Paris Jackson şi Cara Delevingne sunt împreună? Cele două au fost văzute iar ţinându-se de mână

Imaginile surprinse de paparazzi au alimentat zvonurile potrivit cărora fiica lui Michael Jackson, în vârstă de 19 ani, ar avea o relaţie cu modelul şi actriţa de 25 de ani.

Speculaţiile despre o posibilă relaţie între ele au apărut în noiembrie, când au ieşit dintr-un club pe uşa de incendiu, ţinându-se de mână. Recent, Paris Jackson şi Cara Delevingne s-au distrat din nou câteva nopţi împreună, la Londra.

Mai întâi, fiica lui Michael Jackson şi Cara au luat cina împreună într-un restaurant din capitala Angliei, iar în seara următoare cele două au fost văzute ţinându-se de mână în timp ce se întorceau la hotel după un concert. Îmbrăcată cu pantaloni de culoare auriu metalizat, cu un top kaki şi o jachetă neagră din piele, Paris a zâmbit către fotografi, în timp ce prietena sa, cu pantaloni negri şi jachetă verde, şi-a acoperit complet chipul cu o şapcă în carouri şi cu gluga galbenă.



În noaptea următoare, Paris şi Cara s-au distrat în clubul Fabric, împreună cu câţiva prieteni. Paris avea pe cap şapca folosită de Cara în seara anterioară, dar de data aceasta amândouă şi-au acoperit mai mult capul, în încercarea de a fi mai greu de recunoscut.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod