Transformarea formidabilă a unui tânăr obez pe care alergarea l-a salvat de la moarte: „La 200 de kilograme mi-am dat seama că aveam nevoie de ceva“

De dragul soției, Christopher a făcut tot posibilul ca să slăbească. Transformarea lui este uimitoare


Încetul cu încetul, corpul său s-a obișnuit cu efortul și s-a adaptat la noul stil de viață. "Am început să mă simt mai încrezător când mă atrenam și simțeam că organismul meu poate îndeplini sarcinile pe care le stabileam. Mă mișcam încet, normal, dar de fiecare dată când ieșeam mă simțeam un pic mai bine. Am putut vedea progresul fizic și am devenit dependent de obiective și de îndeplinirea lor.

Am făcut din slăbit unul dintre acestea și m-am dedicat unui stil de viață mai sănătos", a povestit Chris.

Ca să-i fie mai ușor cu alergarea, tânărul a început să se trezească la 4:00 dimineața în fiecare zi, începea cu o repriză de fitness în living și continua cu o alergare de 5 kilometri, însoțit de câinele lui. Când căldura era prea apăsătoare în Florida, pedala pe bicicletă. Iar de două ori pe săptămână alerga pe bandă. O dată pe săptămână, el alerga o cursă mai lungă, între 14 și 21 de kilometri.
Cu multă ambiție, a reușit să muncească chiar și 14 ore pe zi, dar să facă și mișcare.

După ce a slăbit de la 200 la 95 de kilograme, transformarea lui este formidabilă: "Am avut mult de dat jos, dar de fiecare dată când mă urcam pe cântar și vedea un număr mai mic, eram mândru. După 17 luni, slăbisem 115 kilograme, coborând la 95 de kilograme."

Chris ar dori să mai facă o operație de eliminare a surplusului de piele care îi atârnă pe corp, obligându-l să folosească echipament de compresie ca să poată alerga. "Mi-ar plăcea să o fac într-o zi operația.
Cred că ar face o diferență imensă pe plan psihologic și m-ar ajuta să alerg mai confortabil"
, a explicat el pentru Runner's World.

Acum este un alergător în toată regula, a participat și la două curse de semi-maraton (21 km), pe lângă alte concursuri pe distanțe mai mici. În ianuarie speră să alerge primul lui maraton, la Disney Marathon. Pentru asta, speră că atunci va ajunge la 90 de kilograme, dar are de gând să facă și o scanare computerizată a corpului la Universitatea din Florida, pentru ca specialiștii să-i spună unde se află și dacă este bine să continue să slăbească în același ritm.
"Obiectivele mele se schimbă constant dar întotdeauna mă voi concentra pe un singur lucru: să fiu mai bun", a încheiat Christopher Hasty.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod