Courtney Love, mesaj emoţionant în amintirea lui Kurt Cobain: „Mi-e dor de tine“

Frances Bean Cabain a postat marţi o fotografie emoţionantă în care apare cu tatăl ei

Fosta soţie a rockerului a spus în trecut că percepţia sa asupra relaţiei cu Kurt Cobain este diferită de cea a publicului, care este convins că mariajul lor a fost haotic şi sortit eşecului. "Cred că arăta ca şi cum s-ar duce de râpă, dar eu nu-l simţeam aşa în fiecare zi. Mergeam la munte să pedalăm, mergeam cu cortul. La naiba, eram normali", a mărturisit Courtney.

În timpul unui turneu prin Europa, în 4 martie 1994, Kurt Cobain a fost pe punctul de a-şi pierde viaţa în urma unei supradoze, dar a fost salvat.

El a început să aibă însă tot mai multe gânduri legate de suicid. Artistul a fost internat într-un centru de recuperare din Los Angeles, pentru dezintoxicare.

La câteva zile după ce a părăsit centrul, în 8 aprilie 1994, trupul artistului a fost găsit fără suflare, împuşcat, în casa lui din Lake Washington Boulevard. Conform certificatului de deces, murise la 5 aprilie 1994, la doar 27 de ani.

Popularitatea trupei a crescut în perioada care a urmat morţii lui Cobain. Un demo nefinalizat al piesei "You Know You're Right" a ajuns în topurile muzicale din întreaga lume.

Trupa Nirvana a vândut peste 5 milioane de albume.

Cobain a fost inclus între cei mai mari 12 chitarişti ai tuturor timpurilor, de revista Rolling Stone, în 2003. El a fost catalogat de 22 de ori de MTV drept cea mai bună voce din muzică , iar în lista "100 Greatest Metal Singers of All Time" a fost plasat pe locul 20, în 2006.

Kurt Cobain a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame în 2014, împreună cu Nirvana.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod