Blake Lively, la 15 ani: Cum arăta soţia lui Ryan Reynolds când era elevă

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Martie 2018
Imaginile de pe vremea liceului demonstrează că Blake Lively nu s-a schimbat prea mult în ultimii 15 ani.
Câteva fotografii făcute când Blake Lively era elevă la liceu o arată aşa cum este astăzi, la fel de frumoasă, încrezătoare şi zâmbitoare. Vedeta este aproape neschimbată.

Imaginile din albumul de absolvire al liceului din Burbank o arată pe cea care avea să se căsătorească peste 15 ani cu cel mai sexy bărbat din 2010, Ryan Reynolds, în timpul unor activităţi şcolare.
Blake Lively a fost fotografiată în echipa de majorete, la o reuniune a Federaţiei Elevilor din California şi la o şedinţă a Grupului Elevilor.

Blake Lively a fost prezentă şi la ceremonia Homecoming Court, prin care foştii elevi se reunesc după absolvire la liceul în care au învăţat, iar cei mai reprezentativi primesc titlul de "regină/rege", respectiv "prinţesă/prinţ".
Una dintre aceste imagini o arată pe Blake cu perechea ei şi ar putea să-i ridice un semn de întrebare lui Ryan Reynolds, întrucât partenerul de atunci îşi ţinea mâinile pe genunchii ei, notează Daily Mail.

15 ani mai târziu, Blake Lively s-a căsătorit cu Ryan, care a fost desemnat în 2010 cel mai sexy bărbat din lume.
Cei doi s-au cunoscut în 2011, pe platoul de filmare al lungmetrajului "Green Lantern 3D: Protectorul Universului", iar, un an mai târziu, s-au căsătorit. Ei au doi copii: James (trei ani) şi Ines (un an).

Blake Lively a devenit cunoscută cu rolul Serena van der Woodsen din serialul pentru adolescenţi "Gossip Girl" şi s-a remarcat apoi în mai multe filme pentru marele ecran, precum "Patru prietene şi o pereche de blugi/ The Sisterhood of the Traveling Pants", "Vieţile secrete ale Pippei Lee/ The Private Lives of Pippa Lee", "Oraşul/ The Town", "Green Lantern 3D: Protectorul Universului/ Green Lantern" şi "Brutele/ Savages".


Foto: Daily Mail, Hepta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod