonoseşte noaptea şi se transformă într-o vampă"

Am auzit de somnambuli şi de oameni care trec, în somn, în alte dimensiuni, dar de oameni care să-şi transforme sexul în timpul somnului nu am mai auzit, până când nu a păţit aşa ceva soţul meu.

Horoscop: Cum să obţii ce vrei de la iubit în funcţie de zodia ta

Dacă la început îţi făcea toate poftele, iată că timpul a trecut, iar iubitul tău s-a culcat pe-o ureche şi, mai nou, se aşteaptă ca tu să faci diverse lucruri ca să-l ţii lângă tine. Dacă vrei să fii din nou în avantaj, iată cum te ajută zodia în care te-ai născut să obţii ce îţi doreşti de la iubitul tău.

Numerologie 2012: Află cum stai cu dragostea în funcţie de cifra destinului tău

Dacă aduni cifrele anului 2012 obţii cifra 5, care poartă o semnificaţie specială în numerologie. Este vorba despre evoluţie, progres şi noi începuturi. Aşadar, merită să descoperi ce surprize te aşteaptă în noul an. În plan amoros, şi nu numai, vei fi în stare să muţi munţii din loc!

Ritual spa in doi

Intim. Relaxant. Imbietor. Sarbatoreste iubirea dupa aceste coordonate. La Orhideea Spa terapiile de cuplu te poarta in rai. Heaven Stone Couple Massage este un ritual unde pietrele calde, uleiurile aromate si miscarile terapeutului iti redau starea de bine.

Iubit sau amant: 10 criterii ca să rămâi cu cel mai bun. Ia o decizie acum!

Te afli într-o relaţie serioasă cu un bărbat, dar în viaţa ta a apărut o... tentaţie? Un alt bărbat îţi face inima să tresară şi nu-ţi vine a crede că simţi acei fluturaşi în stomac care anunţă o palpitantă poveste de iubire.

Horoscop: Gesturi romantice care le plac bărbaţilor în funcţie de zodia lor

Şi bărbaţii pot fi romantici în felul lor… Iar ca să-i ajungi la inimă partenerului tău nu trebuie să-l ademenşti numai cu sex. Îl poţi vrăji şi cu câteva gesturi romantice. Iată care sunt ele, mai exact, în funcţie de zodia lui.

Top 8 reţete de cocktail-uri pentru Anul Nou. Ameţeşte-te cu arome!

Cocktail-urile se servesc cu plăcere oriunde şi oricând, fiind, în plus, uşor de preparat. Dacă vrei să-ţi uimeşti invitaţii, învaţă câteva reţete de cocktail-uri mai sofisticate!

Horoscop: Cum îi place să petreacă Sărbătorile în funcţie de zodia lui

De Sărbători, femeile ştiu ce vor, bărbaţii, nu prea. De aceea, în sezon de sărbătoare am putea spune că domnii sunt fiinţe mai complicate decât doamnele şi domnişoarele, care, în principiu nu vor decât un cadou frumos împachetat, un strop de romantism şi o cină cu iubitul.

Horoscop: Fă-l să creadă că eşti sufletul lui pereche. Află cum!

Eşti îndrăgostită până peste cap de un bărbat şi vrei să ajungi direct la inima lui? Fă-l atunci să creadă că sunteţi suflete pereche şi că vă stă scris în stele să fiţi împreună pentru totdeauna. Nu trebuie decât să ştii zodia în care s-a născut...

Poveste adevărată: "Nora mea e de-o seamă cu mine"

Când aveam 17 ani am rămas prima dată însărcinată. A fost un accident care m-a costat mult. Am pierdut doi ani de liceu pe care i-am recuperat greu, am pierdut încrederea tatălui meu, care vedea în mine viitoarea doctoriţă a familiei, şi în general mi-am cunoscut cu ocazia asta prietenii adevăraţi.

Horoscop 2012: Ce şanse ai să te ceară de soţie

Încă nu ţi-ai găsit jumătatea sau poate eşti deja implicată într-o relaţie serioasă, dar care nu pare să ducă nicăieri? Indiferent cât de tristă este viaţa ta amoroasă din prezent, află în continuare, din predicţiile pentru zodia ta, care sunt şansele să primeşti în anul 2012 o cerere romantică în căsătorie!

Poveste adevărată: "Îmi iubesc şi soţia şi cumnata"

Cea mai frumoasă zi din viaţa mea a fost când soţia mea l-a născut pe fiul nostru. Am crezut atunci că sunt un om împlinit şi că nimic din ceea ce există în lume nu îmi va putea distruge universul perfect în care trăiam.

Paranormal: "M-am îndrăgostit de străbunicul şi vreau să mă întorc în timp pentru el"

Străbunicul meu a fost cel mai frumos bărbat din lume. Când i-am văzut prima dată fotografia din tinereţe, într-o grămadă de poze vechi pe care mama le ţinea într-un dulap, a fost ca un fulger care mi-a săgetat inima şi creierul în acelaşi timp.

Horoscop 2012: Ce şanse ai să rămâi singură

În anul 2012 unele inimi vor fi frânte, în timp ce altele îşi vor găsi perechea. Află care sunt şansele să rămâi singură, fie din cauză că bărbatul potrivit nu ţi-a ieşit în cale, fie din cauză că relaţia în care te afli nu va supravieţui influenţei astrelor în 2012. Vezi predicţiile pentru zodia ta.

Copilul tău: 10 strategii pentru părinţi furioşi

Furia este una dintre cele mai comune emoţii şi este normal ca un părinte să se enerveze pe proprii copii. Însă modul în care un părinte gestionează această furie este foarte important pentru o relaţie sănătoasă între părinte şi copil.

10 cadouri perfecte pentru iubitul tău de Sf. Nicolae

Îl cheamă Nicu? Sau s-a născut în ziua sfântă de 6 decembrie? Sau vrei ca anul acesta să faci tu pe Moş Nicolae şi să-l surprinzi cu un cadou la care visează demult? Indiferent de motiv, te ajutăm cu idei pentru a alege cadoul perfect.

Poveste adevărată: Mă bate, dar şi tata o bătea pe mama!

Suntem căsătoriţi de cinci ani. A fost frumos, iubire ca-n filme, dor nebun, răpire de la tata care nu m-ar fi vrut măritată cu el niciodată şi în final mutat la casa noastră şi făcut un copil.