50 de ținute de tot râsul ale cuplurilor din anii '70. Nimeni nu le-ar mai purta acum!

A existat în moda anilor '70 un curent bizar, care e de neînțeles în zilele noastre: bărbații și femeile care formau cupluri se îmbrăcau la fel, iar ținutele erau de tot râsul.
Anii '70 au farmecul lor. Cine i-a trăit, știe că nicio altă decadă n-a mai fost la fel, asta e de netăgăduit. Dar sunt și anii în care moda avea tot felul de pusee bizare, care atunci era îndrăznețe iar acum sunt de-a dreptul hilare. Moda care a lăsat multe tendințe de durată, preluate și reinterpretate chiar și în acest mileniu, a dat naștere și unor încercări bizare, cum ar fi cea a cuplurilor care se îmbrăcau la fel, în ținute demne de "Cascadorii râsului", așa că, pe bună dreptate, tinerii se minunează acum - oare oamenii chiar se îmbrăcau așa atunci?

Ei bine, adevărul e pe la mijloc: ca și astăzi, moda era un domeniu avangardist, iar ținutele extravagante prezentate în cataloage și la show-urile de modă nu treceau mereu pe stradă.
Însă curentul cuplurilor care se îmbrăcau la fel a făcut, într-adevăr, câteva "victime" în acea perioadă - fie că purtau cămăși, pulovere sau, mai rău, costume tip combinezon similare ori identice, cuplurile de atunci par să fi "evadat" din comediile cu Louis de Funès.  

Bored Panda a făcut o selecție a ținutelor amuzante pe care el și ea le purtau în anii '70 și trebuie să recunoaștem că nu-i greu de observat de ce nimeni nu le-ar mai purta acum. Dar să nu ne facem iluzii: același efect îl vor avea peste ani și multe dintre ținutele noastrte "cool" când vor ajunge la judecata copiilor de astăzi.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod