Vin Fransola de la Miguel Torres

Producătorul spaniol de vin, Miguel Torres, ale cărui produse sunt distribuite în România exclusiv de Halewood International Premium Imports a primit premiul "Most Innovative Vineyard or Cellar Tour" pentru turismul viti -vinicol din partea revistei Drinks International, una dintre cele mai importante publicaţii din lume, dedicate vinului.
Producătorul spaniol de vin, Miguel Torres, ale cărui produse sunt distribuite în România exclusiv de Halewood International Premium Imports a primit premiul "Most Innovative Vineyard or Cellar Tour" pentru turismul viti -vinicol din partea revistei Drinks International, una dintre cele mai importante publicaţii din lume, dedicate vinului. Activitatea turistică a companiei Miguel Torres a fost recunoscută la nivel internaţional în diverse rânduri, primind premii precum "Medalia de Onoare în Turism" de la guvernul Catalan şi "Drumul vinului în Spania" oferit de Acevin.

Drinks International este una dintre cele mai importante publicaţii dedicate vinului.
Pentru a aprecia inovaţia şi excelenţa în rândul producătorilor de vin şi oenologilor, revista a organizat anul acesta premiile "Wine Tourism Awards 2012", divizate în 6 categorii pentru domenii diferite implicate în promovarea turismului viti -vinicol, distincţia ”Most Innovative Vineyard or Cellar Tour” find acordată producătorului Miguel Torres.

Compania Miguel Torres, membră a prestigiosului grup Primum Familiae Vini, este prezentă în România cu sortimente de vin precum: Sangre de Toro, Coronas, Gran Sangre de Toro, Vina Esmeralda, Vina Sol, De Casta Rose, Mas La Plana, Reserva Real, Grans Muralles, Fransola.
Vinurile Torres sunt importate pe piaţa din România exclusiv de Halewood International Premium Imports si pot fi achiziţionate direct din reţeaua proprie de magazine Halewood - The Winery Outlet, online, accesând site-ul www.winery-outlet.com, în hypermarket-uri şi supermarket-uri, de la distribuitorii autorizaţi sau în reţeaua HORECA din toată ţara.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod