Răzvan Fodor eliminat de la "Dansez pentru tine"

Echipă formată din Răzvan Fodor şi Lena Rădulescu a fost eliminată aseară din competiţia Dansez pentru tine, difuzată de Pro TV.

Mai vrei să te măriţi?

Ai visat toată viaţa momentul în care te va cere de soţie şi acum eziţi. Simţi că se pregăteşte s-o facă, dar ţi se pare că e un pic prea târziu. Ai un job bun. Pasiunea a cam trecut şi ţi-e frică să-ţi iei un angajament pentru toată viaţa.

Jennifer Aniston arată perfect în piele neagră

Pentru noua producţie "Wanderlust", actriţa a filmat o serie de scene pe străzile din New York, îmbrăcată într-o jachetă şi o fustă scurtă din piele. Ţinuta a fost completată de o pereche de ochelari în stilul unei...

Mai există dragoste?

Am fi tentaţi să spunem că există dragoste din belşug, dar, multe dintre voi vă gândiţi zilnic la ea ca la un animal pe cale de dispariţie. Problema cu dragostea e că se transformă. Într-un fel iubim la 18 ani şi în altul la 40.

De ce nu suporţi singurătatea?

Sunt şi persoane care o suportă, care s-au antrenat pentru asta. Viaţa ne duce, încet, încet, spre singurătate. O dată cu vârsta suntem din ce în ce mai singuri. Şi, cu toate astea, privim singurătatea ca pe o boală sau ca pe un handicap.

Adevărul despre sfârşitul Ceauşeştilor

Prezentăm în exclusivitate un capitol din cartea ”Sfârşitul Ceauşeştilor: Crimele Revoluţiei”, scrisă de Grigore Cartianu. E al doilea volum din serie şi va fi lansat în acest weekend la Târgul de Carte ”Gaudeamus”.

Cât vrei să slăbeşti?

Un proverb englez spune că niciodată nu suntem suficient de slabe. Cum atingem o anume greutate, cum vrem să mai slăbim un pic. Tot mai există o haină pe care ne-am dori-o, dar nu ne încape. Bombardamentul mediatic cu modele şi actriţe scheletice are efect. Toate femeile doresc să arate ca ele şi dacă nu reuşesc, suferă.

Brad Pitt a cumpărat povestea minerilor chilieni

Plan B Entertainment, casa de producţie cinematografică înfiinţată de actorul american Brad Pitt, intenţionează să realizeze un lungmetraj despre operaţiunea de salvare a celor 33 de mineri chilieni, blocaţi într-o mină din deşertul Atacama timp de peste două luni, conform Mediafax.

Nicola și Ștefan au părăsit “Dansez pentru tine”

Nicola și Ștefan Giurgea au fost cei care au părăsit competiția “Dansez pentru tine”.

Cum treci peste divorţ?

Greu! Sau nu treci niciodată. Divorţul e ca dispariţia unei lumi, chiar dacă viaţa în acea lume a fost dificilă, insuportabilă chiar. Nu e greşit să divorţezi, dar e bine să te pregăteşti pentru asta.

A apărut primul copil din flori al lui Adrian Păunescu

La trei zile de la înmormântarea poetului, Andreea-Mihaela Bîrlea, grefieră la Tribunalul Bucureşti, a cerut în instanţă stabilirea paternităţii, susţinând că este fiica lui Adsrian Păunescu, conform cotidianului ”Adevărul de seară”.

Cum te simţi în postura de amantă?

Normal că vei fi judecată. Normal că nimeni nu-ţi va spune asta în faţă, deşi s-ar putea să ai şi astfel de surprize. Normal că ai o prietenă cu care vorbeşti despre acest secret odios: te vezi cu un bărbat însurat. Normal că aştepţi ca statutul tău să se schimbe într-un viitor incert.

Joe Jackson: ”Nu regret că l-am bătut pe Michael”

Părinţii lui Michael Jackson au fost intervievaţi de celebra Oprah Winfrey. Pentru prima dată, tatăl lui Michael Jackson a recunoscut public faptul că şi-a bătut fiul cu cureaua.

Cine mai crede în monogamie?

Monogamia este un subiect controversat în aceste zile. Pe de-o parte, adorăm idealul sexual al unui mariaj monogam, pe de altă parte, bărbaţii şi femeile fac din ce în ce mai greu faţă acestui statut dificil de păstrat.

Adrian Enache şi fraţii Negoiţă, clienţii prostituatelor de lux

În urma unei anchete realizate de ziarul "Naţional", au ieşit la iveală o serie de afaceri cu iz... sexual în care protagonişti sunt Adrian Enache, proaspăt partener oficial al Iulianei Marciuc, fraţii Negoiţă - Robert şi Ionuţ, dar şi politicianul Nicolae Bănicioiu.

Moştenirea poetului: unde se duc cele peste 4 milioane de euro ale lui Adrian Păunescu?

Şase case, un teren în Voluntari, bijuterii, obiecte de artă şi conturi bancare de peste 43.000 de euro, acestea toate însumează averea pe care a lăsat-o în urmă Adrian Păunescu, mult mai puţin valoroasă, însă, pe lângă opera sa.

De ce nu reuşesc să slăbesc?

Toate femeile vor să slăbească. Bărbaţii mai puţin, deşi sunt mai graşi. În ciuda, unui val de nutriţionişt, de reţete, soluţii miraculoase, suntem tot mai grase.

Cine l-a ucis pe Adrian Păunescu?

Atenţie! Acesta nu e un material senzaţional, dar acum aveţi oportunitatea să înţelegeţi că stilul de viaţă contează. Decisiv! Adrian Păunescu avea doar 67 de ani, iar faptul că era supraponderal şi trăia dezordonat i-a grăbit drumul spre moarte. Ţi-ai propus să mori la 67 de ani?

La "Dansez pentru tine", trei echipe au fost condamnate la duel

Echipa formată din Bogdan Vladau şi Ana Maria a pierdut duelul în faţa Nicolei şi a lui Ştefan şi a părăsit competiţia "Dansez pentru tine".

Update: Adrian Păunescu, vecin de cimitir cu Mihai Eminescu şi Nichita Stănescu

Adrian Păunescu va fi înmormântat astăzi, duminică 7 noiembrie, pe Aleea Scriitorilor din Cimitirul Bellu. Poetul îşi va petrece veşnicia în apropiere de mormintele lui Mihai Eminescu, Nichita Stănescu şi Marin Preda. Procesiunea de înhumare va începe la ora 13.00.