Ce mai fac unii pe Instagram: Îşi imită animalele de companie!

Selfie-ul unui tânăr care îşi imita câinele husky a dat naştere unui nou curent pe Instagram: cei care au animale de companie se pozează lângă acestea şi le imită.
Totul a început când Liam Rice, în vârstă de 24 de ani, care trăieşte pe insula britanică Man, situată în Marea Irlandei, între Marea Britanie şi Irlanda, a postat pe Twitter o serie de selfie-uri în care imita expresiile faciale ale câinelui său husky. Oamenii au apreciat imaginile şi au început să se pozeze şi ei în ipostaze asemănătoare. N-a durat mult şi totul s-a transformat într-un curent de amploare, cei care au câini şi pisici descoperind un nou mod de a se poza cu animalele lor: imitându-le.


"A fost atât de bizar când ideea mea a devenit virală. De obicei, vezi poze virale când oamenii fac ceva productiv, dar tot ce am făcut eu a fost să scot o poză cu câinele meu şi a doua zi m-am trezit că mi s-a blocat telefonul de la atâtea notificări", a povestit Liam pentru Bored Panda. "A fost atât de bine să citesc toate comentariile pozitive şi să văd alţi oameni cu câinii lor!", a adăugat el.

Liam este un iubitor de animale şi lucrează ca îngrijitor la un adăpost specializat.
Pe lângă câinele de doi ani, el are şi cinci pisici. După cinci ani în care a avut diverse slujbe, tânărul simte că aici şi-a găsit rostul. "Sarcina mea principală aici este să am grijă de câini şi să-i reobişnuiesc să stea în cuşcă. Uneori primesc şansa de a da o mână de ajutor la îngrijirea lor sau să ies şi să salvez animale precum pisici, câini şi chiar animale sălbatice, precum foci!", a explicat el.

Cu peste 200.000 de redistribuiri, fotografiile lui Liam au generat un nou fenomen pe Instagram, mii de oameni alăturându-se acestui curent şi pozându-se în ipostaze amuzante cu animalele lor.
Bored Panda a publicat câteva dintre acestea. 
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod