Cum arată acum Nick de la Backstreet Boys, tânărul cu ochi albaștri după care suspinau toate fetele

Nick Carter, mai bine cunoscut ca ”Nick de la Backstreet Boys” a fost cel mai proeminent membru al trupei și nu pentru că era solist, ci și pentru că, se pare, fetele adorau blonzii cu ochii albaștri.
Nu suntem în măsură să spunem că era cel mai frumos, dar ceea ce putem spune cu siguranță e că era, în mod clar, cel mai râvnit.
 
 

Succesul pe care l-a avut Backstreet Boys l-a făcut pe Nick Carter să devină idolul unei generații

 
Trupa a debutat în 1996, cu albumul Backstreet Boys cu care au ajuns cunoscuți în toată lumea. Succesul a continuat cu al doilea album, Backstreet's Back, la un an diferență. Au urmat albumele Millennium, în 1999, și Black&Blue, în 2000, cu care băieții și-au câștigat titlul de superstaruri.
 
Au vândut peste 130 milioane de albume în întreaga lume, ajungând să fie cea mai bine vândută trupă de băieți din istorie și una din cele mai bine vândute formații din toate timpurile.
Pe 22 aprilie 2013, Backstreet Boys a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame.
 
 
 

Cum este astăzi Nick Carter

 
La 42 de ani, starul unei generații este căsătorit și are trei copii, iar în imaginile postate pe Instagram se vede cum Nick preferă să-și petreacă, în mare parte, timpul cu familia. Este căsătorit cu Lauren Kitt din 2014 și au împreună un băiat și două fete. Vezi imaginile în galeria de mai sus!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod