Idei de cadouri pentru barbati: 4 cadouri pentru iubita ta!

Oferă-i iubitei tale un cadou de neuitat la început de primăvară. Fă-o să se simtă ca o adevărată prințesă și răsfaț-o cu cele mai neașteptate cadouri.

O zi la palat  

Orice femeie a visat cel puțin o dată în viață să fie prințesă. Împlinește-i iubitei tale acest vis pentru o zi! Transformă o zi din viața voastră într-una de basm și fă-o să se simtă prințesă. Oferă-i o ședință foto în cadrul sublim al unui palat și amintirea acestei experiente îi va readuce zâmbetul pe buze de fiecare dată! Vizita la palat va fi completată de o ședință foto cu un fotograf profesionist, care să vă aducă aminte întotdeauna de experiența unică trăită la palat.
Dacă nu știi cum să obții un astfel de cadou, nu-ți face griji. Apelează la complicii potriviți. Astfel, de exemplu, consultanții Complice.ro au pus la cale un pachet care cuprinde toate surprizele de mai sus.

O ținută specială pentru amândoi

Fă-o să se simtă iubită și apreciată cu un cadou incitant. Oferă-i în dar un desuu din satin care să-i pună silueta în evidență. Găsești o mulțime de modele delicate, cu dantelă, dar și accesorii precum halat, mască pentru somn sau alten variante de piese de lenjerie de lux pe SevenSins.ro.

Un buchet de flori care să-i transmită ce simți

Orice femeie adoră florile.
Dăruiește-i un buchet de flori roșii care să-i transmită ceea ce simți pentru ea. Specialiștii florali de la Floria.ro îți recomandă buchetul “Bucuria Iubirii” realizat din flori roșii precum trandafiri, hipericum, orhidee și lisiantus, care simbolizează cele mai adânci și împlinite sentimente de dragoste și respect, dorință și vitalitate.

Un curs de dans în doi

Dansul a reprezentat încă din cele mai vechi timpuri o modalitate de exprimare a gândurilor, a emoțiilor, a trăirilor, dar și o modalitate de distracție și eliberare a psihicului.
Dacă femeia pe care o iubești este pasionată de dans oferă-i în dar lecții la o școala de dans de renume, cum este Arthur Murray. Astfel, prin dans veți învăța amândoi cum să vă exprimați, dar și cum să comunicați fără cuvinte, acestea fiind doar două dintre beneficiile unor cursuri de dans altfel, așa cum sunt cele ale faimoasei școli americane.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod