Sex pe vremea lui Ceauşescu: 9 relaţii între vedete

Chiar dacă a fost o perioadă mai mult decât restrictivă, perioada comunistă nu a fost chiar atât de "pură" pe cât s-ar părea. Şi atunci, ca şi acum, au existat conflicte din dragoste, scandaluri, bărbaţi înşelaţi, femei înşelate. Singura diferenţă constă în faptul că atunci nu erau ziare, site-uri şi televiziuni.

8 mirese extreme

Foarte mulţi oameni vor să transforme nunta într-un eveniment de neuitat. Dar dacă oamenii obişnuiţi fac asta încercând ca totul să fie perfect şi toată lume să se simtă minunat, alţii iau hotărâri extreme tocmai pentru a sparge tiparele.

Poveste adevărată: "Goana după bani m-a lăsat fără familie!"

Tot citesc şi aud despre mulţi români că vor să emigreze, că nu mai vor să rămână în ţară, că acolo nu le merge nimic şi că singura soluţie e s-o ia de la capăt în altă ţară. Ştiu că fiecare învaţă din greşelile lui, dar mă gândesc că poate din povestea mea o fi vreun înţelept care să tragă o concluzie fără să încerce şi el drumul ăsta.

Hollywood: 4 cupluri de homosexuali cu copii

Ricky Martin, tată de gemeni. Sunt celebrităţi care au avut puterea de a recunoaşte că iubesc o persoană de acelaşi sex. Unii dintre aceşti artişti s-au căsătorit cu iubiţii lor, iar acum sunt fericiţi că pot da din dragostea lor şi copiilor pe care îi au. Iată 4 dintre aceste cupluri gay.

Horoscop: Cât de repede spui "DA" la măritat

Nativele din Fecioară se lasă greu, cele din Gemeni nu spun "DA" foarte repede, pentru că vor să analizeze situaţia, să vadă dacă este rentabil "târgul". Află şi tu cât de repede spui "DA" la măritat.

Moartea pasiunii: Top 10 chestii care distrug o relaţie

Cercetătorii britanici iar s-au plictisit, astfel încât au pus la cale un nou studiu, de data asta foarte util. Aceştia au vrut să afle care sunt elementele care ucid la propriu pasiunea într-un cuplu.

România: Top 7 vedete sexy divorţate

Pentru majoritatea oamenilor divorţul înseamnă o tragedie, un sfârşit al lor, nu numai al relaţiei, o dramă pe care puţini o pot depăşi. După divorţ multe dintre femeile în cauza decad, uită de ele, uită să fie frumoase, să fie feminine, sunt triste şi imposibil de consolat.

Declaraţii de dragoste: 8 dintre cele mai trăsnite

Când dragostea nu cunoaşte limite, nici gesturile menite să o exprime nu sunt mai prejos. Îndrăgostiţii teribilişti sunt în stare de cele mai trăsnite fapte pentru a-şi arăta iubirea. Iată opt astfel de gesturi trăsnite:

Horoscop: Cum îl faci să te ceară de soţie

Nativul din Scorpion vrea de la tine sex non-stop, iar cel din Leu te va cere de soţie dacă beneficiezi de atenţia celor din jur, eşti complimentată şi chiar flirtezi cu alţi bărbaţi. Află cum îl faci să te ceară de soţie, în funcţie de caracteristicile zodiei în care s-a născut.

România: Top 7 rochii de mireasă la început de vară

Nici nu a venit bine sezonul cald, că vedetele de la noi "s-au pus" pe nunţi. Invitaţi de seamă, meniuri extravagante, restaurante luxoase, maşini, atmosferă, artişti, toate acestea au fost ingredientele care au făcut ca aceste evenimente să fie unele de neuitat.

Poveste adevărată: "Am fost o proastă că am divorţat!"

Când mi s-a pus pata să divorţez căpătasem aşa o aversiune pentru fostul meu soţ încât parcă nu l-aş fi iubit niciodată. Am fost căsătoriţi patru ani şi în ultimul an parcă intrasem într-o rutină. Eu am cunoscut pe altul şi mi s-au aprins călcâiele, aşa că n-a mai fost cale de întoarcere de la divorţ.

România: 3 vedete care au recunoscut că sunt gay

Să spui în România de astăzi că eşti homosexual este un adevărat act de curaj sau poate de nebunie. Să recunoşti că eşti altfel, că iubeşti o persoană de acelaşi sex cu tine te duce automat în boxa acuzaţiilor. "Nu e normal să fii anormal", asta cred oamenii. Dacă pentru un om de rând, cunoscut doar de apropiaţii lui, o astfel de mărturisire ar însemna discreditarea lui pe veci, ce crezi că s-ar putea întâmpla în cazul persoanelor publice.

9 semne că te măriţi cu cine nu trebuie

Când decizi cu cine te măriţi iei una dintre cele mai importante hotărâri din viaţa ta. Bineînţeles, există şi alte decizii care îţi hotărăsc cursul vieţii, precum profesia pe care o urmezi sau oraşul în care vrei să locuieşti, dar persoana cu care te căsătoreşti îţi este alături toată viaţa, cel puţin teoretic.

Poveste adevărată: "Căsătorită" cu un homosexual

Mi-e frică de singurătate. Întotdeauna am avut fobia asta, poate din cauza faptului că mama a preferat să mă abandoneze când aveam cinci ani, alegând libertatea în locul unei căsnicii ratate. Tata m-a crescut cum a ştiut el mai bine, dar se pare că rolul mamei ar fi fost esenţial în definirea relaţiilor mele ulterioare cu lumea. Prin urmare am devenit obsedată, încă din adolescenţă, de a avea o relaţie stabilă.

Top 8 nunţi extreme

Vrei ca nunta ta să fie extraordinară? Unele cupluri au luat sensul pur al cuvântului şi au organizat nunţi de-a dreptul extreme. De la ceremonia pe bicicletă, la nunta din cer şi cea din adâncuri, se pare că imaginaţia nu are limite la acest capitol. Iată care sunt cele mai neobişnuite nunţi din lume:

Nunta de vis la Ramada Hotel & Suites Bucharest North

Orice mireasa merita nunta la care a visat din copilarie... Hotelul Ramada Bucharest North ii ofera toate premisele pentru indeplinirea acestui vis. Localizat in Cartierul Francez, hotelul dispune de spatii generoase, special destinate nuntilor, pretabile a fi amenajate in functie de preferinte.

Horoscop 2011: Ziua nunţii, în funcţie de zodie

Ţi-ai plănuit nunta în 2011? Înainte de a face marele pas, află şi părerea astrelor cu privire la cea mai bună zi în care să faci asta.

Crăciun: 10 cadouri sub 100 lei pentru iubitul tău

Ştii bine că merită mai mult de 100 lei, însă sărbătorile înseamnă mulţi bani cheltuiţi şi trebuie să faci economii. În plus, simplul fapt că acest cadou vine din partea ta îl face unic şi de nepreţuit. Pentru a te scuti de timpul pierdut prin magazine, îţi venim în ajutor cu sugestii de cadouri pentru bărbatul din viaţa ta. Alege ce i se potriveşte!

9 sfaturi pentru a te înţelege cu soacra

Indiferent dacă eşti proaspăt măritată sau într-o relaţie de lungă durată, crearea unei legaturi între tine si părinţii lui este o provocare. În special cu cea care i-a dat viaţă.

Nunti tematice

In momentul in care ai spus "Da", coplesita de emotii si ametita de semnificatia inelului de pe degetul tau, ti se deschide o noua lume, ca o carte de povesti. Este acel basm in care tu esti printesa, acel basm cu final fericit in care intreaga suflare iti asterne flori in...