Zeiţa de argint: Halle Berry arată fabulos în rochie mini, la 51 de ani

1 Martie 2018
Vedeta a avut o apariţie senzaţională la un dineu în Los Angeles. Ea a purtat o rochie mini argintie care îi sublinia silueta perfectă.

La 51 de ani, e într-o formă extraordinară: cu o atitudine tinerească, cu silueta sa impecabilă şi cu energia sa contagioasă, actriţa americană pare că n-a trecut de 30 de ani. Cu fiecare apariţie, Halle Berry dă senzaţia că a oprit timpul în loc şi nu-şi trădează deloc vârsta.

Aceeaşi impresie a lăsat-o şi marţi seara, când vedeta a participat la a şasea ediţie a dineului Icon Mann Pre-Oscar, eveniment desfăşurat în Beverly Hills.

Ea a purtat o rochie mini, de culoare argintie, o ţinută semnnată de stilista Lindsay Flores, care îi sublinia silueta perfectă şi picioarele tonifiate.

Cu o coafură aranjată de hair-stilistul Castillo Bataille şi un machiaj asigurat de make-up artistul Jorge Monroy, Halle Berry s-a aflat în centrul atenţiei.


La intrare, vedeta şi-a făcut un selfie în oglindă cu echipa care a ajutat-o să arate atât de bine, incluzând-o şi pe antrenoarea sa personală de fitness, Oge Egbuonu.
Aceasta a însoţit-o pe Halle Berry şi înăuntru, unde s-au întreţinut cu designerul costumelor din filmul "Black Panther", Ruth Carter, relatează Daily Mail.

Cu câteva ore înainte de acest eveniment, Berry a postat o imagine adorabilă cu fiul său de patru ani, Maceo Robert, al cărui tată este cel de-al treilea ei soţ, actorul francez Olivier Martinez.
Micuţul era îmbrăcat în costumul lui Batman, iar secvenţa i-a amuzat pe cei care urmăresc contul ei de Instagram, unde are 3,1 milioane de admiratori. "Orice Batman are nevoie de un Superman!", a scris ea lângă poza cu băieţelul său.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod