Penelope Cruz, o gravidă la club

Celebra actriţă şi-a petrecut noaptea alături de soţul ei, actorul Javier Bardem, într-un club de mega-fiţe din centrul Londrei.

Merita Pamela să le vorbească studenţilor de la Oxford?

Un simbol al industrie erotice a fost invitat să ţină o prelegere la celebra universitate britanică. Vedeta Playboy le-a vorbit studenţilor despre cum să devii vegetarian şi cum să protejezi animalele.

Ce ai face cu un diamant de 27 de milioane de dolari?

Primul răspuns care-ţi vine în cap e acela că l-ai vinde. Ceea ce se şi întâmplă cu celebrul diamant Pantera roz care a fost scos de proprietari la vânzare.

Magda Catone, divorţ cu scandal

După 27 de ani de căsnicie, Şerban Ionescu e la cuţite cu soţia sa. A spus despre ea că e curvă, iar Magda Catone a povestit că e un bărbat violent şi beţiv.

Cum obţii o rochie de mireasă perfectă?

Nu cred că există o soluţie magică. Fiecare fată visează încă din copilărie că va veni o zi în care se va îmbrăca în rochie de mireasă. Acea zi, acel moment e un fel de pisc al feminităţii. Aşa că toate fetele caută soluţii pentru ca acea zi să fie perfectă, pentru ca rochia ei să fie perfectă.

Vindecarea cancerului e aproape!

O nouă generaţie de medicamente împotriva cancerului se pregăteşte în laboratoare. Experţii înţeleg acum mai mult ca întotdeauna despre comportamentul tumorilor. Cunoştiinţele avansate de genetică vor putea genera tratamente mult mai eficiente decât cele aplicate la această oră.

Lisa Marie Presley: ”Michael mă întreba când o să moară”

În data de 25 iunie 2009, Lisa Marie Presley era în Anglia şi ”am petrecut cea mai ciudată zi din viaţa mea”.

Soţia lui Tom Cruise, deprimată la filmări

Katie Holmes, soţia lui Tom Cruise, reuşeşte cu greu să aibă grijă de fiica ei, Suri, şi în acelaşi timp să joace într-o comedie alături de Adam Sandler.

De ce sunt călcate bonele pe trecerea de pietoni?

În urmă cu câteva zile, în Iaşi, o bonă care traversa strada cu un cărucior a fost lovită de o maşină pe trecerea de pietoni.

De ce nu poate fi o femeie preşedintele României?

La ultima sa apariţie publică, Traian Băsescu a spus că e foarte greu pentru o femeie să ajungă în postura de a conduce România. Cea mai revoltată de acest anunţ a fost Elena Udrea care are niscaiva gânduri de a pune mâna pe Palatul Cotroceni.

Sandra Bullock, cea mai influentă actriţă, la plimbare cu copilul

A fost numită cea mai puternică actriţă din lume, dar e clar că pentru ea contează mai mult rolul de mamă.

Cum va vota Teo la moţiune?

Fosta vedetă de televiziune e chemată din nou să-i decidă soarta lui Emil Boc, liderul partidului din care face şi ea parte. La ultima moţiune a votat împotriva PDL. Ce va face Teo de această dată?

De ce a ajuns erou italianul care a ucis o româncă?

Românca Maricica Hăhăianu a fost ucisă de un italian într-o staţie de metrou din Roma, Italia. Imaginile preluate de camerele de supraveghere sunt şocante.

Brigitte Sfăt, liberă să-l iubească pe Ilie Năstase

Cei doi au apărut aseară în prima ediţie a emisiunii "Drept la tinţă" pe care Mădălin Ionescu o moderează la Kanal D.

Lady Gaga cu burtă!

După ce s-a îmbrăcat în carne, a mâncat-o!

De ce facem cancer?

În antichitate, această boală nu exista, susţine un căutător de fosile

Sinuciderea Mădălinei: Cine e vânzătorul de Furadan?

Cine i-a vândut otrava Mădălinei Manole? La această întrebare au răspuns reporterii de la ”Adevărul de seară” din Timişoara. Vânzătorul e un taximetrist de 33 de ani, Sorin Urziceanu.

Ce ai făcut de maraton?

În câţiva ani, maratonul de la Bucureşti va capta atenţia majorităţii românilor. Din ce în ce mai mulţi îşi propun să alerge într-una dintre probele evenimentului şi sunt sigur că vor veni din ce în ce mai mulţi spectatori.

Angelina Jolie, recunoaşte: "Sunt bolnavă psihic"

Dezvăluirile incendiare au apărut în autobiografia pe care actriţa a terminat-o de scris recent.

"Dansez pentru tine", 8 poveşti noi

Nu ştim cine va trimfa, dar merită să le cunoaştem şi să le urmărim. Vedetele ediţiei cu numărul 10 care a început vineri, 15 otombrie, sunt Octavian Strunilă, Jorge, Bogdan Vlădău, Răzvan Fodor, Doiniţa Oancea, Nicola, Paula Seling şi Adela Popescu.