Friguroase păsărele: Să vină primăvara mai repede!

Dacă vrei să ştii cum arată Angry Birds în realitate, trebuie să vezi imaginile pe care le-a făcut un fotograf din Finlanda.
Ossi Saarinen surprinde în imagini viaţa animalelor sălbatice în timpul iernii. Dar pozele lui cu păsări au atras cele mai multe aprecieri. Multe dintre înaripatele pe care fotograful finlandez le-a surprins în imagini sunt încruntate, drăguţe şi amuzante în acelaşi timp.

De la piţigoiul albastru sau piţigoiul codat până la piţigoiul de stuf, toate păsările din instantaneele lui Saarinen fac spectacol. Chiar şi atunci când par furioase, oamenii nu pot să nu le îndrăgească şi să zâmbească când văd cât de expresive sunt.
Pe lângă imaginile superbe cu păsări, Saarinen surprinde şi alţi protagonişti interesanţi: vulpi, raţe, şoareci, veveriţe, ratoni şi câini enoţi.

Ossi adoră să lucreze în natură.
El petrece ore în şir în pădure pentru a fi în preajma animalelor sălbatice, chiar şi atunci când temperatura scade sub -20 de grade Celsius, notează Bored Panda. El le pândeşte ore în şir şi "le vânează" cu obiectivul camerei foto.

Fotograful speră că imaginile sale de pe Instagram cu animale şi peisaje şi că acestea îi inspiră să protejeze mai mult pădurea.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod