Jessica Alba încearcă să slăbească după ce a născut: „Ce greu e să revii“

Actriţa în vârstă de 36 de ani trage din greu la sală, în încercarea de a-şi recăpăta silueta, la două luni după cea de a treia naştere.

A mai trecut de două ori prin asta, trebuie să reuşească şi acum: este ceea ce şi-a impus Jessica Alba după a treia naştere, în încercarea de a-şi recăpăta cât mai repede silueta de dinainte de sarcină, însă, aşa cum oricine ştie, lupta cu kilogramele în plus se dovedeşte întotdeauna teribil de grea.

Actriţa munceşte din greu la sala de fitness din Beverly Hills unde se antrenează constant pentru a reveni la forma care să-i permită să lucreze din nou. Echipată cu colanţi negri, o bluză mulată de aceeaşi culoare şi pantofi sport, Jessica purta pe deasupra o haină groasă care o proteja de frig.



Când a intrat în sală şi a trecut la treabă sub îndrumarea antrenorului Gregg Miele, vedeta a simţit că rămâne fără aer din cauza efortului intens care a istovit-o. "E atât de greu să revii", a mărturisit Jessica Alba pe Instagram, unde are 27,2 milioane de admiratori. "Dar nu vă lăsaţi copleşiţi, chiar dacă e greu al naibii, mai ales după ce ai născut... Pentru toţi haterii care cred că mă mişc prea încet, să ştiţi că pulsul meu e la 180 şi vreau să vomit", a adăugat ea.

Actriţa a vorbit deschis despre cât de greu îi vine să lucreze în sala de fitness pe care o deţine Gregg Miele, renumit pentru că acceptă să antreneze doar doi clienţi simultan.
Sala Heart & Hustle atrage vedetele pentru că le pune la dispoziţie aparate de calitate, dar şi valet, intrare şi parcare privată, masaj şi smoothie-uri, scrie ziarul britanic Daily Mail.

După naşterile precedente, Jessica Alba a dezvăluit pentru publicaţia Net-a-Porter că a purtat zi şi noapte, timp de trei luni, un corset dublu pentru a-şi micşora talia. Iar cosmeticiana vedetei, Shani Darden, a spus într-un interviu pentru E! News că tenul vedetei este perfect. "Pielea ei e în regulă.
Jessica a avut multe reacţii urâte ale pielii când era mică şi era alergică la aproape orice, aşa şi-a făcut câteva produse pentru orice fel de probleme ale pielii"
, a spus experta.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod