Sclavă sexuală timp de 18 ani povesteşte suferinţa într-o carte

La un an după ce Jaycee Dugard a fost salvată după 18 ani petrecuţi ca sclavă sexuală după ce a fost răpită de un sadic, o sursă din preajma familiei a spus că Jaycee scrie o carte în care va descrie ororile prin care a trecut.

Cât cer artiştii ca să cânte la Balul Bobocilor?

Întrucât sezonul balurilor de boboci a început, ImpresarOnline.ro publică, pentru prima dată, cea mai mare listă reală de preţuri pe care le practică artiştii români pentru a participa la balurile de boboci din 2010.

Ce credeţi despre operaţiile estetice?

Multe femei apelează la chirurgia plastică pentru a-şi schimba imaginea, iar altele încearcă să înşele trecerea timpului.

Copil din embrion îngheţat 20 de ani

E cea mai lungă perioadă de stocare a unui ovul fertilizat înainte de a fi lăsat să se dezvolte şi să aducă pe lume un copil.

Ce credeţi despre catastrofa din Ungaria?

Deversarea de produse chimice din regiunea Vezprem, Ungaria, este cea mai mare catastrofă ecologică din Europa ultimilor 30 de ani.

Cărtărescu şi Herta Muller în războiul cuvintelor

Mircea Cărtărescu, autorul bestselerului românesc "De ce iubim femeile?", se află într-un puternic conflict literar cu laureata premiului Nobel din 2009, Herta Muller.

Unde vrea să petreacă un bărbat ziua de 8 Martie?

Dacă întrebi un bărbat unde ar vrea să fie de 8 Martie, răspunsul cel mai frecvent pe care-l vei auzi e ceva de genul: ”Pe o insulă pustie. Și fără flori.” Dar spun asta doar atunci când

Ce așteaptă un bărbat de la căsnicie

Printr-o minune, mulţi bărbaţi încă îşi mai doresc să se însoare. Fiecare are alte aşteptări de la căsnicie, dar există şi o zonă comună. În secolul trecut, căsnicia avea mare

10 diferențe între femeile de 40 și cele de 20 din perspectiva unui bărbat care le analizează cu pasiune

Nu cred că există un conflict între femeile de 40 şi cele de 20, dar e interesant faptul că un bărbat, pe tot parcursul vieţii, se raportează la cele două vârste ale lor. Ca un paradox, un

Cinci motive pentru care merită să te îndrăgosteşti

Multe femei se tem de dragoste. Au senzaţia că oferă prea mult şi primesc prea puţin în schimb. Poate e adevărat, dar e şi mai greu să trăieşti fără iubire. Sunt femei care au