Cine mai crede în monogamie?

Monogamia este un subiect controversat în aceste zile. Pe de-o parte, adorăm idealul sexual al unui mariaj monogam, pe de altă parte, bărbaţii şi femeile fac din ce în ce mai greu faţă acestui statut dificil de păstrat.

Adrian Enache şi fraţii Negoiţă, clienţii prostituatelor de lux

În urma unei anchete realizate de ziarul "Naţional", au ieşit la iveală o serie de afaceri cu iz... sexual în care protagonişti sunt Adrian Enache, proaspăt partener oficial al Iulianei Marciuc, fraţii Negoiţă - Robert şi Ionuţ, dar şi politicianul Nicolae Bănicioiu.

Moştenirea poetului: unde se duc cele peste 4 milioane de euro ale lui Adrian Păunescu?

Şase case, un teren în Voluntari, bijuterii, obiecte de artă şi conturi bancare de peste 43.000 de euro, acestea toate însumează averea pe care a lăsat-o în urmă Adrian Păunescu, mult mai puţin valoroasă, însă, pe lângă opera sa.

De ce nu reuşesc să slăbesc?

Toate femeile vor să slăbească. Bărbaţii mai puţin, deşi sunt mai graşi. În ciuda, unui val de nutriţionişt, de reţete, soluţii miraculoase, suntem tot mai grase.

Cine l-a ucis pe Adrian Păunescu?

Atenţie! Acesta nu e un material senzaţional, dar acum aveţi oportunitatea să înţelegeţi că stilul de viaţă contează. Decisiv! Adrian Păunescu avea doar 67 de ani, iar faptul că era supraponderal şi trăia dezordonat i-a grăbit drumul spre moarte. Ţi-ai propus să mori la 67 de ani?

La "Dansez pentru tine", trei echipe au fost condamnate la duel

Echipa formată din Bogdan Vladau şi Ana Maria a pierdut duelul în faţa Nicolei şi a lui Ştefan şi a părăsit competiţia "Dansez pentru tine".

Update: Adrian Păunescu, vecin de cimitir cu Mihai Eminescu şi Nichita Stănescu

Adrian Păunescu va fi înmormântat astăzi, duminică 7 noiembrie, pe Aleea Scriitorilor din Cimitirul Bellu. Poetul îşi va petrece veşnicia în apropiere de mormintele lui Mihai Eminescu, Nichita Stănescu şi Marin Preda. Procesiunea de înhumare va începe la ora 13.00.

De ce bărbatul are dreptul să înşele, iar femeia nu?

În civilizaţiile occidentale, o aventură extraconjugală duce, de cele mai multe ori, la sfârşitul relaţiei. În România nu e tocmai aşa. Bărbatul e iertat, femeia e condamnată. De ce?

Viaţa lui Adrian Păunescu

Astăzi s-a stins din viaţă unul dintre cei mai mari poeţi contemporani, lider al Cenaclului Flacăra, dar şi politician - Adrian Păunescu.

Adio, Adrian Păunescu!

A fost doar un poet, deşi a făcut tot ce i-a stat în putinţă să fie altceva. A fost liderul mişcării ”Cenaclul Flacăra” în anii '80 până l-a enervat pe Ceauşescu care s-a speriat că o să-i ia locul.

Şerban Brădişteanu anunţă moartea lui Adrian Păunescu

Şeful clinicii de chirurgie cardiovasculară a spitalului de Urgenţă Floreasca, Şerban Brădişteanu, a anunţat moartea poetului în această dimineaţă.

Cum e să naşti la 10 ani?

Ştirea că o fetiţă în vârstă de zece ani a născut a făcut înconjurul întregii lumi. Bineînţeles că fetiţa era româncă, iar naşterea a avut loc în Spania. Mama fetei a declarat la televiziune că ”la noi aşa ceva e normal”, referindu-se la faptul că fac parte din comunitatea de ţigani.

Cum ajungi o femeie de succes?

E greu de definit acest termen. Trebuie să te raportezi la ceea ce vrei de la viaţă. În principal, eşti o femeie de succes dacă nu ajungi să stai în baie, pe marginea căzii şi să-ţi plângi de milă.

De ce s-a gândit Andreea Marin la sinucidere?

Fosta zână şi-a şocat ieri fanii, recunoscând faptul că a vrut să se sinucidă. Într-un interviu publicat de revista ”Tango”, vedeta vorbeşte despre pierderea mamei, soţul ei şi silicoane.

De ce vrei să fii vedetă?

Foarte multe puştoaice îşi doresc să ajungă vedete. Consideră că acest lucru înseamnă atingerea fericirii. Fac o grămadă de compromisuri pentru a ajunge în paginile tabloidelor, pe coperta unei reviste sau invitată într-un show de televiziune. Dar oare merită?

Portia DeRossi: "Lesbianismul m-a adus în pragul anorexiei"

Aceasta a fost declaraţia pe care a făcut-o fostul star din "Ally McBeal" în cadrul show-ului prezentat de Oprah Winfrey.

Andreea Esca: ”Un sacou mi-a schimbat viaţa”

Andreea Esca a depănat amintiri în faţa studenţilor de la Facultatea de Jurnalism. Vedeta susţine că sacoul a ajutat-o să obţină prima slujbă în televiziune, conform siteului Paginademedia.ro.

Chiar ai nevoie de silicoane?

Tot mai multe femei consideră implanturile un fel de salvare de la singurătate şi izolare. După cum ştiţi, nu există femei urâte. Educaţia, sportul, comportamentul, hainele, coafura sunt doar câteva dintre armele care fac o femeie să fie cuceritoare.

Cine mai are nevoie de educaţie?

Va pune noua lege a învăţământului capăt privilegiilor din sistem? E prea devreme să dăm un răspuns, dar vedem situaţia dezastruoasă de acum. Sistemul public de educaţie e unul falimentar şi aflat la dispoziţia clanurilor de profesori.

O ciudată călătorie în timp într-un film al lui Chaplin

O filmare de un minut, veche de 80 de ani, i-a uimit pe experţi. Un figurant care trece prin cadru vorbeşte la telefonul mobil.