De ce bărbaţii nu mai sunt romantici după căsătorie? Ce trebuie să faci?

Odată ce relația trece de etapa "lunii de miere" și întâlnirile romantice sunt înlocuite cu o cină în doi în fața televizorului, multe femei se întreabă de ce bărbaţii nu mai sunt romantici după căsătorie.
Odată ce relația trece de etapa "lunii de miere" și întâlnirile romantice sunt înlocuite cu o cină în doi în fața televizorului, multe femei se întreabă de ce bărbaţii nu mai sunt romantici după căsătorie. Pentru a reînvia pasiunea fierbinte, ai la îndemână câteva metode de a-i aduce aminte că un strop de romantism vă poate înfrumuseța viața amândurora.

Stresul cotidian nu este singurul motiv, dar este adesea cel mai important factor în pierderea romantismului în cuplu. Alt element care contribuie adesea la dispariția romantismului în relație este faptul că obiectivul primordial, cucerirea ta, a fost atins după căsătorie.
Adu-i aminte că romantismul nu este doar o unealtă utilă pentru a seduce femeile, ci este un ingredient important în relație, ce contribuie la succesul ei pe termen lung.

Dă-i un exemplu bun

Reproșurile și criticile la adresa lipsei lui de romantism nu sunt utile și pot crea tensiuni neplăcute în cuplu care nu împing pe nimeni la romantism. Cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru a-i aduce aminte că ar putea să facă din când în când câte un gest romantic este să începi chiar tu, cu mici cadouri și surprize.

Oferă-i momente de afecțiune fizică

Apropierea fizică este importantă pentru flacăra pasiunii în relație.
Cu cât atingi mai mult partenerul într-un mod afectuos, cu atât va simți cât de mult îl iubești și va începe să fie atent și la nevoia ta de romantism. Săruturile zilnice la despărțire și la revedere sunt pe primul loc, dar un masaj sau o mângăiere într-un moment relaxat în doi este la fel de important.

Fă-i complimente

Dacă nu se simte apreciat nu va fi tentat să-ți ofere nici el ție prea multă atenție și apreciere. Complimentele sincere și laudele pentru eforturile lui, chiar dacă nu au rezultatul așteptat, sunt importante și pot întări relația, iar partenerul tău va deveni din noi mai romantic.

Sărbătorește alături de el momentele importante

Aniversările relației, Ziua Îndrăgostiților sau Dragobetele sunt ocazii pe care este este important să le sărbătoriți cu drag împreună și o ocazie perfectă pentru gesturi romantice.
Un weekend în doi cu ocazia aniversării nunții poate fi cel mai bun moment pentru a redescoperi pasiunea din luna de miere.

Convinge-l să vizitați locuri importante din trecutul comun

Fie că îl duci în parcul în care v-ați plimbat pentru prima oară împreună sau planifici o vacanță în locul în care v-ați petrecut prima vacanță împreună. Amintirile plăcute ale momentelor romantice petrecute în doi sunt un punct de pornire bun în clipele în care trăiți împreună experiențe noi ce vor deveni la rândul lor amintiri frumoase.

Nu te aștepta la perfecțiune

Indiferent care sunt motivele pentru care soțul tău nu mai este la fel de romantic ca atunci când l-ai cunoscut, schimbare nu poate fi bruscă.
Ai răbdare atunci când încerci să-l faci să înțeleagă cum puțin romantism vă poate înfrumuseța viața amândurora. Este posibil să nu vadă semnele tale subtile la început, dar atunci când perseverezi cu afecțiune și atenție îl vei face să-ți prețuiască mai mult și nevoile tale.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ramona pe 9 Aug 2012, 16:58
    Masajul Cuplului

    Am primit cadou de la sotul meu o sedinta la un cabinet masajul cuplului se cheama. M-am simtit foarte bine, pardon, ne-am simtit ;) Masajul ne-a ajutat sa ne relaxam pe bune apoi au urmat 2 joculete care ne-au apropiat mai mult, au dus experienta de la masaj, aceea de deschidere in profunzime. Am plecat de acolo cu un gand frumos: o buna metoda de a petrece timpul impreuna intr-un sezon atat de calduros. Si iubirea este mai puternica cand o comunicam prin atingere. Dap!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod