Ziua Performantei la Zilele Biz

Miercuri, 14 noiembrie este cea de-a treia zi a conferintei Zilele Biz si este dedicata Performantei manageriale. Ziua aduce in prim-plan strategii si studii de caz din corporatii in domeniul managementului talentelor, al cresterii globale si al managementului de criza.
Prima sesiune raspunde, alaturi de consultanti si top manageri, la cea mai actuala dilema a managerilor: "Supravietuire pe termen scurt vs sustenabilitate pe termen lung". Invitatii Misu Negritoiu, Ali Ergun Ergen, Alessandra Stoicescu, Sergiu Negut si  Mihai Popa Radu vor detalia strategii de Management pe timp de furtuna, in care Cea mai buna aparare este atacul, iar Omul potrivit la locul potrivit este componenta cheie a strategiei de Management al perfomantei. Programul complet al zilei poate fi gasit aici.

Managementul talentelor este o tema care incepe sa devina una dintre zonele importante de risc, in special in cazul organizatiilor globale, companiile intampinand provocari atat in procesul de recrutare cat si in cel de retentie a talentelor.

Dragos Iliescu, Managing Director, SHL Romania va incerca un raspuns cu "Strategii de integrare a managementului talentelor in strategia globala de business".
I se vor alatura, in cel de-al doilea panel al zilei: Alexandru Talmazan, Managing Partner Wrightson, George Butunoiu, Managing Partner George Butunoiu Executive Search, Sorin Matei, Mediator&Conflict Management Trusted Advisor, 1der si Georgiana Gheorghe, Creperie d'Amour.

De la abordari neconventionale despre managementul de criza la analiza culturii organizationale si management antreprenorial, discutam metode de masurare a performantei, strategii de loializare prin investitia in educatie si dezvoltare si solutii de motivare si promovare.

Ziua se incheie cu workshop-ul "Managementul Cresterii. Valoare si Valori"  in cadrul caruia participantii vor primi raspunsuri la cateva intrebari cheie: De ce esueaza afacerile? Cum gestionezi alocarea de resurse pentru performanta asteptata? Cum reinventezi cresterea in companie? Cu sau fara balanced score card? MBO sau VBM in maximizarea si sustenabilitatea afacerii.
Workshop-ul este sustinut de Sergiu Negut, Wanted Transformation Consultancy.


Zilele Biz este cel mai mare eveniment de afaceri din Romania, la care participa sute de manageri si antreprenori pe parcursul a cinci zile. Zilele Biz reprezinta un eveniment unic de invatare si networking, care explica trendurile in cinci domenii cheie de business: Antreprenoriat, Inovatie, Management, CSR si Media&Marketing.

Anul acesta evenimentul, ajuns la cea de-a unsprezecea editie, are loc intre 12-16 noiembrie, la Hotel Howard Johnson Bucuresti.  Zilele Biz este un eveniment organizat de revista Biz.

www.zilelebiz.ro


Biz este o revista de afaceri avangardista care ofera proiecte jurnalistice creative, continut viu si abordari unice asupra mediului de business local si international.
Lansata in anul 2000, Biz a fost prima revista de afaceri din Romania, impunandu-se prin premiere in print, evenimente de business, proiecte speciale si cautand mereu sa abordeze mediul de afaceri dintr-o perspectiva inedita si interesanta pentru cititori.
Cu o aparitie bilunara, are ca public-tinta manageri cu varste intre 25 si 45 de ani. Tirajul revistei este de 10.000 de exemplare pe numar, auditate de BRAT, dintre care 6.200 sunt abonamente. Se distribuie in zonele urbane din tara.  Incepand din 2009, revista Biz este condusa de Marta Usurelu, Redactor-Sef si actionar majoritar.

www.revistabiz.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod