Un mic dejun s-a transformat în tragedie! O mamă și-a ucis copiii făcând o greșeală banală

O femeie din Mexic a trecut prin clipe de coșmar și vrea ca toate mamele să fie atente la un lucru!
Toate mamele vor ceea ce e mai bun pentru copiii lor, astfel că fac mereu sacrificii ca totul să fie bine. Un mic dejun făcut cu multă dragoste de o mamă din Mexic s-a transformat într-o adevărată tragedie. Femeia a gătit de dimineață pentru ca cei doi copii ai săi să nu fie nevoiți să mănânce semipreparate sau fast-food la școală, însă a făcut o greșeală pe care multă lume o face și cei doi copii au decedat, scrie naturalhealingmagazine.net.

Josefina, o mamă din Mexic, s-a trezit din bună dimineață ca să ajungă la piață, să cumpere alimente pentru micul dejun și să le gătească ceva sănătos copiilor săi.
A pregătit pentru cei doi copii ai săi, Agustin (8 ani) și Maria (6 ani) o tortilla cu ouă jumări cu șuncă și suc proaspăt de portocale. 

Copiii s-au trezit și ca de obicei înainte de masă aveau de respectat un ritual sfânt: să se spele pe față și mâini.  În haosul generat de cei doi copii care țipau unul la altul care să intre primul la baie, Josefina tot primea mesaje pe telefon de la soțul său și trebuia să răspundă în timp ce se străduia să termine și micul dejun.

Însă, a reușit să-i organizeze pe copii, să mănânce și să-i conducă la școală, după care s-a întors acasă.

La nici două ore după ce au plecat la școală, Josefina a primit un telefon în care a fost anunțată că micuții ei sunt în stare gravă la spital și că medicii nu pot ține febra sub control.
Josefina a ajuns în scurt timp la spital împreună cu soțul ei și a leșinat când și-a văzut copiii.

În urma analizelor efectuate de medici, aceștia au constatat că micuții fuseseră infectați cu Salmonella, iar bacteria se afla în micul dejun pe care mama lor îl preparase. După ce au stat de vorbă cu mama, medicii au corelat folosirea telefonului în timpul preparării micului dejun, lucru care a favorizat contaminarea mâncării cu salmonella. 

Simptomele principale ale infecției alimentare (diareea, vărsăturile, febra) sunt de fapt o metodă de apărare a organismului, folosită în încercarea lui de a elimina în timp cât mai scurt agenții patogeni care au provocat infecția.
Intoxicaţia alimentară cu salmonella se transmite de la fecalele persoanelor infectate sau animale, prin alimente şi băuturi.

Medicii au explicat că telefoanele sunt o sursă de bacterii și nu trebuie folosite în timp ce facem de mâncare, fără să ne spălăm pe mâini înainte de a atinge alimentele. Din păcate copiii Josefinei nu au supraviețuit, iar acum mama lor care este distrusă și-a dorit să facă publică povestea pentru a atrage atenția cu privire la acest pericol. 
20 Septembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod