Zeiţa de argint: Halle Berry arată fabulos în rochie mini, la 51 de ani

Vedeta a avut o apariţie senzaţională la un dineu în Los Angeles. Ea a purtat o rochie mini argintie care îi sublinia silueta perfectă.

La 51 de ani, e într-o formă extraordinară: cu o atitudine tinerească, cu silueta sa impecabilă şi cu energia sa contagioasă, actriţa americană pare că n-a trecut de 30 de ani. Cu fiecare apariţie, Halle Berry dă senzaţia că a oprit timpul în loc şi nu-şi trădează deloc vârsta.

Aceeaşi impresie a lăsat-o şi marţi seara, când vedeta a participat la a şasea ediţie a dineului Icon Mann Pre-Oscar, eveniment desfăşurat în Beverly Hills. Ea a purtat o rochie mini, de culoare argintie, o ţinută semnnată de stilista Lindsay Flores, care îi sublinia silueta perfectă şi picioarele tonifiate.



Cu o coafură aranjată de hair-stilistul Castillo Bataille şi un machiaj asigurat de make-up artistul Jorge Monroy, Halle Berry s-a aflat în centrul atenţiei.

La intrare, vedeta şi-a făcut un selfie în oglindă cu echipa care a ajutat-o să arate atât de bine, incluzând-o şi pe antrenoarea sa personală de fitness, Oge Egbuonu. Aceasta a însoţit-o pe Halle Berry şi înăuntru, unde s-au întreţinut cu designerul costumelor din filmul "Black Panther", Ruth Carter, relatează Daily Mail.

Cu câteva ore înainte de acest eveniment, Berry a postat o imagine adorabilă cu fiul său de patru ani, Maceo Robert, al cărui tată este cel de-al treilea ei soţ, actorul francez Olivier Martinez.
Micuţul era îmbrăcat în costumul lui Batman, iar secvenţa i-a amuzat pe cei care urmăresc contul ei de Instagram, unde are 3,1 milioane de admiratori. "Orice Batman are nevoie de un Superman!", a scris ea lângă poza cu băieţelul său.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod