Ziua în care Sharon Stone a luat-o de la zero: „Am avut 5% şanse să trăiesc“

Vedeta a povestit cum a fost nevoită să înveţe din nou să meargă şi să vorbească după atacul cerebral suferit în 2001, la 43 de ani.

Când toată existenţa sa părea în regulă şi nu-i lipsea nimic, Sharon Stone a trebuit să înfrunte cea mai mare încercare. În urmă cu 17 ani, ea a suferit un atac cerebral care a fost la un pas să o ucidă. Teribilul eveniment a marcat-o profund, iar vedeta a spus în mai multe rânduri că acum priveşte altfel viaţa.

Incidentul din 2001 a adus-o într-o clipă în cel mai critic punct în care a ajuns vreodată. Viaţa sa a atârnat de un fir de aţă, apoi a devenit o trudă de Sisif - Sharon a mărturisit că a trebuit să înveţe din nou să meargă, să vorbească şi să scrie.



Invitată la Radio Times pentru a vorbi despre programele de televiziune preferate, Sharon Stone a spus că este obsedată de serialul "The Crown", dar a menţionat că a impresionat-o un documentar, intitulat "My Beautiful Broken Brain", care i-a amintit de experienţa prin care a trecut. Vedeta în vârstă de 59 de ani a spus că acest film despre hemoragia cerebrală pe care a suferit-o o femeie a fost unul dintre cele mai bune producţii TV pe care le-a văzut, pentru că s-a identificat mult cu această poveste, similară cu a sa.


"În 2001, am avut un atac cerebral şi o hemoragie a creierului de nouă zile care mi-au schimbat viaţa pentru totdeauna. Am avut 5% şanse de supravieţuire"
, şi-a început ea povestea.

Vedeta din "Basic Instinct", "Total Recall" şi "Casino" a mai spus că a pierdut aproape toate funcţiile din zona stângă a creierului şi a avut nevoie de mai mulţi ani pentru a se reface complet. Ea a fost nevoită să înveţe din nou deprinderi simple fără de care nu ne putem imagina viaţa de zi cu zi - să citească, să scrie şi să vorbească normal.
"Când m-am întors acasă după atac, nu puteam merge normal. Şoldul era instabil. Nu puteam să văd cu ochiul stâng şi nu auzeam cu urechea stângă. N-am fost în stare să-mi scriu numele aproape trei ani. Nu puteam să-mi fac mâna să-mi asculte mintea, aşa că a trebuit să învăţ din nou să citesc şi să scriu. A trebuit să reînvăţ să vorbesc. Mi-au trebuit ani ca să-mi simt din nou piciorul stâng, dar am reuşit până la urmă", a mărturisit actriţa.

Sharon Stone a mai spus că televiziunea a fost unul dintre lucrurile care au ajutat-o să se recupereze, iar apariţiile în serialele poliţiste i-au fost de mare ajutor: "Am început cu un rol de invitată în <<Law & Order: SVU>> (în 2010), care a fost chiar modest şi ciudat.
Mi-am pierdut memoria fotografică, aşa că nu ştiam cum să-mi spun replicile, dar acum sunt bine."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod