Stăpâna clanului Kardashian: Cum arăta Kris Jenner când avea 22 de ani şi era stewardesă

Kris Jenner a pozat pentru un prieten fotograf când era stewardesă. După un an, ea l-a convins pe bogatul avocat Robert Kardashian s-o ia de soţie.

Jerry Oppenheimer este autorul unor volume declarate bestseller de ziarul The New York Times şi a lansat recent o carte intitulată "The Kardashians: An American Drama/Kardashienii: O dramă americană". El a stat de vorbă cu Alfred Garcia, fostul iubit al lui Kris Jenner, care a fotografiat-o cu un an înainte ca ea să se mărite cu Robert Kardashian şi să ducă o viaţă de lux în Beverly Hills. Până să dea marea lovitură care i-a schimbat viaţa, Kristen Mary Houghton, pe care azi o cunoaştem toţi pentru că e mama lui Kim Kardashian, lucra ca stewardesă-debutantă la American Airlines şi spera că va deveni model. Fotografiile nemaivăzute până acum o arată pe Kris Jenner aşa cum era ea la 22 de ani.

Kris a ştiut ce are de făcut când avocatul Robert Kardashian de care "se lipise" a abandonat-o pentru a o curta pe fosta soţie a lui Elvis Presley, Priscilla: când aceasta i-a dat papucii lui Rob după un an, ea a reluat relaţia cu acesta, apoi l-a convins repede să se însoare cu ea.



Dar până atunci, în '77, într-un loc din California numit La Jolla and Mission Bay, Alfred M. Garcia, îi făcea un portofoliu de imagini lui Kris, care dorea să-şi încerce norocul ca model. S-au cunoscut prin intermediul unei prietene a ei care i-a dat ideea de a face nişte poze pentru a se lansa în modelling.

Când Kris a venit în locul stabilit, şi-a făcut apariţia într-un Mecerdes-Benz sport, ceea ce l-a surprins pe Garcia, din moment ce ea câştiga doar 500 de dolari ca însoţitoare de zbor debutantă. "Nu cred că-şi permitea maşina aceea cu banii ei. Lucra ca stewardesă. Poate că era cu cineva care avea bani", a povestit el.

În plus, spune Garcia, n-a simţit că ea are structura facială potrivită pentru a deveni model sau alte calităţi pentru a deveni model de podium. "Kris n-ar fi ajuns model.
Era înaltă şi avea oasele mari, dar nu avea aspectul unui model - faţa ei n-avea structura potrivită. N-aş putea spune că a fost cea mai atractivă femeie pe care am pozat-o sau cu care am fost"
, a spus el. "Aspectul ei nu era de top, dar ea era tot timpul în garderobă. A fost destul de atrăgătoare la vremea ei, se îmbrăca cu gust, era deschisă şi plină de energie", a continuat fotograful.

Garcia crede că ea a lucrat ca stewardesă "pentru că putea întâlni mai mulţi oameni interesanţi decât ar fi reuşit dacă era vânzătoare într-un magazin, fiindcă era foarte prietenoasă şi tot timpul în căutarea aurului".

Deşi nu avea şanse să ajungă model, Kris era frumoasă. O colegă apropiată, Cindy Spallino, i-a mărturisit mai târziu lui Garcia: "Toţi bărbaţii erau atraşi de Kris pentru că era foarte frumoasă.
Cei bogaţi, care puteau avea cele mai tari femei erau ai ei... Mergeam cu ea prin aeroport şi toţi se întorceau s-o vadă pentru că era absolut uimitoare... Bărbaţii erau mereu atraşi de ea."
Dar Spallino a subliniat că singurul ei interes era să-l aducă înapoi pe Kardashian.

"Kris ieşea mereu cu tipi care erau cineva şi care aveau bani. Mereu avea ochii pe ceva important. Mereu căuta ceva tare. Niciodată nu mi-a zis asta, dar pot spune că mereu era în căutare de ceva important. Eu eram doar un puşti care muncea şi încerca să fie fotograf", a povestit fostul iubit al vedetei. "Am avut o relaţie la început, doar ne-am sărutat, n-a fost nimic serios", a continuat el. Întrebat dacă au făcut sex, Garcia a răspunns neaşteptat: "Nu tocmai", adăugând că n-avea idee dacă ea avea experienţă sexuală la 20 de ani.

Totuşi, Oppenheimer scrie în cartea sa că la 17 ani, Kris avusese deja o relaţie cu cel puţin un bărbat, un jucător mexican de golf, Cesar Sanudo, pe care l-a cunoscut la un turneu în Hawaii.
Kris a ajuns acolo cu o prietenă bună, a cărei mamă le-a plătit vacanţa ca premiu pentru absolvirea liceului. Sanudo a vrut să se căsătorească cu Kris, dar ea l-a abandonat după ce l-a întâlnit pe Kardashian, care era mai bogat şi avea un stil de viaţă mai pe gustul său, cu multe relaţii la Hollywood.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod