Prezentare de groază: Modelele Gucci au purtat capete de oameni în loc de poşete

În timpul prezentării colecţiei Gucci pentru toamna 2018, din cadrul Săptămânii Modei de la Milano, modelele care au defilat pe podium au purtat în braţe... capete de oameni.

Genţile şi poşetele incluse în colecţie au fost complet neglijate, în schimb unele dintre modele au purtat în braţe versiuni realizate cât se poate de realistic ale propriilor lor capete.

De fapt, dacă priveşti cu atenţie, nu poţi observa diferenţa dintre capetele reale ale modelelor şi versiunile lor false, realizate din plastic.




Alte modele au purtat în braţe machete ale unor pui de dragoni, iar reprezentanţii brandului au simţit nevoia să clarifice faptul că nu au fost inspiraţi de serialul de succes Game of Thrones. Ceea ce i-a inspirat a fost povestea numită "Legenda micului dragon din borcan", care are la bază o întâmplare reală, a unui scriitor care a înscenat descoperirea unui pui de dragon în garajul său din Oxfordshire, Anglia.



Show-ul a fost prezentat într-o cameră în stilul filmului Dexter, decorată precum o sală de operaţii, dotată cu lămpi LED, paturi de spital sau scaune de aşteptare. Artiştii au declarat că decorul reprezintă "actul de a tăia, a diseca şi a reconstitui materiale, pentru a crea o nouă peronalitate şi identitate".

 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod