Cum să-i schimbi scutecele unui bărbat de 40 de ani?

Situaţia bărbaţilor trecuţi de 40 de ani e puţin mai complicată. Mulţi dintre ei sunt căsătoriţi sau au fost căsătoriţi pentru o vreme. Deşi cei mai mulţi sunt încă în putere încep

VIDEO: Britney Spears, închisă într-un WC ecologic şi catapultată

Ce nu face vedeta de dragul audienţei! Iat-o pe Britney Spears care a acceptat să filmeze o scenă în filmul "Jackass 3D", în care este aruncată în aer într-un WC plin cu ... urină şi fecale.

Katie Holmes şi-a hrănit fiica cu jeleuri în formă de penis

Fotografia cu Suri, fiica celebrului cuplu Katie Holmes - Tom Cruise, în care ţinea în mână un pachet de jeleuri în formă de penis a făcut înconjurul lumii. Mama ei explică la o emisiune televizată cum a ajuns fiica sa de 4 ani să mănânce aşa ceva.

Micile secrete ale bărbaţilor de 30 de ani

Bărbaţii care au trecut de 30 de ani se împart în două categorii mari: cei însuraţi şi burlacii. Sunt şi o grămadă de subcategorii - cei însuraţi cu copii, cei însuraţi cu soţii

"Oscarul românesc": Cele mai frumoase 21 de rochii la Gopo 2011

Ca orice festivitate de decernare a premiilor unei industrii, Galei Gopo nu i-a lipsit nici în acest an strălucirea. Îţi propunem să vezi care au fost cele mai frumoase 21 de rochii. Olimpia Melinte a fost una dintre cele mai suave prezenţe de la Gala Gopo 2011.

Cum sunt bărbaţii la 20 de ani?

Încep o serie de trei articole pe care le public azi, mâine şi vineri şi în care descriu câteva caracteristici generale ale bărbaţilor pe trei paliere de vârste diferite - 20, 30 şi 40 de

Teo Trandafir a fost operată din nou. Medicii sunt rezervaţi

Deşi starea fostei moderatoare TV se îmbunătăţise vizibil, iar medicii declarau că se pregătesc să o externeze, o nouă recidivă a trimis-o pe Teo Trandafir direct în sala de operaţii. Intervenţia chirurgicală a avut loc vineri, principalul motiv fiind înslăturarea ţesutului necrozat şi infectat din abdomenul vedetei.

Cum să fii bună?

Să vă spun un secret. Ştiţi care e cel mai mare păcat al unui bărbat într-un cuplu? Veţi spune că se uită prea mult la televizor, că mănâncă nesănătos, că nu are grijă de copii, că

VIDEO: Inna a prezentat o emisiune TV în Franţa

Zilele trecute, artista a fost invitată să prezinte o emisiune muzicală din Franţa, unde a vorbit limba franceză uimitor de bine.

Maia Morgenstern, însărcinată la 49 de ani

Actriţa, care în adolescenţă îşi dorea să aibă 7 copii, îl aşteaptă acum pe al patrulea. În vârstă de 49 de ani, Maia Morgenstern mai are un fiu, Tudor, şi două fiice, Eva Leea Cabiria şi Ana Isadora şi este căsătorită cu medicul Dumitru Băltăţeanu.

Dragoste şi ură

Deşi cei mai mulţi bărbaţi se laudă cu numărul femeilor din viaţa lor de fapt sunt în căutarea uneia singure. Unii au noroc s-o găsească, alţii o tot caută. Se vorbeşte tot mai mult

H&M, în România după 21 de ani

Câteva sute de persoane s-au strâns în faţa primul magazin H&M deschis în România, vineri, 25 martie 2011, în AFI Palace Cotroceni. După o aşteptare de peste 20 de ani, românii şi în special româncele, au dat năvală în primul magazin din ţara noastră al retailerului din Suedia.

VIDEO. Românii au talent - 25 martie: Iluzionism și dans acrobatic spectaculos

Vineri, 25 martie, a fost difuzată cea de-a șasea ediţie a emisiunii Românii au talent. Românii care au impresionat cel mai mult juriul şi publicul au fost: Cristian Stancu cu un număr excepțional de iluzionism, Alma Boagiu care cântă la chitară și voce, dar și trupa AcroMystic, care au făcut un dans acrobatic spectaculos.

Virilitatea masculină pe cale de dispariţie

La sugestia unei cititoare voi scrie astăzi despre virilitatea bărbaților. Sau mai exact voi dezvăluie câteva situații în care încă ne mai simţim virili. Cum bine spunea corespondenta,

A plecat Petre Roman de acasă?

Celebrul cuplu Petre Roman (65 de ani) - Silvia Chifiriuc (39 de ani) este pe cale de a se despărţi. Conform revistei Star, citate de libertatea.ro, fostul premier al României ar fi părăsit deja căminul conjugal.

Filmele cu Elizabeth Taylor

Află lista completă a filmelor cu Elizabeth Taylor.

5 motive pentru care nu prea există bărbați romantici

Știu că cele mai multe dintre femei visează să fie cucerite, cerute de soţie şi iubite de un bărbat romantic. Din păcate, trebuie să le anunţ că această specie e pe cale de dispariţie.

Natalie Portman, votată cea mai sexy femeie din lume

Actriţa Natalie Portman este cea mai sexy femeie din lume, potrivit unui top întocmit de revista Playboy. Clasamentul cuprinde 27 frumuseţi internaţionale.

Două condiţii pentru o rochie perfectă

N-am înţeles niciodată de ce ţineţi atât de mult să aveţi aprobarea noastră atunci când vă cumpăraţi haine. Obosiţi, plictisiţi, transpiraţi, ne strângem în gaşcă în faţa

Teo vorbeşte zilnic cu Maia, fetiţa ei

Teo Trandafir se simte mai bine şi vorbeşte în fiecare zi cu Maia, fetiţa ei.