Shania Twain s-a logodit cu soţul prietenei sale

După scandalul din 2008 când a aflat că soţul său, Mutt Lange, o înşală cu cea mai bună prietenă a ei, cântăreaţa de muzică country s-a logodit cu bărbatul celei care i-a furat soţul, Marie-Anne Thiebaud.

A murit Rodica Tapalagă

Actriţa, în vârstă de 71 de ani, a decedat ieri, anunţă Mediafax. Rodica Tapalagă suferea de mai multe afecţiuni, dar cea mai gravă dintre ele a fost colagenoza - boală autoiumună, care determina organismul să nu-şi mai recunoască propriile celule şi să producă anticorpi împotriva acestora.

Ce-ţi propui pentru noul an?

În general, ce ţi-ai propus şi la începutul acestui an. Mereu faci promisiuni pe care nu poţi să le ţii. Bineînţeles că te vei lăsa de fumat, vei slăbi, îţi vei face analizele, îţi vei căuta o slujbă mai bine plătită şi te vei căsători, dacă n-ai făcut-o deja.

Tom Cruise divorţează?

Potrivit revistei americane "Star", Tom Cruise şi Katie Holmes se pregătesc de divorţ. Se pare că tensiunile din cuplu au atins punctul maxim, cei doi petrecând Sărbătorile de iarnă separat, după ce şi aniversarea căsniciei lor i-a găsit departe unul de celălalt.

Ai uitat senzaţia iubirii?

Ne întâlnim cu dragostea atât de rar în existenţa noastră, încât uităm cum a fost. Pierdem senzaţiile, pierdem emoţiile, pierdem esenţele iubirii. Probabil că nici nu avem energia pentru a fi mereu îndrăgostite. E destul de obositor. Dar, din când în când, merită să-ţi aminteşti de momentele în care ai iubit cu intensitate.

Ioan Gyuri Pascu, îngrijit la spital de fosta soţie

Deşi sunt divorţaţi, Ioan Gyuri Pascu şi fosta soţie, Daniela Marin, rămân în relaţii bune. Potrivit Click, Daniela este cea care a venit la spital în ziua externării actorului pentru a-l conduce acasă.

De ce eşti geloasă?

Chiar dacă nu recunoşti, ştii bine că ai fost geloasă şi nu o dată. Gelozia naşte monştri. Distruge orice relaţie. Eşti geloasă degeaba. E o pierdere de vreme. Crezi că vei suferi mai puţin dacă-l ţii sub observaţie, dar nu e aşa.

Ioan Gyuri Pascu, internat în urma unui atac cerebral

Ioan Gyuri Pascu este internat în spital de o săptămână, în urma unui accident vascular cerebral.

Ce vrei să-ţi aducă Moş Crăciun?

În mod sigur că te-ai gândit. Îţi doreşti multe, dar, spre deosebire de copiii care îi scriu Moşului şi aşteaptă cu nerăbdare noaptea de Ajun, tu ştii că n-o să primeşti tot ce-ţi doreşti. Nu mai crezi în Moş Crăciun. Dar în ce crezi?

Pe cine alegi?

Eşti frumoasă şi îţi plac amândoi. Eşti tânără, atrăgătoare. Până în acest moment ai reuşit să le dai senzaţia că ţii la ei, dar viaţa se complică. A venit vremea să alegi.

VIDEO: Miley Cyrus se droghează

În presa americană a apărut un scurt filmuleţ în care cântăreaţa apare fumând salvie alături de prietenii ei.

De ce nu-i mai spui că-l iubeşti?

Într-o vreme îţi plăcea să-i faci declaraţii, dar asta a fost cu ani în urmă. Ai uitat să-i mai spui. Crezi că iubirea se subînţelege în relaţia ta.

Kelly Osbourne, cel mai sexy corp al anului 2010

Kelly Osbourne a urcat pe locul 1 în topul vedetelor cu corpul cel mai sexy din 2010. Asta după ce vedeta a dus o luptă aprigă cu kilogramele...

De ce ţi-e teamă să faci copii?

Probabil, pentru că n-ai suficienţi bani. Poate te gândeşti că nu o să faci faţă, nu o să poţi să-l creşti, că nu are cine să stea cu el când eşti la serviciu.

Oprah Winfrey în lacrimi: "Nu sunt lesbiană"

Într-un interviu acordat jurnalistei americane Barbara Walters, Oprah Winfrey a început să plângă atunci când a fost întrebată de relaţia pe care o are cu cea mai bună prietenă a sa, Gayle King.

De ce nu-l părăseşti?

Te-a înşelat, a plecat de acasă, a minţit, nu a fost aproape de tine. Are toate păcatele şi, totuşi, nu-l părăseşti.

Sfârcul Iuliei Vântur la "Dansez pentru tine" n-a fost cu intenţie

N-a fost cu intenţie şi nici nu e vorba despre photoshop, după cum a declarat gazda emisiunii "Dansez pentru tine", citată de multe publicaţii mondene.

Prezentator TVR 2, mort în accident de maşină

Prezentatorul emisiunii Bugetul Meu de pe TVR 2, Patric Petre Marin a decedat în urma unui accident tragic de maşină, informează site-ul oficial al Televiziunii Române.

De ce nu ştie ce culoare au ochii tăi?

Da, e vinovat pentru asta. Pentru a ţine minte culoare, trebuie să o repete de câteva ori, să o fixeze în minte ca pe o strofă complicată dintr-o poezie de Nichita Stănescu.

Mamele vor sta acasă 1 an, pe aceeaşi bani

Începând cu anul 2011, perioada de acordare a indemnizaţiei de creştere copil va fi redusă la un an, fără a fi afectată însă valoarea indemnizaţiei.