UPDATE: Sora vedetei Olivia Steer a murit la 38 de ani

Sora cunoscutei vedete TV, Olivia Steer, a încetat din viaţă. Lavinia Steer avea numai 38 de ani şi era mama unui băiat de şase ani. A murit în urma unei lungi suferinţe, fiind bolnavă de cancer.

Nu-i aşa că nu te înţelege?

Se uită prea mult la fotbal. Nu-ţi mai aminteşti când ţi-a luat ultimul buchet de flori. Nu te mai scoate la restaurant pentru că economiseşte bani să-şi plătească rata la maşină. De multe ori, te trezeşti noaptea şi ai senzaţia că dormi lângă un străin.

Octavian şi Ella au plecat acasă cu 60.000 de euro

Cuplul format din Octavian Strunilă şi Ella au fost desemnaţ aseară marii câştigărori ai ediţiei cu numărul 10 a concursului Dansez pentru tine!.

Câţi bani vrei?

Mulţi, bineînţeles! Trăim într-o lume a banilor. Cu cât avem mai mulţi, cu atât suntem mai fericiţi. Dar ce eşti dispusă să faci pentru bani? Orice? Nu te cred!

Mai ai vreo speranţă?

E o vorbă cum că: ”Speranţa moare ultima!” Dar moare şi ea. Întrebarea e dacă tu mai vreo speranţă? Şi ar fi bine să ai. Speranţele te ajută să trăieşti, să mergi mai departe.

A murit actorul Leslie Nielsen

Actorul canadian, starul comediilor din seria "Naked Gun", a decedat, duminică (n.r. 28 noiembrie), la vârsta de 84 de ani, într-un spital din Florida, din cauza unei pneumonii. Internat în urmă cu...

Mai există dragoste la prima vedere?

Mai există, dar rareori trece de prima vedere. Normal că vezi un tip pe stradă şi-ţi tresare inima, dar nu ai curaj să te apropii şi nu ai curaj ”să-l agăţi”.

Paula Seling a părăsit "Dansez pentru tine"

După o confruntare grea, Paula Seling și Tudor au părăsit emisiunea Dansez pentru tine, în urma votului acordat de către public.

E criză mare, Becali şi-a făcut răcoritoare!

Gigi Becali e în criză mare. Dacă a văzut că nu are şanse să mai ajungă în Liga Campionilor, a luat marca Steaua şi a pus-o pe o sticlă de Cola. Aşa speră să iasă din criză şi să facă rost de bani ca să-şi plătească jucătorii.

De ce eşti tristă?

Oricât ai vrea, nu poţi fi mereu fericită. Tristeţea e normală, perpetuarea ei, nu. Tristeţea e provocată ori de un eveniment exterior, ori de unul interior.

De ce îţi plac bărbaţii cu bani?

Nu e o ruşine să-i cauţi. Asta vine din nevoia ta de a te simţi protejată. Când vrei să formezi un cuplu, încerci să-l găseşti pe cel mai bun, pe cel care-ţi poate asigura o existenţă liniştită ca să poţi să-ţi creşti viitorii copii.

Te-ai gândit vreodată la sinucidere?

Normal că te-ai gândit. E în firea oamenilor să facă asta. E imposibil ca în viaţă să nu treci prin momente dificile şi să te gândeşti la sinucidere ca la o cale de scăpare. Dar n-ai făcut-o niciodată şi n-o s-o faci pentru că iubeşti viaţa.

3 diferenţe între Lady Di şi Kate

Toţi se întreabă dacă noua Lady Di va sfârşi ca vechea. Există câteva diferenţe între tată şi fiu, respectiv Charles şi William şi diferenţe între Diana şi Kate. Deşi oamenii se întreabă ce va urma. Se pare că va urma doar o nuntă. O nuntă foarte mare.

La ce-ţi foloseşte frumuseţea?

Orice femeie poate fi frumoasă. Trăim într-o lume în care frumuseţea se poate cumpăra. Trăim într-o lume în care frumuseţea are calităţi diferite. Dar la ce te ajută?

Ion B. - un artist nepreţuit

Filmul documentar "Lumea văzută de Ion B.” a luat premiul Emmy. E pentru prima dată când o producţie europeană din Europa de Est a fost nominalizată la prestigioasa competiţie dedicată programelor de televiziune. Documentarul a fost produs de HBO România, iar regizorul filmului este Alexandru Nanau.

E sinceritatea o mare prostie?

Ar trebui să răspund că nimeni nu ştie. Sunt persoane care sunt sincere conform naturii lor, conform educaţiei, conform valorilor morale sau religioase. Sunt persoane care-şi propun să fie sincere şi se antrenează pentru asta şi sunt şi persoane care nu dau doi bani pe sinceritate.

După Mădălina Manole, o altă artistă se sinucide

Roxana Briban, în vărstă de 39 de ani a fost găsită decedată sâmbătă, în baia apatamentului său.

Răzvan Fodor eliminat de la "Dansez pentru tine"

Echipă formată din Răzvan Fodor şi Lena Rădulescu a fost eliminată aseară din competiţia Dansez pentru tine, difuzată de Pro TV.

Mai vrei să te măriţi?

Ai visat toată viaţa momentul în care te va cere de soţie şi acum eziţi. Simţi că se pregăteşte s-o facă, dar ţi se pare că e un pic prea târziu. Ai un job bun. Pasiunea a cam trecut şi ţi-e frică să-ţi iei un angajament pentru toată viaţa.

Jennifer Aniston arată perfect în piele neagră

Pentru noua producţie "Wanderlust", actriţa a filmat o serie de scene pe străzile din New York, îmbrăcată într-o jachetă şi o fustă scurtă din piele. Ţinuta a fost completată de o pereche de ochelari în stilul unei...