Femeie la 52 de ani: Halle Berry, apariție senzațională pe stradă, la Los Angeles

La 52 de ani, actrița americană arată cu două decenii mai tânără


Halle Berry a declarat că exercițiile cardio sunt esențiale pentru pregătirea sa fizică. "Pentru mine, exercițiile cardio sunt o parte esențială din antrenamentele mele, cred că niciun regim fitness nu este complet fără ele", a spus ea. "Cardio și sănătatea inimii pot merge împreună; ajută la pomparea eficientă a sângelui în întreg corpul, echilibrând presiunea sanguină și reducând rata bătăilor inimii", a explicat vedeta.

Actrița spune că printre avantajele exercițiilor cardio se numără îmbunătățirea memoriei, îmbunătățirea circulației sanguine, o piele mai sănătoasă, controlul zahărului din sânge și o mai bună oxigenare a organismului, astfel că mușchii pot lucra din ce în ce mai bine.

Halle Berry a mai scris că exercițiile de tip cardio reduc oboseala și reglează respirația, pe lângă arderea unui număr semnificativ de calorii.

"Așa că, doamnelor... Apucați-vă de alergat și de sărit - Haideți!", și-a îndemnat ea admiratoarele.

Cu o activitate de peste două decenii în lumea filmului, fosta fată Bond premiată cu un Oscar a declarat recent că a venit momentul să facă și altceva. Ea îşi face debutul regizoral cu drama "Bruised" despre o luptătoare de arte marţiale mixte, potrivit Entertainment Tonight. Antrenorul Peter Lee Thomas a adus-o pe Halle Berry în formă pentru rolul de acțiune din această producție.

Vedeta poate fi văzută pe marile ecrane în "John Wick 3" şi este, totodată, protagonista lungmetrajului despre Jackie "Justice".


Halle Berry a devenit prima actriţă de culoare care a câştigat premiul Oscar pentru un rol principal, în 2002, graţie evoluţiei sale din filmul "Puterea dragostei/Monster's Ball".

Actriţa americană are un fiu, Maceo, de patru ani, cu Olivier Martinez şi o fetiţă, Nahla, de nouă ani, cu fostul partener Gabriel Aubry, cu care a avut o relaţie între 2005 şi 2010. Ea a mai fost căsătorită cu jucătorul de baseball David Justice, în perioada 1993 - 1997, şi cu cântăreţul Eric Benet, în perioada 2001 - 2005.
Halle Berry a avut apoi, în perioada 2005 - 2010, o relaţie cu modelul canadian Gabriel Aubry, cu care are o fiică, Nahla, născută în 2008.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod