Ioan Gyuri Pascu, internat în urma unui atac cerebral

Ioan Gyuri Pascu este internat în spital de o săptămână, în urma unui accident vascular cerebral.

Ce vrei să-ţi aducă Moş Crăciun?

În mod sigur că te-ai gândit. Îţi doreşti multe, dar, spre deosebire de copiii care îi scriu Moşului şi aşteaptă cu nerăbdare noaptea de Ajun, tu ştii că n-o să primeşti tot ce-ţi doreşti. Nu mai crezi în Moş Crăciun. Dar în ce crezi?

Pe cine alegi?

Eşti frumoasă şi îţi plac amândoi. Eşti tânără, atrăgătoare. Până în acest moment ai reuşit să le dai senzaţia că ţii la ei, dar viaţa se complică. A venit vremea să alegi.

VIDEO: Miley Cyrus se droghează

În presa americană a apărut un scurt filmuleţ în care cântăreaţa apare fumând salvie alături de prietenii ei.

De ce nu-i mai spui că-l iubeşti?

Într-o vreme îţi plăcea să-i faci declaraţii, dar asta a fost cu ani în urmă. Ai uitat să-i mai spui. Crezi că iubirea se subînţelege în relaţia ta.

Kelly Osbourne, cel mai sexy corp al anului 2010

Kelly Osbourne a urcat pe locul 1 în topul vedetelor cu corpul cel mai sexy din 2010. Asta după ce vedeta a dus o luptă aprigă cu kilogramele...

De ce ţi-e teamă să faci copii?

Probabil, pentru că n-ai suficienţi bani. Poate te gândeşti că nu o să faci faţă, nu o să poţi să-l creşti, că nu are cine să stea cu el când eşti la serviciu.

Oprah Winfrey în lacrimi: "Nu sunt lesbiană"

Într-un interviu acordat jurnalistei americane Barbara Walters, Oprah Winfrey a început să plângă atunci când a fost întrebată de relaţia pe care o are cu cea mai bună prietenă a sa, Gayle King.

De ce nu-l părăseşti?

Te-a înşelat, a plecat de acasă, a minţit, nu a fost aproape de tine. Are toate păcatele şi, totuşi, nu-l părăseşti.

Sfârcul Iuliei Vântur la "Dansez pentru tine" n-a fost cu intenţie

N-a fost cu intenţie şi nici nu e vorba despre photoshop, după cum a declarat gazda emisiunii "Dansez pentru tine", citată de multe publicaţii mondene.

Prezentator TVR 2, mort în accident de maşină

Prezentatorul emisiunii Bugetul Meu de pe TVR 2, Patric Petre Marin a decedat în urma unui accident tragic de maşină, informează site-ul oficial al Televiziunii Române.

De ce nu ştie ce culoare au ochii tăi?

Da, e vinovat pentru asta. Pentru a ţine minte culoare, trebuie să o repete de câteva ori, să o fixeze în minte ca pe o strofă complicată dintr-o poezie de Nichita Stănescu.

Mamele vor sta acasă 1 an, pe aceeaşi bani

Începând cu anul 2011, perioada de acordare a indemnizaţiei de creştere copil va fi redusă la un an, fără a fi afectată însă valoarea indemnizaţiei.

Durata de acordare a indemnizaţiei de creştere a copilului, menţinută la doi ani

Duminică seara, liderii coaliţiei au convenit ca perioada de acordare a indemnizaţiei pentru creşterea copilului să fie menţinută la doi ani, dar discuţia finală va avea loc astăzi, când va fi stabilit

Azi se aprind luminile de sărbători în Capitală

Azi, 5 decembrie, în Piaţă Romană (la statuia Lupoaicei), bucureştenii sunt aşteptaţi la ora 19.00 pentru a asista la aprinderea luminilor de sărbători, informează Realitatea.net.

Cu ce se mănâncă o căsnicie?

Vrei să te măriţi şi priveşti căsătoria ca un capăt de drum, dar ar trebui să ştii că e doar începutul. O să-ţi dai seama repede că e altceva. Şi acest altceva nu e deloc uşor. Căsătoria rimează cu călătoria şi chiar seamănă cu una.

UPDATE: Sora vedetei Olivia Steer a murit la 38 de ani

Sora cunoscutei vedete TV, Olivia Steer, a încetat din viaţă. Lavinia Steer avea numai 38 de ani şi era mama unui băiat de şase ani. A murit în urma unei lungi suferinţe, fiind bolnavă de cancer.

Nu-i aşa că nu te înţelege?

Se uită prea mult la fotbal. Nu-ţi mai aminteşti când ţi-a luat ultimul buchet de flori. Nu te mai scoate la restaurant pentru că economiseşte bani să-şi plătească rata la maşină. De multe ori, te trezeşti noaptea şi ai senzaţia că dormi lângă un străin.

Octavian şi Ella au plecat acasă cu 60.000 de euro

Cuplul format din Octavian Strunilă şi Ella au fost desemnaţ aseară marii câştigărori ai ediţiei cu numărul 10 a concursului Dansez pentru tine!.

Câţi bani vrei?

Mulţi, bineînţeles! Trăim într-o lume a banilor. Cu cât avem mai mulţi, cu atât suntem mai fericiţi. Dar ce eşti dispusă să faci pentru bani? Orice? Nu te cred!