Courtney Love, mesaj emoţionant în amintirea lui Kurt Cobain: „Mi-e dor de tine“

Soţia şi fiica rockerului care s-a sinucis în 1994 i-au adus un omagiu în ziua în care el ar fi împlinit 51 de ani.

Courtney Love, în vârstă de 53 de ani, şi Frances Bean Cobain (25 de ani) au postat marţi pe Instagram mesaje emoţionante, în ziua în care regretatul Kurt Cobain ar fi împlinit 51 de ani. Solistul trupei Nirvana s-a sinucis în aprilie 1994, iar moartea lui neaşteptată a fost un şoc puternic pentru familie, pentru colegii de trupă şi pentru fani. Courtney şi Kurt, care avea 27 de ani când şi-a pus capăt zilelor, s-au căsătorit la Waikiki Beach, în Honolulu, Hawaii, în 1992.

În august acelaşi an a venit pe lume fiica lor, Frances Bean.

Alături de o fotografie alb-negru cu ei împreună, Courtney a scris marţi: "La mulţi ani, dragule, mi-e dor de tine". La rândul ei, Frances a postat o imagine emoţionantă în care apare cu tatăl ei. "Sper că n-au internet unde eşti acum. Cred că ar fi contraproductiv. La mulţi ani unui înger", a notat ea alături.

Deşi era foarte mică atunci când tatăl ei a murit, Frances este foarte ataşată de amintirea acestuia. Ea a lucrat ca producător la documentarul din 2015 despre tatăl ei, intitulat "Kurt Cobain: Montage of Heck", prin care Courtney crede că le-a dat fanilor ocazia să arunce o privire asupra "lumii lui interioare", scrie Daily Mail.

"A fost ideea mea şi a fiicei mele.
Am găsit regizorul potrivit, dar cred că pentru a fi un documentar credibil trebuia să nu fiu eu producătorul... iar fiica mea s-a ocupat de asta şi a făcut ceva minunat. Acel documentar e chiar deosebit şi spune multe despre lucrurile pe care Kurt le-ar fi vrut spuse"
, a declarat soţia artistului.

Courtney, care a devenit o ţintă a criticilor unora dintre fanii lui Cobain după ce acesta s-a sinucis, crede că filmul oferă o imagine nefiltrată a starului. "Nu este chiar deschis asupra unor lucruri (...), nu intră în unele lucruri rele care s-au întâmplat, dar atinge câteva.

E mai mult despre lumea interioară a lui Kurt, nu este povestea lui Kurt şi a lui Courtney, să zicem", a explicat vedeta.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod