Lady Gaga cu burtă!

După ce s-a îmbrăcat în carne, a mâncat-o!

De ce facem cancer?

În antichitate, această boală nu exista, susţine un căutător de fosile

Sinuciderea Mădălinei: Cine e vânzătorul de Furadan?

Cine i-a vândut otrava Mădălinei Manole? La această întrebare au răspuns reporterii de la ”Adevărul de seară” din Timişoara. Vânzătorul e un taximetrist de 33 de ani, Sorin Urziceanu.

Ce ai făcut de maraton?

În câţiva ani, maratonul de la Bucureşti va capta atenţia majorităţii românilor. Din ce în ce mai mulţi îşi propun să alerge într-una dintre probele evenimentului şi sunt sigur că vor veni din ce în ce mai mulţi spectatori.

Angelina Jolie, recunoaşte: "Sunt bolnavă psihic"

Dezvăluirile incendiare au apărut în autobiografia pe care actriţa a terminat-o de scris recent.

"Dansez pentru tine", 8 poveşti noi

Nu ştim cine va trimfa, dar merită să le cunoaştem şi să le urmărim. Vedetele ediţiei cu numărul 10 care a început vineri, 15 otombrie, sunt Octavian Strunilă, Jorge, Bogdan Vlădău, Răzvan Fodor, Doiniţa Oancea, Nicola, Paula Seling şi Adela Popescu.

De ce vrei să divorţezi şi nu vorbeşti despre asta?

Divorţul înseamnă durere. E una dintre cele mai mari încercări ale vieţii. Trăieşti vreme de ani buni lângă cineva şi la un moment dat lumea se prăbuşeşte. Dintr-un motiv sau altul, tot ce aţi construit împreună pare să nu mai funcţioneze.

Monica Bârlădeanu are depresie?

Nu tot ce pare roz, este roz. Acelaşi lucru s-ar putea spune şi despre Monica Bârlădeanu, despre care tabloidul Click spune că ar fi maniaco-depresivă.

Care-i treaba cu Sfânta Parascheva?

În fiecare toamnă, zeci de mii de credincioşi iau cu asalt Iaşiul ca să atingă moaştele Sfintei Parascheva în speranţa că se va întâmpla o minune. Dar minunile se lasă aşteptate.

Iurie Darie şi Anca Pandrea au şocat România

Da, două persoane publice şi în vârstă au pozat dezbrăcate în pat şi au declarat că vor să joace într-un film porno. Ţinând cont de succesul imaginilor, filmul ar fi dărâmător.

"Imperiul contra-atacă": 30 de ani de la premieră

În această lună se împlinesc 30 de ani de la premiera filmului "Imperiul contra-atacă", al doilea film din celebra serie. Regizorul George Lucas a făcut istorie cu "Războiul stelelor".

Ţi se pare o nebunie să alergi la maraton?

Participarea la o cursă de maraton e o experienţă unică. E o încercare grea, care, dacă o duci la bun sfârşit, te va transforma.

Ce preferi, căsătorie sau uniune consensuală?

România se află pe locul trei în Europa la cuplurile necăsătorite cu forme legale.

Sclavă sexuală timp de 18 ani povesteşte suferinţa într-o carte

La un an după ce Jaycee Dugard a fost salvată după 18 ani petrecuţi ca sclavă sexuală după ce a fost răpită de un sadic, o sursă din preajma familiei a spus că Jaycee scrie o carte în care va descrie ororile prin care a trecut.

Cât cer artiştii ca să cânte la Balul Bobocilor?

Întrucât sezonul balurilor de boboci a început, ImpresarOnline.ro publică, pentru prima dată, cea mai mare listă reală de preţuri pe care le practică artiştii români pentru a participa la balurile de boboci din 2010.

Ce credeţi despre operaţiile estetice?

Multe femei apelează la chirurgia plastică pentru a-şi schimba imaginea, iar altele încearcă să înşele trecerea timpului.

Copil din embrion îngheţat 20 de ani

E cea mai lungă perioadă de stocare a unui ovul fertilizat înainte de a fi lăsat să se dezvolte şi să aducă pe lume un copil.

Ce credeţi despre catastrofa din Ungaria?

Deversarea de produse chimice din regiunea Vezprem, Ungaria, este cea mai mare catastrofă ecologică din Europa ultimilor 30 de ani.

Cărtărescu şi Herta Muller în războiul cuvintelor

Mircea Cărtărescu, autorul bestselerului românesc "De ce iubim femeile?", se află într-un puternic conflict literar cu laureata premiului Nobel din 2009, Herta Muller.

Unde vrea să petreacă un bărbat ziua de 8 Martie?

Dacă întrebi un bărbat unde ar vrea să fie de 8 Martie, răspunsul cel mai frecvent pe care-l vei auzi e ceva de genul: ”Pe o insulă pustie. Și fără flori.” Dar spun asta doar atunci când