8 trucuri ce trebuie învăţate de la amante pentru ca iubitul să nu te înşele

Mulţi bărbaţi susţin că-şi iubesc partenera de cuplu, deşi o înşală cu cine ştie ce pipiţă. Mulţi spun că amanta, pur şi simplu, le oferă ceva ce le lipseşte din relaţia de cuplu. Să fie vorba de sex? Nu numai!
Mulţi bărbaţi susţin că-şi iubesc partenera de cuplu, deşi o înşală cu cine ştie ce pipiţă. Mulţi spun că amanta, pur şi simplu, le oferă ceva ce le lipseşte din relaţia de cuplu. Să fie vorba de sex? Nu numai! În mod surprinzător, amantele au şi alte atuuri în afară de cele de natură sexuală.

Iată ce ar trebui să înveţi de la amante ca să ai un iubit fidel!

1. Fii pentru el o opţiune, nu o obligaţie


Într-o relaţie serioasă femeia poate ajunge să-l trateze pe iubitul ei ca pe ceva ce posedă. În fond, dacă şi-a luat un angajament faţă de tine, aţi făcut un credit împreună, v-aţi căsătorit, aţi adoptat un căţel, înseamnă că poţi respira liniştită. El e al tău şi n-ai de ce să-ţi faci griji. Nimic mai fals! Nu-i impune să ducă gunoiul. Roagă-l! Nu presupune că e normal să te ducă cu maşina până la serviciu. Mulţumeşte-i, dacă o face! Amanta nu presupune că totul i se cuvine. Amanta nu-i impune nimic. Totul rămâne la latitudinea lui. Orice bărbat care se simte constrâns de partenera va privi relaţia cu amanta ca pe o gură de aer curat.

2. Nu uita să-l complimentezi


La fel de important e să nu uiţi să-l complimentezi ori de câte ori te surprinde plăcut cu ceva. Unul din principalele motive pentru care bărbaţii înşală e că au dat peste o femeie care îi venerează! Orice compliment venit din partea unei femei îi face să se simtă puternici, bărbaţi adevăraţi! Aşa că încurajează-l cu vorbe dulci, iar dacă te face fericită, nu ezita să-i arăţi asta!

3. Ieşi cu prietenele tale şi flirtează cu străini


Aceste două activităţi n-ar trebui să lipsească din viaţa unei femei deja cuplate. Ele îi transmit iubitului tău că trebuie să lucreze ca să obţină atenţia ta deplină. Aşa cum ţie nu ţi se cuvine totul, nici lui nu i se cuvine. Faptul că staţi împreună e o alegere, nu o obligaţie. Aşa cum amantele îşi văd în continuare de viaţa lor, păstrează şi tu câteva relaţii şi hobby-uri care n-au legătură cu iubitul tău. Un dram de independenţă vă poate apropia mai tare ca orice angajament.

4. Oferă-i ce-şi doreşte sau, măcar, fă un compromis


Ai auzit des această scuză lamentabilă şi nedreaptă a bărbaţilor: amanta le oferă ceea ce iubita nu poate sa nu vrea. Este partenera de cuplu un bun dispensabil? Întotdeauna! Cum rămâne cu iubirea, cu planurile de viitor, cu toate amintirile voastre împreună? Din păcate, bărbaţii sunt practici, într-un mod pe care noi, femeile, poate că nu-l înţelegem. Aşa că lor li se poate părea logic să înşele cu o femeie dornică să le ofere sex oral sau... un copil.

Bărbaţii nu înşală doar pentru că au diverse pofte sexuale pe care nu şi le pot satisface în cuplu. Uneori, aceştia încep o relaţie extraconjugală sub impulsul satisfacerii unor nevoi mai profunde şi pregnante. Experienceproject.com prezintă povestea unei femei de 40 de ani, care are o aventură cu un bărbat căsătorit. Amândoi şi-au dorit acelaşi lucru: un urmaş. Femeia simţea că-i ticăie ceasul biologic, iar bărbatul nu putea face copii cu soţia lui, care e sterilă. Aşa că au făcut împreună un copil şi-l plănuiesc pe următorul, fără ca bărbatul să renunţe, însă, la căsnicia cu soţia lui. Este aceasta o soluţie de compromis? Depinde de ce-şi doreşte fiecare...

Ideea de bază, dacă nu vrei să fii înşelată, e să-ţi dai seama dacă tu şi iubitul tău vă doriţi aceleaşi lucruri. În cazul în care vă separă concepţii de viaţă diferite, ar fi bine să discutaţi despre ele, oricât de neplăcut ar fi. Decât să ignori o problemă care poate ajunge să vă separe, mai bine căutaţi o soluţie de compromis.

5. Ascultă-l cu atenţie şi nu judeca


Amanta mai face un lucru de care iubitele încep să uite odată cu trecerea timpului: ea îl ascultă cu atenţie! Ei bine, asta ar fi bine să faci şi tu cu iubitul tău. Chiar şi când vă contraziceţi, lasă-l să-şi termine ideea şi nu-i arunca vorbe acide la nervi, fără să ţii cont de ce tocmai ţi-a spus. Fii mereu cu urechile ciulite şi arată-i că pentru tine contează tot ce-ţi spune. Un alt lucru de învăţat de la amante e că ele nu judecă. Dă-i de înţeles că-ţi poate spune orice fără să sari la gâtul lui.

6. Scoate lenjeria sexy de la naftalină


Amanta nu va veni niciodată la întâlnire purtând boxeri comozi. Ea investeşte o avere pe lenjeria care o face să se simtă şi să arate sexy. Adu-ţi aminte că şi tu făceai aşa la începutul relaţiei voastre, aşa că a sosit timpul să acorzi din nou atenţie acestui aspect.

7. Fără ritualuri de înfrumuseţare de faţă cu el


Amantele sunt învăluite într-o aură de mister care e extrem de sexy. Fiecare întâlnire e o surpriză pentru bărbat, care rămâne cu gura căscată când vede cât de bine arată. Un pont de preţ? Închide uşa de la dormitor când te aranjezi. Lasă-l să vadă rezultatul final. În orice caz, nu-l lăsa să te vadă cu masca de castraveţi pe faţă sau când îţi tai unghiile de la picioare.

8. Nu petreceţi sâmbătă seara acasă


Amanta n-ar accepta nici în ruptul capului să stea sâmbătă seara acasă. Aşa că tu de ce ai face-o? Chiar dacă sunteţi de mult timp împreună, nu renunţa la ieşirile romantice în doi!
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • columbina pe 26 Ian 2013, 00:52
    Ca sa moara fetili

    Un barbat are nevoie de libertate , sa se simta iubit,mangaiat,sa i se ofere atentie ,sa fie rasfatat ,apreciat pt ceea ce face si ceea ce este ! Exact ce ne dorim si noi femeile...intr'o relatie trebuie sa existe un echilibru...cat dai sa si primesti , daca nu iti iei doza din alta parte ! XoXo

    2
    0

  • Antisexul pe 22 Oct 2012, 14:50
    Ba, elule,

    jura-te ca nu te incita sa-ti inseli consoarta cu "draga dana"!

    0
    3

  • doarunel pe 19 Oct 2012, 11:26
    exemplu

    Dana, esti unul din motivele pentru care barbatii isi inseala nevestele.Tu ai ales din lista doar ce-ti convine tie, nici macar nu te-ai gandit vreun pic la sotul tau. Punctele 1,2 si 5 sunt printre cele mai importante motive pentru care-mi insel sotia. Si sotia mea este mult mai buna in pat decat amanta, dar in rest este insuportabila. Motiv pentru care o voi si parasi de altfel, sa-mi regasesc linistea si increderea in mine. Asadar, draga dana, continua sa nu-l asculti niciodata si sa vorbesti peste el, nu-l complimenta niciodata, spune-i doar ce face rau si arata-i tot timpul cate obligatii are el fata de tine. In plus, cere-i mereu sa te scoata sambata seara in oras, ca sa poti sa-l freci la creieri si prin alte parti, nu doar acasa si apoi, cand deja e un car de nervi, incearca sa-l tragi in pat pentru orice vrei tu. Sigur o sa fie plin de chef sa ti-o traga mai bine ca niciodata :)). Succesuri!!!

    6
    0

  • dana pe 3 Iun 2012, 20:07
    eronat pe sfert

    a nu se aplica punctele 1,2,5, nu numai ca nu te ajuta la nimic e doar in detrimentul tau comprobat, salutare

    1
    7

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod