Kim Kardashian s-a pozat în costum de baie. Cum arată după ce a slăbit 12 kilograme

După mai multe luni în care s-a ferit de obiectivele camerelor foto, starleta nu a mai avut răbdare și le-a dezvăluit admiratorilor rezultatul eforturilor sale prin care a reușit să slăbească 12 kilograme.
Îmbrăcată doar într-un costum de baie alb, Kim s-a pozat miercuri cu telefonul, în oglindă, apoi a postat imaginea pe Twitter, cu mesajul "Fără prelucrare". Este prima imagine în care vedeta în vârstă de 32 de ani apare într-o astfel de ipostază după ce în luna iunie a născut o fetiță. 

Kim Kardashian a fost foarte criticată de tabloide pe tema greutății sale și a ținutelor care îi scoteau în evidență formele rubensiene. 

După ce presa a scris că ea a ar fi ajuns la 90 de kilograme în timpul sarcinii, vedeta a vorbit, în martie, la o emisiune TV despre acest subiect: "Sunt două sau trei coperte numai săptămâna asta, în care spun că am 90 de kilograme. Mă simt de parcă mi-ar spune că am 27 de kilograme în plus", a răbufnit ea.
 
 
 
Starleta de reality-show a urmat dieta Atkins, iar până în luna septembrie a reușit să dea jos 18 kilograme. "Mănâncă multe proteine, grăsimi sănătoase precum cele din nuci şi avocado, carbohidraţi, fructe, legume şi brânză. Vrea să fie o mamă sănătoasă, nu să-şi altereze laptele cu dieta sau să slăbească prea repede. Ea urmează dieta Atkins de la sfârşitul lunii iunie, de când a primit acordul medicului", a declarat un reprezentant Atkins, citat de ziarul britanic Daily Mail.

Vedeta a urmat și un program intensiv de exerciții fizice, sub coordonarea renumitei antrenoare de fitness Tracy Anderson. 

După sarcină, Kim s-a ferit să apară în public, preferând să facă acest pas atunci când reuşea să slăbească suficient de mult pentru a se simţi sigură pe ea. La sfârșitul lunii septembrie, vedeta și-a etalat silueta cu ocazia lansării noului ei parfum, Pure Honey, iar apariţia sa a demonstrat că a reuşit să slăbească foarte mult.
 
 

Starleta americană a născut, pe 15 iunie, primul ei copil, cu o lună înainte de termen. Kim Kardashian şi Kanye West sunt împreună din aprilie 2012 și au anunţat în luna decembrie 2012 că aşteaptă un copil.

Kim Kardashian este vedeta de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare din 2010 - provenind din apariţiile la televiziune, lansarea unei linii vestimentare, a unui parfum, a unei linii de bijuterii şi a unei creme de bronzat - ridicându-se la aproximativ 6 milioane de dolari.



Foto: Hepta




Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cristinalex pe 17 Oct 2013, 20:03
    diferente de clasa

    hm... ce diferenta intre iubita lui Dicaprio... poza identica, blonda, inalta, supla, naturala, fina, feminina, clasa si duduia asta de ferentari... nici nu mai este chestie de gust , ci de educatie

    5
    0

  • Dyutza_003 pe 17 Oct 2013, 17:37
    .

    Ce ridicol arata cu implanturile alea in fese.

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod