Lisa Marie Presley: ”Michael mă întreba când o să moară”

În data de 25 iunie 2009, Lisa Marie Presley era în Anglia şi ”am petrecut cea mai ciudată zi din viaţa mea”.

Soţia lui Tom Cruise, deprimată la filmări

Katie Holmes, soţia lui Tom Cruise, reuşeşte cu greu să aibă grijă de fiica ei, Suri, şi în acelaşi timp să joace într-o comedie alături de Adam Sandler.

De ce sunt călcate bonele pe trecerea de pietoni?

În urmă cu câteva zile, în Iaşi, o bonă care traversa strada cu un cărucior a fost lovită de o maşină pe trecerea de pietoni.

De ce nu poate fi o femeie preşedintele României?

La ultima sa apariţie publică, Traian Băsescu a spus că e foarte greu pentru o femeie să ajungă în postura de a conduce România. Cea mai revoltată de acest anunţ a fost Elena Udrea care are niscaiva gânduri de a pune mâna pe Palatul Cotroceni.

Sandra Bullock, cea mai influentă actriţă, la plimbare cu copilul

A fost numită cea mai puternică actriţă din lume, dar e clar că pentru ea contează mai mult rolul de mamă.

Cum va vota Teo la moţiune?

Fosta vedetă de televiziune e chemată din nou să-i decidă soarta lui Emil Boc, liderul partidului din care face şi ea parte. La ultima moţiune a votat împotriva PDL. Ce va face Teo de această dată?

De ce a ajuns erou italianul care a ucis o româncă?

Românca Maricica Hăhăianu a fost ucisă de un italian într-o staţie de metrou din Roma, Italia. Imaginile preluate de camerele de supraveghere sunt şocante.

Brigitte Sfăt, liberă să-l iubească pe Ilie Năstase

Cei doi au apărut aseară în prima ediţie a emisiunii "Drept la tinţă" pe care Mădălin Ionescu o moderează la Kanal D.

Lady Gaga cu burtă!

După ce s-a îmbrăcat în carne, a mâncat-o!

De ce facem cancer?

În antichitate, această boală nu exista, susţine un căutător de fosile

Sinuciderea Mădălinei: Cine e vânzătorul de Furadan?

Cine i-a vândut otrava Mădălinei Manole? La această întrebare au răspuns reporterii de la ”Adevărul de seară” din Timişoara. Vânzătorul e un taximetrist de 33 de ani, Sorin Urziceanu.

Ce ai făcut de maraton?

În câţiva ani, maratonul de la Bucureşti va capta atenţia majorităţii românilor. Din ce în ce mai mulţi îşi propun să alerge într-una dintre probele evenimentului şi sunt sigur că vor veni din ce în ce mai mulţi spectatori.

Angelina Jolie, recunoaşte: "Sunt bolnavă psihic"

Dezvăluirile incendiare au apărut în autobiografia pe care actriţa a terminat-o de scris recent.

"Dansez pentru tine", 8 poveşti noi

Nu ştim cine va trimfa, dar merită să le cunoaştem şi să le urmărim. Vedetele ediţiei cu numărul 10 care a început vineri, 15 otombrie, sunt Octavian Strunilă, Jorge, Bogdan Vlădău, Răzvan Fodor, Doiniţa Oancea, Nicola, Paula Seling şi Adela Popescu.

De ce vrei să divorţezi şi nu vorbeşti despre asta?

Divorţul înseamnă durere. E una dintre cele mai mari încercări ale vieţii. Trăieşti vreme de ani buni lângă cineva şi la un moment dat lumea se prăbuşeşte. Dintr-un motiv sau altul, tot ce aţi construit împreună pare să nu mai funcţioneze.

Monica Bârlădeanu are depresie?

Nu tot ce pare roz, este roz. Acelaşi lucru s-ar putea spune şi despre Monica Bârlădeanu, despre care tabloidul Click spune că ar fi maniaco-depresivă.

Care-i treaba cu Sfânta Parascheva?

În fiecare toamnă, zeci de mii de credincioşi iau cu asalt Iaşiul ca să atingă moaştele Sfintei Parascheva în speranţa că se va întâmpla o minune. Dar minunile se lasă aşteptate.

Iurie Darie şi Anca Pandrea au şocat România

Da, două persoane publice şi în vârstă au pozat dezbrăcate în pat şi au declarat că vor să joace într-un film porno. Ţinând cont de succesul imaginilor, filmul ar fi dărâmător.

"Imperiul contra-atacă": 30 de ani de la premieră

În această lună se împlinesc 30 de ani de la premiera filmului "Imperiul contra-atacă", al doilea film din celebra serie. Regizorul George Lucas a făcut istorie cu "Războiul stelelor".

Ţi se pare o nebunie să alergi la maraton?

Participarea la o cursă de maraton e o experienţă unică. E o încercare grea, care, dacă o duci la bun sfârşit, te va transforma.