Un nou serial de comedie de la Studiourile Marvel debutează la Disney+ : „She-Hulk: Avocata apărării”

Disney+ aduce un nou serial de comedie de la Studiourile Marvel - She-Hulk: Avocata Apărării. Producția debutează astazi pe platforma de streaming Disney+ și o are în centrul său pe Jennifer Walters (Tatiana Maslany) - o avocată specializată în procese ce implică supraoameni și care devine în mod accidental un uriaș verde, cu superputeri. Ea trebuie să facă față vieții complicate de femeie de 30 de ani și să mențină sub control emoțiile puternice care o fac să se transforme.
Advertisement Serialul de comedie de nouă episoade se bucură de participarea unor actori cu vechime în Universul Cinematic Marvel, printre care Mark Ruffalo în rolul lui Bruce Banner/Hulk, Tim Roth în rolul lui Emil Blonsky/Abomination și Benedict Wong în rolul lui Wong, precum și Jameela Jamil, Josh Segarra, Ginger Gonzaga, Jon Bass și Renée Elise Goldsberry.
Serialul este regizat de Kat Coiro (episoadele 1, 2, 3, 4, 8, 9) și Anu Valia (episoadele 5, 6, 7), cu Jessica Gao ca scenarist principal. Producători executivi sunt Kevin Feige, Louis D'Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Coiro și Gao.

Scenarista Jessica Gao spune că a fost nerăbdătoare să exploreze latura plină de umor a lui She-Hulk prezentată în benzile desenate. "Îmi place că este amuzantă", spune Gao. "Îmi place că ea sparge al patrulea perete. Îmi place că este super încrezătoare, cu o atitudine grozavă și, în tirajele ulterioare, are o relație realistă față de ideea de a fi o super-eroină. Are simțul umorului în legătură cu puterile ei și a ajuns să aprecieze cu adevărat avantajele. Există un aspect al ei care este foarte aspirațional."

"She-Hulk: Avocata Apărării" explorează experiențele complicate și deseori comice ale lui Jennifer Walters, care trebuie să navigheze în dubla sa posturp ca Jennifer Walters și ca She-Hulk printre consecințele și noile dinamici ale superputerii.
De la întâlniri la prieteni, nunți și muncă, ea învață rapid că echilibrarea noii sale dualități și puteri nu este atât de ușoară pe cât pare. "Cred că este grozav faptul că ea chiar vrea să facă bine în această lume atât ca om cât și ca super-om", spune regizorul Anu Valia.

"She-Hulk: Avocata Apărării" este disponibil exclusiv pe Disney+ începând cu 18 august 2022.

Descoperă noua producție și multe altele pe platforma de streaming Disney +, ce găzduiește peste 2000 de filme, seriale și producții originale de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star.

Pentru mai multe detalii despre abonamentul Disney+, vizitează www.disneyplus.ro Advertisement
17 August 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod