Ce s-a ales de moştenirea lui Elvis: Lisa Marie Presley mai are doar 14.000 de dolari

Fiica lui Elvis a moştenit 100 de milioane de dolari în 1993, când avea 25 de ani. Ea reclamă într-un proces că mai are doar 14.000 de dolari.

Lisa Marie Presley dă vina pe fostul ei manager, Barry Siegel, pe care îl acuză de proasta gestionare a averii sale. Săptămâna trecută, ea l-a acţionat în judecată pentru "nesăbuinţă şi neglijenţă managerială" în legătură cu moştenierea primită de la tatăl ei. Lisa Marie pretinde că veniturile sale au scăzut din cauza proastelor investiţii făcute de Siegel, relatează The Guardian.

În schimb, Siegel susţine că Lisa Marie Presley e de vină pentru această situaţie.

El a deschis un proces în care o acuză că ea este cea care a cheltuit averea şi îi solicită daune în valoare de 800.000 de dolari, bani pe care spune ar fi trebuit să-i primească de la fiica lui Elvis, notează cotidianul britanic.

Averea lui Elvis Presley se ridica la câteva milioane de dolari în 1977, când a încetat din viaţă, însă brandul său - care include parcul Graceland - a acumulat un fond de 100 de milioane de dolari, pe care Lisa Marie l-a moştenit când a împlinit 25 de ani.


În 2005, Siegel a vândut 85% din partea deţinută de Lisa Marie la compania Elvis Presley Enterprises, o afacere despre care spune că "a diminuat datoriile Lisei cu 20 de milioane de dolari". Presley îl acuză că a pierdut milioane de dolari pentru investiţia în Core Entertainment, compania din spatele show-ului American Idol, care a falimentat în 2016.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod