Jessica Alba încearcă să slăbească după ce a născut: „Ce greu e să revii“

Actriţa le arată fanilor că trage din răsputeri pentru a reveni cât mai rapid la silueta cu care i-a obişnuit


Jessica Alba a născut, în ultima zi a anului trecut, un al treilea copil, un băiat pe nume Hayes. "Hayes Alba Warren, tu ştii cu siguranţă cum să suni la uşa noului an! Ai venit pe lume cu câteva zile mai devreme, dar nu puteam fi mai fericiţi. Mama ta este cea mai puternică femeie pe care o cunosc... eşti atât de norocoasă să o ai alături de tine. Ai două surori uimitoare care deja te adoră şi ştiu că vei fi recunoscător să le ai alături de tine", a scris soţul Jessicăi, Cash Warren, într-o postare pe Instagram.

"În prima ta zi de viaţă, promit să te iubesc, să te venerez şi să-ţi asigur o cutie cu nisip plină de visuri pe care să le explorezi.

Bun venit în familie dragul meu copil Hayes! 12/31/2017", a adăugat el.
 
Warren a postat atunci şi o fotografie cu el ţinându-l în braţe pe nou-născutul care doarme.

"Hayes Alba Warren 12/31/17. Cel mai bun dar pentru a intra în Noul An!! Cash şi cu mine ne simţim atât de binecuvântaţi. Haven şi Honor sunt deja obsedate de noul lor frăţior"
, a scris Alba pe propriul cont de Instagram, pe care postează şi o fotografie cu copilul, sub hashtag-ul "familyof5".

Jessica Alba este căsătorită din 2008 cu designerul Cash Warren.
Cei doi s-au cunoscut în 2004 pe platourile de filmare ale producţiei "Fantastic Four" şi mai au două fetiţe - Honor, în vârstă de nouă ani, şi Haven (şase ani).

Jessica Alba s-a născut pe data de 28 aprilie 1981, și-a început cariera la vârsta de 13 ani, odată cu rolurile din Camp Nowhere și The Secret World of Alex Mack. A devenit rapid un simbol al adolescenților și un sex-simbol, a apărut in numeroase topuri ale celor mai frumoase femei din Statele Unite, iar în 2007 a fost declarată de revista FHM cea mai sexy femeie din lume.


S-a făcut remarcată cu rolul din serialul Dark Angel (2000), iar de atunci a apărut îm foarte multe producții precum: The Sleeping Dictionary (2003), Honey (2003), Sin City (2005), Fantastic Four (2005) și Into the Blue (2005).

Rolurile din filmele "Fantastic Four" şi "Into the Blue" i-au adus actriței nominalizarea pentru cea mai proastă actriță, în cadrul Razzie Awards.
 

Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod