Capcana Nicoletei Luciu

Nicoleta Luciu e rezultatul împletirii până la absurd a profesiei cu viaţa personală. Pe umerii ei firavi se sprijină audienţa câtorva emisiuni TV. A fost, pe rând, asistenta din mintea

Nicoleta Luciu e rezultatul împletirii până la absurd a profesiei cu viaţa personală. Pe umerii ei firavi se sprijină audienţa câtorva emisiuni TV. A fost, pe rând, asistenta din mintea bărbaţilor, îndrăgostita fără speranţă, femeia tânără care speră că într-o zi va fi cerută de soţie, mireasa naţională şi mamă eroină.

Acum joacă rolul de înşelata României. Viaţa Nicoletei Luciu s-a desfăşurat în public. E o fată care dansează goală în fiecare seară în piaţa publică pentru să strângă oameni în jurul ei pentru ca negustorii să vândă covrigi, seminţe prăjite şi limonadă mulţimii.

Pentru mulţi, Nicoleta Luciu e o vedetă. Pentru câţiva oameni care pricep fenomenul, e o nefericită. E jucătoarea care a început cu pariuri mici şi, în căutarea gloriei, a tot mărit miza, iar acum a devenit dependentă de propria celebritate. Logic, va pierde tot. În momentul în care nu va mai face audienţă, în momentul în care frumuseţea ei îşi va pierde prospeţimea, va pierde tot. Cei din jur vor spune că aşa e în show-bizz. Într-o zi ai toată lumea la picioare, iar apoi nu te mai bagă nimeni în seamă.

Nicoleta Luciu şi-a sacrificat copiii şi liniştea pe altarul audienţei. Acum, inventatul scandal de trădare al soţului e doar ultimul pariu. Nimeni nu ştie ce va urma, dar, în mod sigur, ea nu-şi mai aparţine.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod