10 calităţi apreciate de un bărbat de 40 de ani la o femeie

Poate nu e important pentru tine ce apreciază un bărbat matur la o femeie. Iar calităţile diferă de la bărbat la bărbat. După 40 de ani, bărbaţii caută mai mult compania unei femei decât o

Poate nu e important pentru tine ce apreciază un bărbat matur la o femeie. Iar calităţile diferă de la bărbat la bărbat. După 40 de ani, bărbaţii caută mai mult compania unei femei decât o partidă de sex, caută să fie reprezentaţi de parteneră şi caută linişte, deşi folosesc, de multe ori, mijloace nepotrivite. Adică se îndrăgostesc de o puştoaică de 20 de ani, sperând ca aceasta să fie la fel de înţeleaptă ca o doamnă de 40.

Asist şi eu la discuţii în care multe prietene susţin că bărbaţii maturi nu rezistă nici cinci minute în faţa unei femei tinere.

Cred că formularea mai cuprinzătoare ar fi că bărbaţii maturi nu rezistă nici cinci minute în faţa unei femei frumoase, indiferent de vârstă.

Dar ce înseamnă frumuseţea unei femei? Dacă întrebi un matemarician, îţi va vorbi de proporţii şi de armonie, dar nu întotdeauna trupul învinge. Există şi altceva, acea stare pe care o transmite o persoană care îmbunătăţeşte atmosfera din jur.

Mai jos prezint zece calităţi nominalizate de câţiva bărbaţi într-o discuţie despre adevărata frumuseţe a femeii:

1.

Să fie bine îmbrăcată.

2. Să poarte tocuri.

3. Să fie slabă.

4. Să poată susţine o conversaţie.

5. Să aibă opinii puternice.

6. Să ştie să asculte.

7. Să nu fumeze.

8. Să facă sport.

9. Să aprecieze o mâncare bună.

10. Să nu-şi plângă de milă.

P.S. Următorul text va fi publicat marţi, 23 octombrie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod