Kim Kardashian, selfie incredibil: Cum arată talia ei după ce a slăbit 32 de kilograme

de Daniel Dumitrescu, 28 Februarie 2018

Un selfie făcut de Kim a înregistrat un record de like-uri pe contul ei de Instagram. Starleta şi-a dezvăluit talia după ce a slăbit, iar imaginea a stârnit un val de reacţii.

Numele ei a devenit sinonim cu noţiunea de selfie. Kim Kardashian e dependentă de aceste fotografii şi nici măcar episodul jafului de la Paris, când s-a trezit cu pistolul la cap şi a rămas fără bijuteriile sale scumpe n-a traumatizat-o într-atât încât s-o facă să renunţe la pozele cu care îşi alimentează "armata" de pe Instagram, ajunsă la 108 milioane de admiratori.

O cifră enormă, care explică succesul fotografiilor pe care Kim le publică: e suficient ca un sfert din sfertul acestei cifre să vadă o imagine a vedetei şi succesul este asigurat. Dar când starleta arată şi cât a slăbit, trebuie să consemnăm un record: un selfie de pe contul ei de Instagram are acum peste 3,48 milioane de like-uri!

Kim a postat pe 12 februarie o captură dintr-o înregistrare video, iar cadrul respectiv a atras imediat atenţia.

Folosind "schema clasică" a filmării în oglinda din baie, starleta purta doar un costum de baie negru din două piese pentru ne arăta talia sa de numai 61 de centimetri, la care a ajuns după ce a slăbit 32 de kilograme. "N-am avut 61 în viaţa mea", a spus ea în clipul din care a extras captura.

Silueta incredibilă a uimit-o chiar şi pe sora ei, Kourtney Kardashian, notează site-ul Bet. "Nu pot să iau în serios chiar acum silueta ta. Fiindcă talia ta e atât de mică, iar şoldurile tale sunt atât de mari", i-a spus franc. Kim i-a răspuns că şoldurile ei măsoară 99 de centimetri.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod