SEZONUL 3 AL SERIEI DE SUCCES MARCA E! HOLLYWOOD MEDIUM WITH TYLER HENRY REVINE ÎN MARTIE

Chrissy Metz, Jim Parsons, Lucy Hale, Titus Burgess, Megan Fox, La Toya Jackson și alții vor primi mesaje din lumea de dincolo
Tyler Henry este un medium celebru și căutat la Hollywood, care revine – duminică, 18 martie, la ora 22:00, la E! - pentru noi şedinţe de spiritism cu celebrităţile care caută sfaturi şi vor să se împace cu ideea că au pierdut pe cineva drag, în sezonul 3 al seriei Hollywood Medium with Tyler Henry.

În acest sezon, Tyler stă față în față cu: actorul Jim Parsons (din serialul Teoria Big Bang), pentru a-l ajuta să comunice cu tatăl lui, care a murit; vedeta TV Kristin Cavallari, care are parte de un șoc atunci când Tyler îi dezvăluie informații direct de la fratele ei, Mike, legate de moartea sa; Teresa Giudice (din show-ul The Real Housewives of New Jersey), a cărui mamă a murit recent; cântăreața La Toya Jackson, care așteaptă un semn de la fratele ei, Regele Muzicii Pop, Michael Jackson.
În plus, Tyler va cunoaște o mulțime de alte vedete: Iggy Azalea, Lucy Hale, Erika Jayne, Tyler Oakley, Guiliana Rancic, Christina El Moussa, Padma Lakshmi, Taye Diggs, David și Rosanna Arquette, Arielle Kebbel, Savannah Chrisley, Maddie Zigler, Brooke Burke- Charvet, Chad Michael Murray, Luann De Lesseps și nu numai.

Emisiunea Hollywood Medium with Tyler Henry este produsă de 44 Blue Productions (companie nominalizată la Emmy, care ține de Red Arrow Studios) şi Corbett-Stern Productions, în colaborare cu Mortar Media.
Michael Corbett, Stephanie Noonan Drachkovitch, Larry Stern, Cameron Kadison şi Sarah Skibitzke sunt producători executivi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod