5 efecte când faci sex cu un bărbat însurat

Relaţia cu un bărbat căsătorit are efecte negative puternice, care nu se limitează doar la căsnicia şi familia lui. Află cum o afectează şi pe "cealaltă femeie" relaţia cu un bărbat căsătorit.

Horoscop: Top 3 calităţi pe care le caută la o femeie

Cum poţi fi chiar tu femeia din visele bărbatului care ţi-a pus inima pe jar? În funcţie de zodia în care s-a născut, există câteva lucruri pe care şi doreşte neapărat de la o femeie. Şi nu, nu e vorba de sex... Iată cele mai importante 3 calităţi pe care le caută la o potenţială iubită!

Sex: 15 semne că iubitul tău are înclinaţii homo

Eşti într-o relaţie şi ai observat anumite semne la iubitul tău care te pun pe gânduri? Instinctul îţi spune că nu te înşală cu o femeie, dar cu un bărbat? Se pare că există anumite semne care-ţi pot dezvălui o înclinaţie către homosexualitate. Află care sunt acestea!

35 de reguli cu care îmblânzeşti bărbaţii

Formează un cuplu din luna mai, iar zvonurile despre căsătorie au început să apară deja. Blake Lively (23 ani) şi Leonardo DiCaprio (36 ani) au avut parte de o vară fierbinte şi romantică. Amândoi au fost în pauză de filmări şi au profitat de timpul liber pentru a se cunoaşte mai bine.

Mic dicţionar de „utilizare” a bărbaţilor

„ Nu mă înţelegi!”. O propoziţie omniprezentă în universul femeie-bărbat. Fie că este vorba de cupluri, relaţii familiale sau sociale, această propoziţie este spusă în toate formele ei, fie verbale sau nonverbale. Dovada că nu reuşim să ne facem bine înţeleşi sau cerem acolo unde pur şi simplu nu putem primi.

Horoscop: 3 semne că te va părăsi în funcţie de zodia lui

Ce fac bărbaţii în pragul unei despărţiri? Sigur că vrei să fii pusă în temă, dacă el se gândeşte să termine relaţia cu tine. Fie pentru a i-o lua înainte, fie pentru a îndrepta lucrurile până nu e prea târziu. Dar cum îţi dai seama că el e cu un picior afară din relaţie?

Horoscop: 3 semne că te înşală în funcţie de zodia lui

Primul semn că iubitul te înşală este tocmai faptul că îl suspectezi. Intuiţia feminină miroase infidelitatea de la distanţă, doar că sentimentele pe care le nutreşti pentru el îţi întunecă judecata. E important, aşadar, să cunoşti cele mai populare semne ale infidelităţii unui bărbat.

Paranormal: Mama moartă mi-a alungat iubitul!

Mama nu l-a plăcut de la bun început pe Alexandru. Zicea că nu e de nivelul meu pentru că nu avea studii superioare. Şi acum, la doi ani după ce a murit, mama încă se opune acestei relaţii, făcându-ne viaţa un calvar, prin întâmplări incredibile pe care nici mie nu-mi vine să le cred când le povestesc. Şi totuşi, de doi ani de zile eu nu mă pot muta împreună cu iubitul meu, din cauza spiritului mamei mele nemulţumite.

Poveste adevărată: "La 37 de ani m-am îndrăgostit de un puşti!"

Am 37 de ani şi abia la vârsta asta pot să spun că am cunoscut adevărata dragoste. Sunt o femeie împlinită profesional, am tot ce îmi trebuie din punct de vedere material, dar până să-l cunosc pe Ovidiu nu m-am simţit niciodată femeie cu adevărat.

10 scenarii sexy de încercat sub duş

Patul e moale şi comod, dar duşul este super hot! Sub duş se pot petrece minuni pentru relaţia voastră: vă jucaţi şi chicotiţi, vă atrageţi ca-n prima zi şi trăiţi senzaţii de vis. Nu trebuie decât să profitaţi la maxim de erotismul băii voastre!

7 semne că urmează să te părăsească

Fiecare relaţie întâmpină dificultăţi la un moment dat, dar dacă ambii parteneri lucrează pentru a le depăşi totul se termină cu bine. Dar când partenerul tău a luat deja decizia de a renunţa, ar fi indicat să observi semnalele. Este posibil să nu aibă curajul să ţi-o spună, de aceea trebuie să ştii care sunt "simptomele".

Horoscop: cum să-i faci sex oral, în funcţie de zodia lui

Ştim deja că toţi bărbaţii adoră să li se facă sex oral. Ce nu ştim e că ei au diverse fantezii legate de acest act, care diferă în funcţie de semnele lor zodiacale. Când îi faci sex oral, ţine cont de zodia lui, şi va trăi senzaţia că îi ghiceşti gândurile!

Horoscop: compatibilitate sexuală în funcţie de data naşterii

Iubitul îţi oferă clipe incendiare în pat sau, mai degrabă, platonice? Un simplu calcul de numerologie îţi dezvăluie cât de compatibili sunteţi în plan sexual. Numerologii spun că data naşterii îţi influenţează modul în care trăieşti clipele de intimitate. Vrei să ştii cum?

Horoscop: Calculează cât de compatibilă eşti cu iubitul tău

Cum influenţează zodia relaţia a două persoane de sex opus? Care sunt aspectele care îi atrag pe reprezentanţii unei zodii către alta? Sau cele care cauzează cel mai adesea certuri între ei?

Poveste adevărată: ”Iubitul meu s-a însurat pe Facebook!”

Cea mai cruntă zi din viaţa mea a fost data de 13 iunie 2010 când am aflat că iubitul meu se însoară. Şi ca să fie tacâmul complet am aflat asta de pe Facebook, dintr-o postare a viitoarei lui soţii. A picat ca un trăsnet peste mine, care mă legănam cu gândul că la un moment dat eu voi fi viitoarea doamnă Pârvu.

Horoscop: Ce culori îl stârnesc

Scorpionii sunt seduşi de roşu, iar Leii nu pot rezista în faţa galbenului. Ce culori îl atrag pe iubitul tău? Află ce spun astrele.

Horoscop: Cum sărută în funcţie de zodie

Nativii din Leu sunt pătimaşi, iar cei din Rac sunt romantici incurabili. Iubitul tău în ce categorie se încadrează? Află ce spun astrele.

Horoscop: Ce fel de femeie îşi doreşte

Nativii din Leu vor o femeie cu picioarele pe pământ şi extrem de punctuală, în vreme ce bărbaţii din Taur au nevoie de o femeie care să facă întocmai cum spun ei. Află ce fel de femeie îşi doreşte fiecare zodie!

Poveste adevărată: Dragoste retezată de religie

Ştiu, o să ziceţi că nu mai e o problemă în ziua de azi diferenţa de religie, pentru că avem exemple de femei celebre care s-au convertit de dragul bărbaţilor lor. Mihaela Rădulescu este poate cel mai cunoscut exemplu. Totuşi, în cazul meu lucrurile nu stau deloc atât de simplu. Eu sunt creştină, iar iubitul meu e de religie iudaică.

Poveste adevărată: Doi nefericiţi

După o căsnicie de zece ani şi doi copii împreună îmi dau seama că nimic nu e mai fals decât iluzia că oamenii pot fi schimbaţi prin dragoste şi afecţiune. Sunt căsătorită cu un bloc de gheaţă lângă care m-am încăpăţânat să rămân atâţia ani tot amăgindu-mă că şi el mă iubeşte, chiar dacă nu e priceput în a se exterioriza.