Cât vrei să slăbeşti?

Un proverb englez spune că niciodată nu suntem suficient de slabe. Cum atingem o anume greutate, cum vrem să mai slăbim un pic. Tot mai există o haină pe care ne-am dori-o, dar nu ne încape. Bombardamentul mediatic cu modele şi actriţe scheletice are efect. Toate femeile doresc să arate ca ele şi dacă nu reuşesc, suferă.

Brad Pitt a cumpărat povestea minerilor chilieni

Plan B Entertainment, casa de producţie cinematografică înfiinţată de actorul american Brad Pitt, intenţionează să realizeze un lungmetraj despre operaţiunea de salvare a celor 33 de mineri chilieni, blocaţi într-o mină din deşertul Atacama timp de peste două luni, conform Mediafax.

Nicola și Ștefan au părăsit “Dansez pentru tine”

Nicola și Ștefan Giurgea au fost cei care au părăsit competiția “Dansez pentru tine”.

Cum treci peste divorţ?

Greu! Sau nu treci niciodată. Divorţul e ca dispariţia unei lumi, chiar dacă viaţa în acea lume a fost dificilă, insuportabilă chiar. Nu e greşit să divorţezi, dar e bine să te pregăteşti pentru asta.

A apărut primul copil din flori al lui Adrian Păunescu

La trei zile de la înmormântarea poetului, Andreea-Mihaela Bîrlea, grefieră la Tribunalul Bucureşti, a cerut în instanţă stabilirea paternităţii, susţinând că este fiica lui Adsrian Păunescu, conform cotidianului ”Adevărul de seară”.

Cum te simţi în postura de amantă?

Normal că vei fi judecată. Normal că nimeni nu-ţi va spune asta în faţă, deşi s-ar putea să ai şi astfel de surprize. Normal că ai o prietenă cu care vorbeşti despre acest secret odios: te vezi cu un bărbat însurat. Normal că aştepţi ca statutul tău să se schimbe într-un viitor incert.

Joe Jackson: ”Nu regret că l-am bătut pe Michael”

Părinţii lui Michael Jackson au fost intervievaţi de celebra Oprah Winfrey. Pentru prima dată, tatăl lui Michael Jackson a recunoscut public faptul că şi-a bătut fiul cu cureaua.

Cine mai crede în monogamie?

Monogamia este un subiect controversat în aceste zile. Pe de-o parte, adorăm idealul sexual al unui mariaj monogam, pe de altă parte, bărbaţii şi femeile fac din ce în ce mai greu faţă acestui statut dificil de păstrat.

Adrian Enache şi fraţii Negoiţă, clienţii prostituatelor de lux

În urma unei anchete realizate de ziarul "Naţional", au ieşit la iveală o serie de afaceri cu iz... sexual în care protagonişti sunt Adrian Enache, proaspăt partener oficial al Iulianei Marciuc, fraţii Negoiţă - Robert şi Ionuţ, dar şi politicianul Nicolae Bănicioiu.

Moştenirea poetului: unde se duc cele peste 4 milioane de euro ale lui Adrian Păunescu?

Şase case, un teren în Voluntari, bijuterii, obiecte de artă şi conturi bancare de peste 43.000 de euro, acestea toate însumează averea pe care a lăsat-o în urmă Adrian Păunescu, mult mai puţin valoroasă, însă, pe lângă opera sa.

De ce nu reuşesc să slăbesc?

Toate femeile vor să slăbească. Bărbaţii mai puţin, deşi sunt mai graşi. În ciuda, unui val de nutriţionişt, de reţete, soluţii miraculoase, suntem tot mai grase.

Cine l-a ucis pe Adrian Păunescu?

Atenţie! Acesta nu e un material senzaţional, dar acum aveţi oportunitatea să înţelegeţi că stilul de viaţă contează. Decisiv! Adrian Păunescu avea doar 67 de ani, iar faptul că era supraponderal şi trăia dezordonat i-a grăbit drumul spre moarte. Ţi-ai propus să mori la 67 de ani?

La "Dansez pentru tine", trei echipe au fost condamnate la duel

Echipa formată din Bogdan Vladau şi Ana Maria a pierdut duelul în faţa Nicolei şi a lui Ştefan şi a părăsit competiţia "Dansez pentru tine".

Update: Adrian Păunescu, vecin de cimitir cu Mihai Eminescu şi Nichita Stănescu

Adrian Păunescu va fi înmormântat astăzi, duminică 7 noiembrie, pe Aleea Scriitorilor din Cimitirul Bellu. Poetul îşi va petrece veşnicia în apropiere de mormintele lui Mihai Eminescu, Nichita Stănescu şi Marin Preda. Procesiunea de înhumare va începe la ora 13.00.

De ce bărbatul are dreptul să înşele, iar femeia nu?

În civilizaţiile occidentale, o aventură extraconjugală duce, de cele mai multe ori, la sfârşitul relaţiei. În România nu e tocmai aşa. Bărbatul e iertat, femeia e condamnată. De ce?

Viaţa lui Adrian Păunescu

Astăzi s-a stins din viaţă unul dintre cei mai mari poeţi contemporani, lider al Cenaclului Flacăra, dar şi politician - Adrian Păunescu.

Adio, Adrian Păunescu!

A fost doar un poet, deşi a făcut tot ce i-a stat în putinţă să fie altceva. A fost liderul mişcării ”Cenaclul Flacăra” în anii '80 până l-a enervat pe Ceauşescu care s-a speriat că o să-i ia locul.

Şerban Brădişteanu anunţă moartea lui Adrian Păunescu

Şeful clinicii de chirurgie cardiovasculară a spitalului de Urgenţă Floreasca, Şerban Brădişteanu, a anunţat moartea poetului în această dimineaţă.

Cum e să naşti la 10 ani?

Ştirea că o fetiţă în vârstă de zece ani a născut a făcut înconjurul întregii lumi. Bineînţeles că fetiţa era româncă, iar naşterea a avut loc în Spania. Mama fetei a declarat la televiziune că ”la noi aşa ceva e normal”, referindu-se la faptul că fac parte din comunitatea de ţigani.

Cum ajungi o femeie de succes?

E greu de definit acest termen. Trebuie să te raportezi la ceea ce vrei de la viaţă. În principal, eşti o femeie de succes dacă nu ajungi să stai în baie, pe marginea căzii şi să-ţi plângi de milă.