Blake Lively, la 15 ani: Cum arăta soţia lui Ryan Reynolds când era elevă

Imaginile de pe vremea liceului demonstrează că Blake Lively nu s-a schimbat prea mult în ultimii 15 ani.
Câteva fotografii făcute când Blake Lively era elevă la liceu o arată aşa cum este astăzi, la fel de frumoasă, încrezătoare şi zâmbitoare. Vedeta este aproape neschimbată.

Imaginile din albumul de absolvire al liceului din Burbank o arată pe cea care avea să se căsătorească peste 15 ani cu cel mai sexy bărbat din 2010, Ryan Reynolds, în timpul unor activităţi şcolare. Blake Lively a fost fotografiată în echipa de majorete, la o reuniune a Federaţiei Elevilor din California şi la o şedinţă a Grupului Elevilor.


Blake Lively a fost prezentă şi la ceremonia Homecoming Court, prin care foştii elevi se reunesc după absolvire la liceul în care au învăţat, iar cei mai reprezentativi primesc titlul de "regină/rege", respectiv "prinţesă/prinţ". Una dintre aceste imagini o arată pe Blake cu perechea ei şi ar putea să-i ridice un semn de întrebare lui Ryan Reynolds, întrucât partenerul de atunci îşi ţinea mâinile pe genunchii ei, notează Daily Mail.

15 ani mai târziu, Blake Lively s-a căsătorit cu Ryan, care a fost desemnat în 2010 cel mai sexy bărbat din lume.
Cei doi s-au cunoscut în 2011, pe platoul de filmare al lungmetrajului "Green Lantern 3D: Protectorul Universului", iar, un an mai târziu, s-au căsătorit. Ei au doi copii: James (trei ani) şi Ines (un an).

Blake Lively a devenit cunoscută cu rolul Serena van der Woodsen din serialul pentru adolescenţi "Gossip Girl" şi s-a remarcat apoi în mai multe filme pentru marele ecran, precum "Patru prietene şi o pereche de blugi/ The Sisterhood of the Traveling Pants", "Vieţile secrete ale Pippei Lee/ The Private Lives of Pippa Lee", "Oraşul/ The Town", "Green Lantern 3D: Protectorul Universului/ Green Lantern" şi "Brutele/ Savages".


Foto: Daily Mail, Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod