Aura Ion, moartea unei zâne care a încercat să zboare

Domnul profesor doctor Ion Sinescu, respectatul urolog, a declarat că Aura Ion nu avea ce căuta în acel avion. Domnia sa a precizat că studenţii din anul cinci nu au nicio legătură cu

Domnul profesor doctor Ion Sinescu, respectatul urolog, a declarat că Aura Ion nu avea ce căuta în acel avion. Domnia sa a precizat că studenţii din anul cinci nu au nicio legătură cu procedurile de transplant. Şi îl cred pe cuvânt. Conform regulilor, Aura nu avea ce căuta în acel avion.

Cercetările procurorilor vor stabili cum a ajuns acolo. Cert e că, în cel mai probabil caz, a folosit oportunitatea oferită de unul dintre medici pentru a lua parte la ceva extraordinar din punct de vedere medical.

Aura Ion s-a urcat în avion pentru că voia să înveţe, pentru că pornea într-o aventură. Dar cine, la 23 de ani, ar fi refuzat să se urce în avion dacă ar fi avut o astfel de posibilitate: să călătoreşti lângă medici de la Bucureşti la Oradea, într-un avion pilotat de celebrul Adrian Iovan, să salvezi o viaţă şi să înveţi?

Aura n-a făcut nicio greşeală. Probabil, unul dintre medici va fi găsit  vinovatul moral că tânăra a ajuns în zborul care i-a luat viaţa. Nu se aştepta să moară.

Era fericită, avea ce să le povestească prietenilor, ce să posteze pe Facebook, dar destinul ei a fost scurtat, culmea chiar de către cei care trebuiau s-o slaveze. Aura Ion a murit în urma unui şoc hipotermic. Pilotul Adrian Iovan a reuşit să pună avionul pe pământ, deşi avea probleme, a reuşit să-i aducă pe toţi la sol. Erau în viaţă. Operaţiunile de salvare au eşuat. Pilotul erou şi tânăra studentă au murit.

Un accident de avion a distrus o grămadă de vieţi, a schimbat şi va schimba destine.

Cu toată tehnologia, toată aparatura, din nou am fost învinşi de natură. Priviţi câtă durere şi câtă tristeţe se poate citi în ochii doctorului Radu Zamfir care a încercat să-i ţină în viaţă atît pe pilot cât şi pe Aura.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod