Horoscop: 3 semne că te înşală în funcţie de zodia lui

Primul semn că iubitul te înşală este tocmai faptul că îl suspectezi. Intuiţia feminină miroase infidelitatea de la distanţă, doar că sentimentele pe care le nutreşti pentru el îţi întunecă judecata. E important, aşadar, să cunoşti cele mai populare semne ale infidelităţii unui bărbat. Semiramis, specialist în astrologie, spune că aceste semne variază în funcţie de trăsăturile de caracter cu care ne-au înzestrat astrele.

Există 3 moduri în care un bărbat se dă de gol că îşi înşală iubita, în funcţie de zodia lui!

Leu(22 iulie - 22 august)

1. Devine brusc cel mai mare critic al tău - de fapt, vrea să se convingă că te înşală din vina ta, nu din vina lui.

2. Renunţă la egoism - tot din vinovăţie va încerca să-ţi ofere acele lucruri pe care i le-ai tot cerut, cât încă mai sunteţi împreună.

3. Este dulce şi atent - îţi va face complimente, va organiza acea excursie la care visai şi te va scoate la cumpărături. Niciun Leu nu are atâtea intenţii bune fără un interes...

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

1. Se încurcă în facturi - fii sigură că nu te va mai ruga pe tine să-i plăteşti factura la telefon. Nu vrea să te şocheze cu costul suplimentar.

2. Nu mai face planuri - dacă înainte îşi făcea planuri cu tine pe termen lung, acum nu ştie ce are de făcut nici măcar în weekend. Se dă mai ocupat decât este.

3. Este mai mereu cu telefonul în mână - se tot uită la el şi pretinde că vrea să vadă cât e ceasul.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

1. Îşi schimbă gusturile -  Balanţelor le stă în fire să se schimbe după cum le cântă noua cucerire. Fii atentă, dacă îşi schimbă gusturile şi părerile.

2. Povesteşte lucruri exacte - acest nativ e vorbăreţ şi prinde vorbele din zbor. Ştie detalii despre dieta X? Oare de unde?

3. Îşi schimbă stilul vestimentar - când îl atrage altă femeie, caută să arate cât mai bine.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

1. Îţi spune că are nevoie de ceva nou - chiar dacă te înşală cu alta, va căuta să salveze relaţia cu tine.

2. Are mereu o scuză pregătită sau planifică lucruri, astfel încât să n-ai ce să-i reproşezi - te va suna de pe numărul unui coleg doar ca să-ţi zică că nu mai are baterie la telefon. Şi ce coincidenţă că în seara asta trebuie să stea peste program!

3. Nu mai are chef de sex - Scorpionul are nevoie de multă acţiune, aşa că dacă te refuză sau ia rar iniţiativa, sigur altă femeie i-a trezit interesul.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

1. L-ai prins cu minciuna - când e ocupat cu altă femeie acest nativ minte de-ngheaţă apele în legătură cu planurile pe care şi le face.

2. Are exprimări vagi - tocmai pentru a evita minciunile, preferă să dea cât mai puţine detalii legate de viaţa lui.

3. Nu îţi mai spune ce-l bucură sau frământă - îşi ascunde sentimentele pentru că nu vrea să afli cauza lor.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

1. Este mai relaxat - în loc să stea în faţa monitorului, preocupat de serviciu, preferă să alerge în parc.

2. Investeşte în lucruri scumpe - cum ar fi costume, ceasuri, pantofi. Totul ca să arate impresionant!

3. Nu-l mai interesează serviciul - nu-i mai pasă că întârzie dimineaţa, nu îţi mai cere sfaturile, nu mai lucrează şi de acasă.

Vărsător(21 ianuarie - 18 februarie)

1. Te acuză pe tine că-l înşeli - de fapt vrea să ştie că nu e singurul vinovat.

2. Caută cearta cu lumânarea - speră că te vei îndepărta de el, dacă se poartă ca un bădăran. Astfel, el obţine portiţa de libertate de care are nevoie.

3. Este atent la tot ce faci - te întreabă dacă vii la el peste două zile, dacă lucrezi în weekend. Vrea să vadă ce planuri ai, ca să şi le facă şi el pe ale lui.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

1. Este foarte binedispus - când înşală acest nativ intră într-o stare euforică pe care nu o poate masca.

2. Se gândeşte numai la el - brusc nevoile lui sunt cele mai importante.

3. Are tot felul de întâlniri neprogramate- într-o aventură Peştii acţionează destul de impulsiv, aşa că nu-şi programează întâlnirile. Când pleacă pe nepusă masă, îţi va spune că are nevoie de singurătate.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

1. Stă foarte mult timp singur în faţa calculatorului - nu-i stă în fire să se izoleze, aşa că o poţi lua ca pe un semn că se întreţine cu altcineva online.

2. Îţi va spune ceva despre cealaltă femeie - Berbecii sunt, prin definiţie, sinceri şi impulsivi. Sigur ţi-a povestit ceva despre ea! Vezi cu cât entuziasm vorbeşte despre colegele şi prietenele lui.

3. Nu mai este interesat de ce faci - dacă înainte era competitiv şi voia să ştie tot ce faci, acum îţi oferă libertate deplină!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

1. Îţi reproşează că îl sufoci - dacă altă femeie i-a pus inima pe jar, va simţi că îl îngrădeşti şi se va răzvrăti într-un fel sau altul.

2. Vrea să te schimbe - în cazul în care îl atrag alte femei, va lua măsuri ca să nu piardă relaţia cu tine. Îţi va propune să încerci o lenjerie sexy, o schimbare de coafură, orice, ca să-l atragi din nou!

3. Nu ştii pe ce se duc banii voştri - Taurul devine foarte cheltuitor când cade pradă farmecelor unei femei...

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

1. Preferă să nu treacă la status pe Facebook că este într-o relaţie - dacă n-ar avea intenţii ascunse, sigur ar vrea să vă recunoaşteţi public relaţia, pentru că îi place să se laude.

2. Devine ciudat cu telefonul lui - şi-l închide noaptea, nu răspunde la el pe motiv că n-are chef să vorbească sau iese din cameră ca să nu vorbească de faţă cu tine.

3. Are o atitudine răutăcioasă - Gemenii înşală din pură plăcere, aşa că, cel mai probabil, bat câteva apropouri iubitei. Nu le lua ca pe nişte glume nevinovate!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

1. Declaraţiile de iubire vin tot mai rar - acest nativ adoră să îşi exprime verbal sentimentele, aşa că dacă devine tăcut, îl poţi suspecta.

2. Este tot mai trist în relaţia cu tine - sigur îl macină faptul că este infidel. De aceea, caută să-ţi mărturisească ce are pe suflet, însă nici nu vrea să te rănească. Întrebările directe îl pot pune în încurcătură.

3. Amână planurile voastre - îţi spune că nu este încă momentul să vă mutaţi împreună sau să vă organizaţi o vacanţă în doi. De regulă, Racul preferă stabilitatea, aşa că este ciudat să dea înapoi.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alexandra pe 13 Aug 2011, 20:53
    Sagetator

    sper sa nu fie adv la sagetator.....dar deja am obs k nu imi mai spune mai nimic despre el...:|:(.

    3
    0

  • Ellenna16 pe 12 Aug 2011, 19:42
    Scorpion

    Punctul 3 e adevarat :)) Scorpionii mereu au chef de sex. La orice ora, in orice zi , in orice loc :)) Daca vrea din ce in ce mai rar lucrul asta :-s are pe alta !

    4
    0

  • micazburatoare pe 12 Aug 2011, 14:50
    pesti

    asa o fi?!?! sa ma mai gandesc :-/

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod