Justin Bieber şi Selena Gomez s-au pregătit de nuntă: Tatăl cântăreţului s-a însurat

Încă o dovadă că Justin Bieber şi Selena Gomez sunt mai apropiaţi ca oricând: ei au plecat împreună în Jamaica, unde tatăl cântăreţului s-a căsătorit.
Cele două staruri au călătorit împreună pentru a participa luni la nunta lui Jeremy Bieber, în vârstă de 42 de ani, cu iubita lui, Chelsey Rebelo (29 de ani). Conform unor surse citate de People, Justin a zburat duminică în Texas, de unde a luat-o pe Selena, apoi au plecat spre Caraibe.

Jeremy Bieber a postat luni un selfie cu ceilalţi participanţi la eveniment, în maşina care îi transporta spre aeroport, dar şi o imagine în care apare cu logodnica sa, pe scara avionului, înainte de zborul spre Jamaica.


Justin Bieber (23 de ani) şi Selena Gomez (25 de ani) au fost văzuţi recent la un restaurant din  Beverly Hills, în timpul unei cine romantice de Valentine's Day. Potrivit Daily Mail, cei doi s-au cazat la hotelul de lux Montage şi au petrecut un weekend împreună.

Potrivit presei, Selena Gomez şi Justin Bieber au reluat legătura după o despărţire de şapte ani. Zvonurile despre Bieber şi Gomez au apărut după ce ea s-a despărţit de cântăreţul The Weeknd, cu care a avut o relaţie de aproape un an.

Decizia Selenei de a relua relaţia cu fostul iubit a provocat reacţia promptă a mamei ei, care i-a spus clar că nu ar trebui să se întoarcă la Justin.
Artista şi mama ei s-au certat din această cauză, dar Selena a continuat să se vadă cu Bieber.


Foto: Hepta, AFP/Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod