Horoscop: Când suferă bărbaţii din dragoste, în funcţie de zodia lor

În ciuda aparenţelor, şi bărbaţii suferă din dragoste şi nu doar în cazuri extreme, când sunt ori părăsiţi, ori înşelaţi. Într-o relaţie de cuplu, bărbatul poate ajunge să sufere din diverse motive, care ţin de zodia lui. Află cum îţi răneşti iubitul, poate fără să-ţi dai seama, în funcţie de semnul lui zodiacal.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul poate ajunge să se simtă mizerabil într-o relaţie, dacă aceasta nu mai prezintă nicio provocare pentru el. Se teme adesea de acel moment în care partenerii încep să se simtă confortabil unul cu celălalt şi nu mai depun niciun efort ca să se impresioneze. Propune-i să ieşiţi în oraş doar voi doi, chiar dacă sunteţi de mult timp împreună şi caută să-l surprinzi şi să-l impresionezi, aşa cum o făceai la început.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul este un bărbat loial, care vrea să aibă parte de o relaţie stabilă. Acest nativ poate ajunge să sufere, dacă partenera are schimbări bruşte de dispoziţie şi nu-i oferă acea siguranţă sufletească pe care el şi-o doreşte. Aşa că evită să reacţionezi vulcanic când te superi şi să-ţi schimbi des sau la 180 de grade părerile şi deciziile.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă nu există distracţie maximă în relaţie, nativul din Gemeni va deveni tot mai apatic şi tot mai tentat să-şi curme suferinţa cu o aventură în afara relaţiei. Acest nativ are nevoie de o parteneră isteaţă şi amuzantă, care să-i ofere varietate.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Este destul de uşor să-l răneşti pe nativul din Rac. Chiar şi atunci când ai o zi mai proastă şi nu-i oferi suficientă atenţie, Racul o ia personal. Când îl vezi că se retrage din peisaj şi te tratează rece, înseamnă că l-ai supărat cu ceva. Şi nu conta pe el să-ţi spună despre ce e vorba. Poţi rezolva problema cu diplomaţie şi multă afecţiune.

Leu(22 iulie - 22 august)

Poate că ai observat deja: iubitului tău îi place să se umfle în pene când e în preajma ta, doar, doar se alege cu un compliment. El vrea să pară un tip experimentat şi nemaipomenit, iar tu să-i cazi la picioare. Dacă îl tratezi cu indiferenţă, îl iei în râs sau îi dai peste nas cu vreo ironie, fii sigură că îl răneşti în orgoliu, iar rana e destul de adâncă.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Bărbatul din Fecioară preferă să-şi ia toate măsurile de siguranţă înainte de a se arunca într-o relaţie, asta pentru că dragostea i se pare periculoasă şi nu vrea să rişte cu nimic. Dacă îl respingi, când e convins că te-a cucerit sau îl trădezi, când e convins că poate avea încredere în tine, îl răneşti profund.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă iubitul tău este în zodia Balanţă, ai remarcat, cu siguranţă, că e un bărbat sensibil şi romantic, care pune multe la suflet. Cel mai tare suferă din dragoste când simte că s-a comis o nedreptate. Dacă nu recunoşti când greşeşti şi laşi orgoliul să acţioneze în locul tău, îl răneşti pe iubitul tău cum nici nu-ţi imaginezi.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul consideră că o viaţă sexuală fantastică spune multe despre viaţa de cuplu, per total. Acest nativ obişnuieşte să-şi exprime cele la profunde sentimente prin actul sexual, aşa că dacă îi refuzi avansurile e ca şi cum i-ai refuza dragostea. Va trage concluzia că nu-l iubeşti şi va suferi enorm.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Când se aventurează într-o relaţie, Săgetătorul îşi doreşte o parteneră de joacă, una de la care să aibă ce să înveţe sau una care să ţină măcar pasul cu el. Acest nativ suferă o dezamăgire când realizează că nu poate reduce inhibiţiile partenerei sale, mai ales pe cele din plan sexual.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul începe să sufere din dragoste când observă că viaţa personală îi afectează cariera. Aşa că nu-l cicăli dacă vine târziu de la serviciu, asta dacă nu cumva îţi doreşti să-l stresezi peste măsură. În relaţia de cuplu vrea să simtă că deţine controlul, aşa că o iubită pisăloagă îl răneşte profund.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Într-o relaţie, Vărsătorul simte nevoia ca între el şi iubita lui să există maximă înţelegere, ca între doi buni prieteni. Când începeţi să vă cunoaşteţi în cele mai mici detalii, dacă se ivesc anumite nepotriviri de caracter ce duc la certuri frecvente, Vărsătorul va începe să sufere.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nativul din Peşti poate suferi oricând din dragoste, pentru că obişnuieşte să-şi facă speranţe deşarte şi trăieşte, adesea, într-o lume a fanteziei. Când se loveşte de realitate, oricare ar fi ea, acest nativ va suferi. Problemele financiare care-i afectează relaţia cu iubita îl fac să sufere profund.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Sorina1971 pe 19 Apr 2012, 17:04
    Fecioară (23 august – 22 septembrie)

    Foarte adevarat !!!

    12
    3

  • andreea pe 19 Apr 2012, 15:14
    :|

    sincer cred ca nici in general...nu se potriveste .. ..:))))

    4
    5

  • onutta21 pe 19 Apr 2012, 14:01
    ***

    si cum eu sunt orgolioasa ......iasa scantei :))

    2
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod