Horoscop: Fericirea căsniciei tale, în funcţie de zodia lui

Secretul unei căsnicii fericite constă în potrivirea dintre parteneri. Compatibilitatea astrologică are şi ea un cuvânt de spus în căsnicia ta. Află dacă vă este sau nu scris în stele să trăiţi fericiţi până la adânci bătrâneţi!

În continuare vei descoperi trei zodii cu care te potriveşti şi alte trei de care rişti să divorţezi.

1 din 13

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Ea, Fecioară - El, Peşti
Compatibilitate: 100%


Fiind semne opuse în zodiac, vă completaţi unul pe celălalt de minune. Uniunea voastră dă naştere unei căsnicii complexe şi de lungă durată, căreia nu-i lipseşte nimic. E important să lăsaţi criticile deoparte şi să profitaţi de diferenţele dintre voi, pentru a învăţa unul de la celălalt. Doar aşa creaţi armonie în cuplu şi puneţi bazele unei căsnicii solide.

Ea, Fecioară - El, Vărsător
Compatibilitate: 90%


Sunteţi semne zodiacale cu trăsături asemănătoare, aşa că aveţi multe lucruri în comun. Vă înţelegeţi din priviri, vă admiraţi calităţile şi vă toleraţi defectele. Între voi se naşte în primul rând o conexiune intelectuală, iar la baza căsniciei voastre stau deopotrivă respectul şi prietenia.

Ea, Fecioară - El, Gemeni
Compatibilitate: 75%


Ambele zodii sunt guvernate de planeta Mercur, ceea ce înseamnă că vă atrage o forţă inexplicabilă, chiar dacă există multe conflicte între voi. E important ca Fecioara să renunţe la cicăleală, iar Gemenii să fie mai statornici.

Nepotrivire totală:

Ea, Fecioară - El, Berbec
Ea, Fecioară - El, Săgetător
Ea, Fecioară - El, Capricorn
 

Comentarii (19)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Maria pe 13 Iun 2013, 18:20
    In schimb

    Am in familie un exemplu de cuplu ea-sagetator si el-berbec si nu se inteleg deloc si tot timpul se cearta. Sau alt exemplu ea-capricorn si el-berbec si se inteleg destul de bine.

    1
    0

  • Maria pe 13 Iun 2013, 18:16
    Nu sunt adevarate toate

    Zodiile opuse nu sunt compatibile ci complementare. Eu sunt balanta si nu ma inteleg cu berbecii si nici cu gemenii care mi se par niste neseriosi si sun duali. O balanta are nevoie de liniste si echilibru ceea ce gemenii nu ne pot oferi noua balantelor, degeaba exista comunicare. La fel si cu leii si scorpionii, un dezastru. In schimb ma inteleg bine cu taurii si pestii. Prietenul meu este taur si ne intelegem perfect.

    1
    3

  • vio pe 26 Mar 2012, 23:41
    leii

    da de leu si sagetator nu spuneti nimic? am citit ca ar fi o compatibilitate mare ca sunt zodii de foc da as dori sa stiu mai multe despre aceste 2 zodii merci

    0
    0

  • sorsz pe 17 Oct 2011, 14:58
    ...

    Stiu si eu ce situatie ciudata este cand un berbec(eu) si un capricorn(el) se alatura.Ies scantei. Dar e si mai rau cand acestia ajung sa se iubeasca chiar si asa, fara intelegere. Se cam frang reciproc inimile chiar daca niciunul din noi nu vrea asta.

    3
    0

  • just23 pe 21 Sep 2011, 16:50
    ...

    eu berbec el capricorn e adevarat ca nu ne potrivim...am simtit-o pe pielea mea pt ca aman2 am fost incapatanati

    4
    1

  • ana pe 21 Sep 2011, 13:42
    ...

    eu rac si el leu. acesta e singurul site care ne spune ca suntem compatibili. nicaieri nu am gasit sa scrie ca suntem compatibili, iar noi suntem de cativa ani buni impreuna,si ne intelegem foarte bine. eu cred ca conteaza foarte mult si ascendentul.

    3
    0

  • maddy pe 21 Sep 2011, 02:18
    .

    parca sunetai k balantele cu scorpioni,au o copatibiltate buna ..in alte articole.in asta altceva..nici voi nu mai stiti ce sa scrieti si bagati tot felul de inventi!!

    0
    1

  • ille10 pe 20 Sep 2011, 21:51
    fals

    Sotul meu este pesti si eu gemeni si dupa 12 ani ne-am casatorit in mai anul acesta,deci....nimic mai fals decat aceasta potrivire sau nepotivire a zodiilor.

    1
    0

  • ioana pe 20 Sep 2011, 21:44
    ha

    cum ramane cu combinatia rac-pesti?e una dintre cele mai fericite. si cum ramane de asemenea cu combinatia pesti-pesti? stiu din experienta ca e unul dintre cele mai bune combinatii din tot zodiacul.se inteleg la perfectie

    0
    1

  • berbec pe 20 Sep 2011, 19:09
    Horoscop: Fericirea căsniciei...

    ea berbec el capricorn ....perfect adevarat ....dezacord crunt

    1
    0

  • Gabi pe 20 Sep 2011, 15:44
    nepotrivirea perfecta

    eu taur, el leu= nepotivirea perfecta aici ati nimerit-o...felicitari! am incercat 15 ani sa contrazic zodiacul, nu am reusit... feriti-va

    5
    0

  • Elena pe 20 Sep 2011, 14:17
    Cea mai anapoda predictie!

    Nici 25% nu ew adevarat ce spune articolul si, fff. interesant este faptul ca se merge pe copmatibilitate 100 % exact cu zodia cu trasaturi 100% diferite. Nu dra Selena; nu ! La ora actuala nu plusul cu miunusul face casa buna. Aaaa! Se prea poate sa te indragostesti de opusul tau, ca si caracter, temperamemnt, fel de-a fi, daaaaaaaaaaaaaaaar nu dureaza mai mult de 6 luni, iar, daca cineva persiata in relatie inseamna ca va trai un mariaj de fatada. Explicatie nu dau decat doua: 1) cum poate trai o femeie pontoasa, vorbareata, joviala langa un taciturn, ciufut si incremenit in cutume??? 2) cum poate trai o femeie sensibila, sentimentala, empatica etc.langa un aisberg uman? CUM ? [ e valabila si reciproca si nu exclud, nici micile exceptii ! ]

    4
    0

  • andreea pe 20 Sep 2011, 13:10
    nepotrivire totala!!!

    varsator cu leu 100%???? never!!! toata viata am trait pe langa lei si la cat orgoliu au in ei imi vine sa-i strang de gat cateodata!!! am avut un prieten 3 ani in zodia leu si sincer nu stiu cum de am rezistat cu el atata timp!!! Mai bine un varsator este doar prieten cu un leu si atat pt ca nu fac casa buna impreuna.. nici cu un capricorn. Actualul meu prieten e in zodia pesti si ne intelegem ft bine.

    7
    2

  • albertaelena pe 20 Sep 2011, 12:55
    mda

    eu sunt gemeni..am fost cu mai multe fecioare insa nu a mers relatia cu niciuna;) in schimb ma potrivesc de minune cu un berbec:X nu vad sa scrie asa ceva aici /:)

    3
    0

  • Alexandra pe 20 Sep 2011, 12:00
    Sagetator

    Eu sunt sagetator si am fost cu un baiat gemeni cateva luni, nu pot sa va descriu halul de relatie pe care am avut-o, ne certam zilnic, el era foarte incapatanat si eu lasam mai mereu de la mine. Si-a batut joc de mine, m-a adus cu nervii la pamant. Mi-a lasat un gust f amar rel cu el. Acum sunt cu un baiat fecioara si totul merge de minune, n-avem nicio discutie in contradictoriu.

    2
    0

  • Irina pe 20 Sep 2011, 11:52
    aiurea

    Articolul nu are o baza..iar compatibilitatile sunt puse asa sa fie..Racul cu balanta??hm..

    1
    0

  • onutta21 pe 20 Sep 2011, 11:30
    ***

    eu sunt varsator si el balanta ,vad ca nu scrie nimik :)

    0
    0

  • eclair pe 20 Sep 2011, 09:14
    zodii

    are dreptate Ana. ce articol aiurea. racul cu pestii, cu scorpionul se potrivesc 100%, voi nici macar nu pomeniti. pestii cu sagetatorul sunt la cutite (am destule exemple in acest sens), berbecul cu scorpionul, un dezastru, deci, ... daca nu va pricepeti, macar copiati din alte site-uri unde sunt mai informati.

    4
    0

  • Ana pe 20 Sep 2011, 09:08
    Haha,amuzant.

    E de apreciat cum incercati sa ne oferiti informatii din acest domeniu,dar informatiile dvs nu ai nici un fel de baza,pot zice ca sunt niste simple afirmatii "luate" din vant. Pesti-fecioara? Fecioara e critica,pragmatica,analitica si poate deveni foarte enervanta pt pesti. In nici un caz nu sta vorba aici de o compatibilitate de 100%.Cat despre scorpion,aici pot zice ca e de 100% si poate chiar mai mult!Sunt o pereche perfecta,atat dpdv emotional,cat si sexual.Iar racul?Pe el l-ati uitat?Pestii formeaza un cuplu frumos cu fiecare zodie de apa,iar sagetatorul sigur nu are ce cauta in sfera de relatie a pestilor:) Ma bucur ca am fost aici sa va corectez,astept articole mai bine gandite si mai concise:D asta daca noi,cititoarele,nu cerem prea mult.

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod